how to marry a millionaire.

how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.how to marry a millionaire.

denne såg eg forrige veke. elskar den! fine fine marilyn monroe, betty grable og lauren bacall. den handlar om tre kvinner som prøver å gifta seg rikt, jakten på millionærane. den er morsom og fin og heilt typisk 1953.

kva filmar har de sett i det siste?

translation:
i watched this last week. love it! lovely marilyn monroe, betty grable and lauren bacall. it’s about thre women who try to marry wealthily, looking for millionaires. it’s funny and lovely and very 1953.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så nylig The Ides of March, god film. For det meste, litt kjisjé rik. Vil veldig gjerne se My Week with Marilyn på den søte lille kinoen i Hampstead asap:)

 • Får ikkje vist bilda dine lenger! Kva skjer? Kunne sjå bilda dine den første tida etter at du bytta, men i det siste har eg ikkje kunna sett bilda dine. Det er berre eit felt med ein broten firkant. Har du endra filtype på bilda du legg ut? Eg har forresten 2 forskjellige pc-ar og eg får ikkje opp bilda dine på nokon av dei.

   • har ikkje fått klager frå nokon andre, som jo er litt rart om det er bloggen som er problemet. kanskje det er innstillingane du brukar? prøv å bruk ein anna nettlesar, sjå om det går. eller oppdater programvaren.

 • jeg så hanna her om dagen, kjempebra film.

  misforstå meg rett, men hva er greia med at kvinnene i gamle filmer alltid er så unge og vakre, mens mennene gamle? ikke at jeg har noe imot aldersforskjell i forhold, men det bare slår meg hver gang jeg ser filmer eller bilder fra filmer fra den tiden.

  • da har du ikkje sett nok film, trur eg. eg har jo sett store mengder, og eg har ikkje det inntrykket i heile tatt. berre sjå gjennom kategorien som heiter “om film og tv”, der finst det i alle fall eit dusin filmar frå 40- 50- og 60-talet. :)

 • Oooh, så flotte klær, og så morsomt format på bildene. Når handleturen endte med at en mann gikk bak deg med favnen full av ekser, visste du at du var vellykket, haha – denne ser kjempesjarmerende ut!

 • Ååh, jeg har sett mange filmer. Ser film hele tiden. Igby Goes Down, Crazy Stupid Love og Midnight in Paris er noen fine jeg har sett uken her.