oslo, saturday.

oslo.oslo.oslo tok eg og jostein bussen til frogner og til kolonihagen. der var me på viktig møte, drakk jasminte og var konsentrerte med sommarfuglar i magen.

oslo.så tok me trettentrikken og var tante og onkel i mange timar, leikte med perler og lego og såg blåfjell og las bøker og jostein sang nattasongar også vips sov dei to små.

oslo.oslo.oslo.oslo.då reiste me til sagene, på synne sin bursdagsfest. det var den mest absurde og segregerte festen eg har opplevd i mitt liv. eg drakk eit halvt glas vin, me gjekk på tekehtopa også vandra eg og jostein heim igjen, arm i arm. som det alltid er.

translation:
my saturday in oslo started with an important meeting at a café, kolonihagen. i drank jasmin tea and tried to focus with a stomach filled with butterflies. then we babysat out niece and nephew until they fell soft asleep, and after that we went to synne’s birthday party – an absurd experience. i had half a glass of wine, we went out for a little bit and then we walked home, arm in arm. as always.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *