i ♥ ♠

red.på torsdag, på salget på kate spade, kjøpte eg to fantastisk fine greier. eg og christine gjekk derfrå med kvar vår enorme pose og større smil. i min pose: filofax og lommebok. no føler eg meg endelig som businesswoman, med filofax som er stor og så raud og fin at eg dånar.

red.red.red.red.red.filofaxen er så lur, med flikar for bursdagar og restaurantar, sånt som byjenter treng av og til. (det første eg skreiv inn var at fredrik og frøy skulle komma dagen etterpå. no er dei her, og me er klare for verdas finaste nyttårsfeiring!)

red.red.i tillegg kjøpte eg ei blank coinpurse, ei lita lommebok som får plass på innerlomma på veska mi! perfekt. er så fornøyd, ein må berre elska mellomdagssalget! og raudt lær.

translation:
on thursday, christine and i went to kate spade to check out the sale. we left with each our enormous bag and even bigger smiles. in my bag: a filofax and a coinpurse. i feel like a proper businesswoman now! i love the red. gotta love the sale. and red leather.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *