in my bag.

in my bag.no skal me sjå på alt som eg har i veska mi!

in my bag.veska mi er ein plommefarga mulberry alexa som eg kjøpte i haust.

in my bag.og ein får plass til så himla mykje greier i den.

in my bag.som nøkkelknippe, to leppestiftar(ruby woo og rebel frå mac) og leppepomade frå burt’s bees. på nøkkelknippet heng det eit dådyr som minnar meg om paris og ein raud buss som minnar meg om london.

in my bag.så har eg eyeliner, hårklemme og to fliseklemmer. myntveske med oysterkort i og mitt vanlige bankkort. boka eg les og ei raud moleskine.

in my bag.så har eg filofaxen min. i den har eg resten av korta mine, all informasjon om kva eg skal blogga om ei veke framover i tid, to do-lister og påminningar om å senda fine saker i posten til folk sine fødelsdagar. og ein kam til å tupera når det regnar eller eg treng litt ekstra pepp i håret. og det var innhaldet i veska mi! også kameraet mitt, sjølvsagt. og ekstra minnekort, i tilfelle.

translation:
these are the things i keep in my bag! my bag is a plum mulberry alexa, i love it so much. in it i keep: a keychain with memories from paris and london, two lipsticks from mac(ruby woo and rebel) and conditioner for my lips from burt’s bees. eyeliner, thingies for my hair, the book i’m reading and a small moleskine for notes on the train. coinpurse with oyster card and my normal bank card. a comb and my filofax! and there’s the content of my bag. oh, and my camera of course! with an extra memory card, just in case.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *