exhale saturday.

saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.saturday.
laurdag reiste eg og jostein til min favorittbutikk i london. me var der i timesvis, sat i caféen og kjøpte vintage terrin og sausenebb og sånt som eit vertskap treng, snakka med ho som eig butikken og fekk fantastiske julekuler frå femtitalet som gåve og ein spegel på det. så gjekk me på restaurant nedi gata, åt lunsj og hoppa heim og det var min laurdag.

så himla herlig med laurdagar der alt går i slow motion. plutselig er det mørkt ute og det spelar ingen rolle om me ikkje rekk det toget, for det går eit nytt om ikkje så lenge. velbehøvd iblant. som å pusta ut, skikkelig lenge.

translation:
on saturday j and i went to my favorite shop in london. we spent hours there, in the café and roaming around under tables and in shelves. we ate lunch at a restaurant in the same street and then we went home and that was my saturday.

i love saturdays where you feel like you’re in slow motion. all of the sudden it’s dark out and it doesn’t matter if you make that train or not, there is a new one in not too long. we all need that sometimes. like exhaling for a really long time.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *