christmas. ginger dogs and grandparents.

christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.me var på selskap hos mine svigerforeldre, kosa masse med raudhåra hundar og klemte. me sat i stova til bestemor, snakka om været(som alle andre i heile landet) og lata som at me aldri skulle reisa att. at det alltid skulle vera desember og at snøen aldri skulle regna vekk.

translation:
we went to a party with my in-laws, cuddled ginger dogs and hugged. we sat in my grandmother’s living room, talked about the extreme weather(as did everyone else in the country) and pretended that we would never leave again. that december would be for ever and that the snow would never rain away.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *