✈ one ✈ two ✈ three ✈ four.

london!torsdag morgon kom christine! da var me fire innflydde personar egentlig klare for nyttårsfest men heilt fornøgde med å drikka ettermiddagsvin. for now. me tok toget inn til byen og christine sminka seg på toget, som alle londonjenter gjer.

london!me reiste til notting hill, der sara hadde time hos frisøren min! me etterlot ho der og tok eit anna tog og ein anna tube også gjekk me på kate spade og brukte opp alle pengane våre(som de jo allereie veit).

london!etterpå var me slitne og svoltne, så me gjekk på restaurant med two for one-middag.

london!flottaste finaste panneluggjenta.

london!christine sin lasagne.

london!min spaghetti.

london!jostein kom etter han hadde fått vore litt i badekaret og jobba med skulegreier.

london!me skulle egentlig gå, men fekk istaden drinks on the house! kir royal.

london!så møtte me sara på oxford cirkus, åt is og tok på hennar nye flotte hår med heilt nye krøllar attpåtil. så gjekk me heim og berre totalsovna i haug heile gjengen.

translation:
thursday morning, christine arrived london! we took sara to notting hill where she had an appointment with my hairdresser, and then we skipped all the way to kate spade where we spent all our money. we ate dinner, jostein came and we were supposed to leave but then they gave us kir royals on the house. we met sara at oxford circus and ate ice cream and touched her new lovely hair with all new curls! then we went home and completely fell asleep.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • fikk så himla lyst på pannelugg igjen etter at jeg så hvor fin pannelugg christine har. velvel. dagene dine ser alltid så fine ut.

 • Pannelugg er så fint. Og håret til Sara er noe av det nydeligste jeg har sett på lenge. Hils henne å si at hun er nydelig.
  P.S: Jeg drømmer meg bort på bloggen din. Fordi den er så veldig fin. Du er flink og bra.

 • Åh, som liten ønsket jeg meg alltid sånt tykt og blankt hår som Christine sitt! Jeg ble etterhvert glad i det håret jeg har, hehe, men jeg synes fortsatt at det er morsomt å se slike tunge lugger. Dette så ut som en hyggelig kveld!

 • “så gjekk me heim og berre totalsovna i haug heile gjengen.” haha, fantastisk!

  duu.. jeg har ikke fulgt med på bloggen din lenge nok til å få med meg paris-innlegga dine. når var du der? har bladd litt i arkivet her, men finner ikke fram. jeg har nettopp flytta til paris, så jeg er superinteressert i å lese om ditt opphold her :)

  må bare si at jeg er superduperfan av deg, bloggen, livet ditt og hele pakka <3

  også må jeg spørre hvordan du fikk deg venner her i paris?? må ha vært kjempeskummelt å flytte hit helt alene. (hvorfor var ikke j med?) jeg har flytta sammen med franskbeinet mitt, så jeg får jo masse inside info fra en ekte fransk mann, hihi ;)

  håper på svar! stå på!

  • takk! eg budde i paris i februar og mars i 2011, så berre kikk i arkiva. : ) eg fikk meg venner gjennom han som eg budde med(fant leiligheten gjennom craigslist), sjølv om eg egentlig kun hadde to mens eg budde der. eg var der for å laga magasin og læra meg å vera åleine, som eg gjorde!

 • Hvilken frisør går du til og hvordan er prisene? Jeg bor i Notting Hill, og trenger en flink frisør som er god på rødt hår! Så deg forresten på Le Pain ved Notting Hill gate før jul, i verdens fineste grønne kåpe, ville gå bort å si hei, men var for feig… Star struck liksom ;)

  • hair organics notting hill, eg betalar 104 pund for klipp og farge, men det kjem an på lengde hår og sånt. : ) dei er fine folk, fantastisk farge som sit i for alltid.

   hurra! kåpa mi er så fin. fint å vita at det finst andre nordmenn i england óg, og at ein klarar seg utanfor heime liksom.

 • Pingback: hjartesmil