christmas, one. toffee, glitter & sequins.

christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.christmas.den første delen av jula var for min del ein heil masse karamellkoking(ser de etikettane? det står øyresnop på dei(for eg heiter jo øyre til etternavn), laga dei i london før eg reiste heim), filmsjåing og pakkeinnpakking. på julaftan var me fire pluss hund og eg fekk så himla mykje fint. eg fekk kroneis for at eg ikkje vil ha riskrem for alt i heile verda, og huset vart fylt til randen av glitter og paljettar.

translation:
the first part of christmas was, on my part, a whole lot of cooking toffee, watching movies and wrapping gifts. on christmas eve we were four plus dog and i got so many lovely things! and then we filled the house with glitter and sequins everywhere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *