roses & roses & roses & roses & roses & roses & roses & roses

roses.roses.roses.roses.roses.ja, eg veit at eg er rosebesatt for tida. denne boksen kjøpte eg på ein liten second hand-butikk. den var rusta inni og med eit rart pizzabilde klistra til botnen. pizzabilder kan ein jo ikkje ha. så eg klipte ut nokre sider frå roseboka mi og limte dei fast, så hadde eg kontaktpapir over. og no bur hatten min i den. ein dag håpar eg å fylla den med kjeks, men det får bli ei anna veke.

roses.

translation:
yes, i know, i’m obsessed with roses. i bought this box at a small second hand shop. it was rusty inside with a funny pizza image glued to the bottom. i can’t have pizza pictures, so i cut some pictures from my rose book and glued them to the bottom and covered it with clear adhesive paper. my hat lives in there now, but one day i’ll fill it up with cookies. just not this week.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *