blog 2012. go.

End Resultno er det eit heilt nytt år, og dermed óg eit heilt nytt bloggår! så no tenkte eg at de skulle få fortella om kva de vil lesa om i år, korleis de vil at bloggen skal utvikla seg eller konkrete idéar til innlegg. det kan vera kva som helst, eg lagrar det i små text edit-dokument i ei mappe på skrivebordet som har eit anatomisk hjarte som ikon. som ein pose med konfetti som eg plukkar ei klype frå her og der, når eg treng det som mest. kva vil de ha i bloggen i 2012? det er det som er spørsmålet.

translation:
it’s a whole new year now, and a new blog year too! so i thought that you should tell me what you want to read about this year, how you want the blog to evolve or even ideas for entries. it can be anything, i save them in little text edit documents in a folder on my desktop with an anatomical heart as an icon. what do you want in this blog in 2012? that is the question today.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kanskje flere guider? Jeg vet at du sparer London-guiden til magasinet, og det er forøvrig helt greit, men alt trenger jo ikke være reiseguider. Kanskje en “Topp ti ting på en lat søndag” eller “Hvordan overleve kjipe folk på butikken/ t-banen”. Jeg er enig med kommentarene over, matoppskrifter er alltid en bra ting.

 • – 2011-oppsummering
  – London-guide/tips
  – Liste over grunner til å være glad når alt virker kjipt (de hjelper alltid så mye)
  – Filmanbefalinger
  – Bokanbefalinger

 • – Det beste og verste med å bo i utlandet/London/England.
  – Dine beste oppskrifter (jeg foreslår kakao laget med mørk sjokolade og havremelk/oat milk – nam!)
  – Ting å gjøre når du føler alt er imot deg eller du lengter hjem.

  åh, som jeg gleder meg til et nytt blogg år!

 • Jeg vil så gjerne ha enda flere følelser, hverdagsmagi, Spotify-spillelister, innredning, små tekster om liv og kjærlighet og ting som gjør vondt, konkurranser og konfetti!

 • Bilder, bilder og flere bilder(:
  Fine, positive lister om alt mulig rart som gjør hverdagen bedre!

  Rett og slett, fortsett akkurat sånn du gjør nå. Bloggen din er en av de fineste, om ikke den fineste bloggen jeg leser.

 • – Matoppskrifter
  – Spotify-spillelister
  – Boktips
  – Guider til masse forskjellige ting
  Og; enda mer av de flotte bildene du tar!

 • Jeg vil ha ekte kjærlighetshistorier! Jeg vet ikke hvordan du skal få det til, men jeg ønsker meg det. Kanskje folk kan “donere” sine historier?

  Ta et intervju av de topp fem(for eksempel) vennene du har. Kanskje spørsmålene kan komme fra leserne?

  Håper også på en video om du føler for det. :)

  Er så glad i bloggen din! Håper du aldri blir lei av å blogge. Smiler hjartesmil hver gang jeg ser det har kommet et nytt innlegg <3

 • *kjole og ting&tang bilder ;)
  *dine boktips er gull.
  *når du fortell om minner eller framtide planer/drømmer- det er fint og inspirerende.

 • Altså, jeg er veldig fornøyd me bloggen din som nå jeg, hehe :)
  men om du vil og klarer, hadde flere av de fine tekstene du skriver vært helt fantastisk. Såklart er jo ikke dette det enkleste å produsere fort og ofte, så jeg forstår at det er vanskelig, men likevel, de er en fryd og lese.

 • Det eneste jeg kan kommme på er flere tekster som du har skrevet selv. De er så utrolig fine, så i 2012 så kan du kanskje tørre å dele litt fler av de? :)

 • Foto! gjerne mer om hvordan du tar bildene og forsett med å legge ut mange fine bilder. Du er fliink :)

  Egentlig så er bloggen din så fin at ikke så mye jeg ville ha endret på :)

 • oppskrifter (på mat og diy)
  tekster! masse masse tekster!
  svare på spørsmål fra oss i eget innlegg, er alltid intressant å lese det du mener om ting!
  skrive om bøker og filmer og musikk og forfattere, butikker osv! :)
  gjerne om fotografering, livet ditt.. egentlig kommer jeg ikke på så mye, for elsker bloggen din slik som den er nå <3.

 • Bilder av
  – ditt favoritt porselen i kjøkkeskapet deres.
  – hele leiligheten når den er klar.
  – en soloppgang og en av solen som går ned.

  Kanskje har du noen flere diy-tips?

 • Jeg ønsker meg kvitteringstekster som du brukte å skrive før, de var så søte. Lister, time for time-innlegg og skjønnlitterære tekster for de er alltid helt nydelige, Mariell.

 • – lister, elsker lister
  – tips og tricks o.l. om musikk, bøker, diy-ting, oppskrifter
  – tekster!!! de er best. gleder meg til boken deres kommer ut altså.

 • Matoppskrifter! Gjerne vegetarmiddager eller middager for små budsjetter, men alt av oppskrifter er egentlig fint :)
  Tekster! Du skriver så fint og det gir meg alltid mange nye tanker å lese tekstene dine. Man føler seg liksom litt annerledes etter å ha lest dem, og så får jeg liksom kjenne på nære og ekte følelser.

 • Er veldig einig med Emma sin kommentar. Håpar også at me kan lære av deg som fotograf og korleis du går fram for å ta gode bilete. Eg er også veldig glad i innlegg der du tar opp tema som til dømes kjærleik, og så får me lesarar moglegheit til å fortelje våre historier. Det er fint å lese.

  Men mest av alt håpar eg at du aldri sluttar å blogge – bloggen din er ei stor kjelde til inspirasjon og gjer meg litt blidare kvar dag. Gler meg til å sjå deg og Jostein som forfattarar!

 • Hei mariell! jeg er ny leser av denne flotte greia di, ny seer av bildene, ny følger, ny stalker.
  vel, likevell, kan du jo skrive om:
  – gjør deg selv tips
  – musikk, musikktips, artister
  – matoppskrifter for sene kvelder, morgener, parkmat eller bare en helt vanlig midddag

  og alt det andre du skriver om. herregud. satt, etter at jeg var ferdig med tentamen idag, og leste igjennom STORE deler av arkivet ditt. følte meg som et nytt menneske etterpå. og dagen ble straks noe helt annet enn det jeg hadde trodd. du er fin mariell, veldig fin.

 • vil fortsatt se de vakre bildene dine og lese om hva som skjer i livet ditt, men kanskje du kunne skrevet noen lister? lister for fine ting man kan gjøre med en man er glad i eller på regnværsdager eller på late søndager? :)

 • Få folk til å sende inn bilder de har tatt,h også skriver du en liten tekst/historie til hvert bilde.

  Hver gang jeg ser et bilde tenker jeg på historien bak.Som da jeg så et bilde av en brud som hang ut et vindu. Jeg fant ut senere at hun hadde fåt nei ved alteret og aktet å ta selvmord.

 • KJOLER! Nyttårsforsettet mitt er å bruke kjoler og skjørt oftere enn bukse i år, og du gir så fin inspirasjon.
  KJÆRLIGHET! Og bryllupbryllupbryllup – om ikke ditt eget, så andres.
  Historier om folk! Og dypere innlegg om alt mulig rart, som mot og håp og drømmer og fine, fine ting – jeg elsker de innleggene du skriver om sånt.
  Musikk – hvilken musikk har betydd mest for deg gjennom årene?
  Fine, rare matvarer og hva man kan bruke dem til!?
  Alt, alt, alt – jeg elsker bloggen din, bilder og tekster og guider og kjoler og glitter og venner og hunder og det hele, jeg lover å lese hvert eneste innlegg med andakt.
  Ha et nydelig 2012 – godt nyttår.

 • Hi! I’m a follower from Italy. I love your photos! Thank you for adding the english translation!!!
  I like your work and i’ll keep following your blog and admiring your wonderful photos!!!
  Happy new year!

 • Jeg er godt fornøyd med bloggen din, men jeg liker ekstra godt når du skriver 1) lister! Lister over alt mulig. 2) Lange tekster om livet, eller kjærlighet, eller drømmer.

 • sånne fine bildelister som den om parken som du nettopp laget. tekster om ting som er kanskje vanskelig, kanskje vondt, men ekte og livet. sånn som de flotte tekstene du har skrevet tidligere også. også enda flere filmer, kanskje. jeg er sikker på at 2012 blir fullt av bra bloggting fra deg i alle fall.

 • Tekster om kjærlighet, hverdagskjærlighet, vanskelig kjærlighet, umulig kjærlighet, uovervinnelig kjærlighet.
  (Er det bare meg som opplever at bloggen er veeldig treg (tunge bilder?)?)

  • akkurat no er det så mykje oppsummeringar og sånt med mykje bilder, så den er nok treigare enn vanlig. anbefalar å bruka ei eller anna form for abbonementsservice, som bloglovin, som gjer at du blir varsla når eg har skrive eit nytt innlegg så slepp du å lasta heile bloggen kvar gong du skal lesa, men berre nye innlegg. : )