vanilla cream pancakes and wine bottles in plastic bags.

drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.drinking wine from plastic bags.kvelden før nyttårsaftan bestemte me at me skulle gå ut! fredrik og frøy kom med flyet tidlig på dagen også hang me rundt i leiligheten før reservasjonen på ein av mine favorittrestaurantar i london. me drakk opp alle pengane våre, åt hamburgerar og pannekaker og kelneren vår med det finaste glipet mellom fortennene sa “what a mess” men me berre lo heile vegen ut. så møtte me på ein som heitte joshua som ville ha oss med på ein fest i eit okkupert bygg men det skjedde ikkje så me stod utanfor hoxton square og drakk rosévin frå plastposar istadenfor. så fekk me nokre nye venner, nummer vart utveksla, og på vegen heim spelte me cabaret. eg var frenchie, fredrik mista skjorta, og det var slutten på den kvelden.

translation:
on the night before new years’ we decided to go out! f+f arrived in the afternoon and we hung around the apartment before our reservation at one of my favorite london restaurants. we drank up all of our money, ate hamburgers and pancakes and our waiter(with the cutest gap between his teeth) said “what a mess” but we just laughed our way through the restaurant and out, where we met someone named joshua who wanted to take us to a party in an occupied building with a burlesque cabaret show. it didn’t happen, so we just hung around hoxton square drinking rose wine out of plastic bags. we got some new friends, phone numbers were exchanged and on our way home we played out cabaret. i was frenchie, fredrik lost his shirt and that was the end of that night.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *