gee whiz, it’s christmas.

aftermathmojo's christmas bow230/365

når eg lagar julespelelister ser eg alltid for meg min lille familie og meg som pyntar treet lille julaftan og kva som passar i bakgrunnen. og egentlig kunne ein spelt alt av vanlig julemusikk og eg ville ha elska det. eg forgudar julemusikk. men det gjer ikkje jostein, så i år har me laga ei litt meir original julespeleliste. me har triksa på den ganske mykje og den er skikkelig ordentlig fin. meir den typen julespeleliste som får ein i godt humør, ein vaskar golvet i takt og dansar meir enn ein støvsuger. istadenfor å ha raude og grøne trådar komma ut av øyrene. her er mi julespeleliste, håpar de elskar den så mykje som eg gjer.

gee whiz, it’s christmas.

om du ikkje har spotify så ser den sånn ut:

translation:
when i make christmas play lists i always try to envision my family and me decorating the tree on the day before christmas and what slides into the background perfectly. and really, you could have played anything and i would have loved it. i adore christmas music. but j doesn’t. so this year we have made a more original christmas play lists. we’ve worked quite a lot on it and it’s really very good. it’s the kind of play list that puts you in a good mood, mopping floors to the beat and dancing more than you vacuum, instead of having red and green threads coming out of your ears. this is my christmas play list. i hope you love it as much as i do.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *