cake & carrie & breakfast in bed.

this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.this week.

denne veka har eg nesten ikkje jobba i heile tatt. av og til, på veldig sjeldne plassar i løpet av året, har eg jobba opp nok materiale til å ta meg nesten heilt fri. berre trykker på publiser og er sikker på at det er bra nok. denne veka har vore ei sånn veke. så me har gjort masse fint. vore i richmond park, til dømes. som eg har hatt lyst til så så lenge. og etter det har eg arrangert blomar, laga middag til jostein og vore i parken her me bur. også har eg møtt finaste finaste carrie! me gjekk på marknad, åt kake og fant ut at me skal bli venner. me kjøpte lakris og salmiakkisnop, det er mine favorittar! elskar det! så har eg ramma inn roser i gullrammer og ete frukost i senga. fin veke. og no er det fredag, og det er helg. tenk på det!

translation:
this week i’ve been to richmond park. and after that i’ve arranged flowers, made jostein dinner and been to the park where we live. and then i finally got to meet the lovely carrie! we went to a market, ate cake and found out that we’re going to become friends. we bought licorice and salmiak candy, my favorites. i just love them! then i’ve framed roses in gold frames and eaten breakfast in bed. it’s friday now, it’s the weekend! imagine!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *