sunday.

sunday.eg stod opp halv åtte, så tidlig som eg ikkje har stått opp sidan kanskje vidaregåande.

sunday.sunday.sunday.sunday.sunday.så gikk eg på JOBB. første dag. eg har blitt venn med fine fine margaret som eig ein butikk i columbia road. berre full av porselen og alt som eg vil ha i mitt hus. ho har spurt meg om eg vil jobba der innimellom så ho kan kosa med blomster og mannen sin istaden, og det vil eg jo. dette er forresten mi nye kåpe, den er vintage og frå dior og eg elskar den og den elskar håret mitt.

sunday.sunday.eg spurte om eg kunne få betaling i varer og det fekk eg, så me tok med oss blant anna desse speglane heim. skal ha så himla mange speglar heime, det må alle.

sunday.sunday.sunday.sunday.
så kom me heim, pynta vårt nye juletre med femtitals julekuler mens me høyrte på julespelelista me lagar(hold ut)!

sunday.
også åt me pai(sjølv om ein ikkje kan sjå kva det er på bildet) også sovna eg så himla tidlig. og det var min søndag.

translation:
on sunday i got up early and i went to work for the first time since 2008. i now work a little bit at a vintage shop in columbia road. margaret, who owns the shop, pays me with merchandise and i brought home two heavy mirrors and a christmas tree. we decorated it and then we ate pie and then it was lights out and that was my sunday.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *