vixen.


eg ligg sjuk i senga i dag, ser på film og les bok om å vera kick-ass, og kom på at eg heilt har gløymt å sei ifrå om at eg er nominert i vixen sin bloggawards i år. eg er nominert til årets bloggar og årets fotoblogg, men aller helst vil eg vinna fotoblogg, for der føler eg meg mest heime. så om de syns eg fortjener det hadde eg blitt så himla glad for ei stemme. det kan de gjera her. om eg har forstått det rett, kan ein stemma ein gong for dagen. takk! ♥

translation:
i’m sick with the flu today, just staying in bed watching movies and reading a book about being kick-ass and it suddenly occured to me that i’ve forgotten to tell you that i’m nominated in vixen’s blog awards this year. i’m nominated in both blog of the year and photo blog of the year, but i’d really rather win photo blog because i feel more at home there. so if you think i deserve it, feel free to vote for me here. you can vote once per day. thank you! ♥

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *