richmond park.

richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.richmond park.

på måndag var eg og jostein i richmond park. der var det fuglar. og hjortar. me gjekk rundt der i timesvis og det var akkurat det eg trengte. me kjøpte småting på charity shops rundt togstasjonen, og så gjekk me heim og såg på leilighetar rundt parken. ein kan jo drømma. men åh. å få gå litt i skogen. det var velbehøvd.

richmond park.richmond park.


translation:

on monday, jostein and i went to richmond park. there were birds and deer there. we walked around for hours. we bought some small things at some charity shops in the area, and then we went home to look for apartments in the area. one can dream. but. to walk in the forest. i really needed that.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *