Q & A, three

hvilket område/kvartal liker du best i paris?
marais!

er du flink til å rydde og vaske jevnlig?
ja, egentlig. eg jobbar jo heimefra, så eg behandlar leiligheten som eit kontor, og det er sjølvsagt enklare å få jobba skikkelig om det er fint rundt meg. eg vaskar og ryddar litt når eg våknar om morgonen.

har du lest “to kill a mockingbird” av harper lee, og i så fall, hva synest du om den?
nei, det har eg faktisk ikkje. eg har ganske mykje klassikarar å få lest.

bruker du noen gang såkalte “slække-klær”, og hva har du på deg da?
nope, egentlig ikkje. eig ingen store klede i collegestoff, om det er det ein meinar, da. eg har kjolar som eg ikkje brukar ute, dog.

når startet du å blogge/hvor lenge har du blogget?
eg starta for fire år sidan.

hvordan startet du å blogge, og kan du lage et innlegg om blogghistorien din fra begynnelse frem til i dag?
det berre skjedde, egentlig. eg har tenkt å laga ei slags best of-liste gjennom tidene, det berre tek enorme mengder tid. stort arkiv.

1964

har du lest noe av neil gaiman? isåfall hva?
nei, det har eg ikkje.

har du noen interiørblogger eller sider å anbefale?
nei, eg les faktisk ingen interiørbloggar. syns trist nok at det virkar som dei alle er heilt like. om nokon veit om bra interiørbloggar, legg dei gjerne igjen i kommentarfeltet.

vet du noen bra bøker som handler om folk som er forelsket?
du burde lesa frode grytten.

7 Paris (11) Notre Dame

hvis du skulle gitt et råd til deg selv som 16-åring, hva ville det vært?
eg ville ikkje gjort det. eg ville berre sagt “det går bra”. eg er glad for alt eg har opplevd sjølv kor jævlig det var at the time.

hva tenker du om dyrevern (testing av kosmetikk, kjøttindustrien, pelsoppdrett osv)?
eg syns det er eit vanskelig spørsmål, “kva eg tenkjer om det”. eg trur nok dei fleste er ganske enige om at dyrevern er viktig, også er det i varierande grad kor mykje ein tenkjer på det når ein kjøper mat / sminke / klede. eg er ikkje sånn som researchar mykje før eg kjøper produkt og lignande, men eg kjøper kun produkt frå selskap som eg stolar på og eg kjøper aldri billige greier for eg føler at det er meir sannsynlig at det er uetisk(både med tanke på menneske og dyr). det syns nok mange at er ein rar måte å tenka på, men det er sånn det er for meg i alle fall.

hva er det beste man kan gjøre hvis man sitter hjemme og er trist og ikke har noen å ringe til?
sjå på franske musikalar frå 60-talet og baka scones. det gjer eg.

hvordan ble du kjent med alle de fine folkene du kjenner?
vidaregåande og internett. det er ganske fantastisk. i <3 the internet.

hva gleder du deg mest til med julen?
mamma og pappa og søster og bestemor og mormor og hund og familien til jostein og mikla og balder og kalkun og twist og the wizard of oz.

hvordan føles det egentlig når du får stygge kommentarer på bloggen?
bryr meg absolutt ikkje eitt einaste sekund. før vart eg skikkelig lei meg, no kunne eg ikkje brydd meg mindre. hundre prosent ærlig. det einaste eg føler er at det er synd i desse menneska som er så patetiske, og at det er synd i foreldrene deira som sikkert har gjort sitt beste.

translation:
my A’s to your Q’s. about not caring one bit about nasty comments(or no, that’s not true, i pity them), about meeting all my friends through either high school or the internet, and my morning routine of doing dishes while i make my scrambled eggs.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *