hjartemagasinet.

hjartemagasinet

dei siste vekene har eg fått himla mange spørsmål om det framleis går an å kjøpa parisutgåva av hjartemagasinet, og det gjer det! eg har nokre boksar igjen. etter eg flytta til london har dog min fantastiske og snille svigermor tatt seg av distribueringen, så utsendingen kjem an på kor fort eg får gitt ho adresser og kva anna ho har på tapetet. rekn inn ca ti dagar leveringstid. ein kan bestilla her, men kun til noreg, er de snille. me gjer det så enkelt som mulig. det er ei perfekt julegåve, eller egentlig kva gåve som helst. er så himla stolt av det der magasinet. om de vil kjøpa det utanom paypal kan de maila meg på hjartesmil(at) grayzine.no, så fiksar me det sånn. litt må ein jo fire på når det er førjulstid. (:

ei ny utgåve av hjartemagasinet kjem ikkje i år, heilt enkelt for at eg har for mykje å gjera. de får sjølvsagt vita om det når noko skjer i det området.

translation:
only for my norwegian readers!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *