to: me. from: me.

mandag hadde eg ein så himla lang dag med juleshopping. armane mine var ein linjal lenger då eg kom heim og eg har vore støl heilt sidan. eg var fast bestemt på å bli ferdig med alle gåver og pynt til leiligheten, så eg gjekk frå plass til plass og vart mindre og mindre hyggelig. sånne dagar må ein berre belønna seg sjølv for at ein ikkje smeltar og blir til ingenting blant dei andre millionar av menneske som er ute på samme oppdrag. så, eg kjøpte gåver til meg sjølv óg. det er tross alt jul.

for me.dette er min noverande tannkrem, elskar tannkremen frå marvis. denne smakar lakris! elskar det.

for me.for me.også kjøpte eg desse to fine kulene til å henga på vårt minitre. no er det verkeleg snart jul, alle sammen.

translation:
on monday i had the longest day ever. christmas shopping. my arms were longer when i came home and i’ve been sore ever since. i was determined to finish presents and decorations for the apartment. so i went from place to place and grew less nice as the time past. on days like that you just have to reward yourself for not melting into nothing amongst the millions of people with the same errands. so, i bought gifts for myself. licorice toothpaste and two bulbs to go on my tree! it is christmas, after all.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *