snow.

no har me bestilt billettar heim til jul. først har me to overnattingar i oslo, og eg kan ikkje eingong beskriva med ord kor mykje eg gler meg til dette:

my first of december.friday night.party.berlin!skogsvann.two nights.skogsvann.bits and pieces.hats and pistacchios

aldri aldri gløym at oslo er nesten like vakker om vinteren som om våren. og aldri aldri gløym kor godt det er å komma inn når ein har vore ute og ein er så himla kald på tærne også tar ein med seg dyna inn i sofaen og ser på tv og drikk te og et eggerøre.

translation:
we’ve ordered tickets for norway now, in december. first, we’re going to oslo for two days, and i’m so so so looking forward to this(pics). never ever forget how beautiful oslo is in winter, almost as beautiful as in spring. and never ever forget that feeling of coming home when you’ve been outside and your toes are so cold and you get your duvet and bring it into the living room and sit on the couch under it with tea and scrambled eggs.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Elsker vinter og snø så utrolig, uvirkelig høyt! Håper den kommer snart. Jul. Lage julepresanger, pynte seg med de man liker aller best, god mat, god vin. Varme kyss ute i kald snø. ❤

 • Jeg har også bestilt, og jeg gleder meg så innmari innmari mye. Jeg skal være både i Oslo og Molde, og Molde om vinteren er det ingenting som slår, fantastisk vakkert! Håper på snø!

 • åh, jeg kan ikke en gang beskrive hvor mye jeg gleder meg til den første snøen faller. oslo har vel forsåvidt sjarm i alle årstider, men det er noe ved juletiden i oslo. mmh

 • Ååh, jeg gleder meg også til å komme hjem til Oslo til jul! København er så grått og mørkt for tiden, og jeg kryser fingrene for at det er snø i Oslo mellom 21. og 28. desember!

 • Oslo er den beste byen i hele verden bare fordi det er hjemme. Jeg har også bestilt billetter hjem så nå er nedtellingen i gang. Hjelper litt at det snart er 1. desember så jeg kan åpne adventskalenderen men samtidig hjelper det overhodet ikke fordi det er ikke norsk jul og ikke en gang skandinavisk og ingen feirer st. lucia og franskmenn vet jo ikke hvordan man feirer jul i det hele tatt. Men snaaart, snaaart, plutselig, sitter man der på flyet og ser lille oslo fly forbi under seg :D

 • Å, som jeg venter på snøen!! Håper den kommer hit til Oslo snart. Nå er det bare vått og grått. Så utrolig kjedelig!

  Ha en fin dag!

  -i-

 • Åh, no saknar eg byen min. Fine, vakre, lille Oslo. Med trikk og trafikk og parkar og skog. Ein gløymer så lett kor lite det faktisk er her på Lillehammer, men nokre gongar held eg på å gå på veggen av heimlengsel.

 • Hurra for hele “hjem til jul”-konseptet! Hurra for hvit snø og mørke kvelder, og hurra for votter men fine mønstre på, og hurra for levende lys og massevis av tekopper og lukten av julerøkelse, og hurra for å være sammen med dem man er glad i og spille brettspill og få latterkrampe. Kos deg med forventningene, de er noe av det fineste med førjulstiden!

 • Jeg flytta fra Oslo i høst og gleder meg også veldig til å komme hjem til jul. Jeg gleder meg til å feire adtvent og jul med venner og familie. Det bildet av deg og Jostein som kysser mens det snør er et av de fineste bildene jeg har sett.

 • Æ blei så utrulig glad når æ så dette innlegget at æ måtte med en gang send det videre så kjæresten min skulle få se. Har overtalt han med til den norske vinteren fra Sydney for første gang, og er naturli nok litt skeptisk. Disse fantastiske bildan er definitivt nok til å overbevis han om kor fantastisk Norge kan vær- også på vintern!

 • Songsvann! Der bor jeg nå, jeg gleder meg så utrolig til det blir ordentlig kald og trærne blir dekka av rim og bakken blir full av snøkrystaller isteden for gjørme. Og det bildet av Sara når du ser henne fra vinduet er så koselig, da savner jeg leiligheta Amund hadde i siloen litt.