smular i senga og mjølkebart.

no tenkte eg at me skulle sjå på den julegåva eg er mest glad for at eg gav vekk i år.

smular i senga og mjølkebart.ei kokebok! eg og jostein jobba på den heile hausten for å få den klar. fire bøker kom i posten, til søster, fredrik, sara og christine.

smular i senga og mjølkebart.smular i senga og mjølkebart.smular i senga og mjølkebart.smular i senga og mjølkebart.smular i senga og mjølkebart.den har ca åtti sider med masse bilder og tekst som er tilpassa til dei. alle vart så himla glade. me trykte dei opp gjennom blurb.com, som er ein av mine topp ti favorittsider på heile internett. elskar blurb.

smular i senga og mjølkebart.

translation:
i thought i’d tell you about the christmas present i’m the most happy about. it’s a cook book! j and i worked on it the whole fall to get it ready. we ordered four of them. to my sister, fredrik, sara and christine. it’s got about 80 pages filled with a lot of pics and recipes made for them and not the blog. they loved it so much! we made them through blurb.com, one of my top ten pages of the internet. love blurb!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *