austrian cheesecake & pear bellinis.

friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.friday.

fredag reiste eg og jostein på oppdagelsesreise. det har blitt eit fredagsrituale. me reiste på ein liten vintagebutikk som hadde så mange fine greier at eg holdt på å sprekka. pluss ein hund som eg fekk klappa. så reiste me til angel der me åt cheesecake på ein østerrikskafé. så gjekk me vidare til ein fancy restaurant der me tok ein drink kvar og snakka om sånt som er viktig. eg drakk ein pærebellini og når den var tom reiste me heim heim heim til tesco der me handla inn til sennepspasta og sjokolademousse, og med cava til. så såg me seksti episodar seinfeld og sovna, og det var den fine fredagen i den fine jobbehelga.

translation:
on friday we went exploring, it’s become a friday ritual for us. we went to this small vintage shop and they had so many nice things my heart almost broke. and a dog for me to pet, yay! then we went to angel and had cheesecake at an austrian café, and to a fancy restaurant for drinks and important conversations. i had a pear bellini and when i had emptied it, we went home home home to tesco where we did some grocery shopping. mustard pasta and chocolate mousse. with cava on the side. then we watched sixty episodes of seinfeld and fell asleep, and that was the end of the lovely friday of this lovely work-weekend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *