make out-session.

d+t1951kiss herkiss her

det er kaldt ute. så i dag fyller eg bloggen med varme aktivitetar. suppe og klining. ein av to funkar óg.

translation:
it’s cold outside. so today the blog is about being warm. soup and making out.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Takk for at du er til Mariell! Du er en sann inspirasjon for veldig mange. Du sprer glede og varme hver gang du poster noe. Enten det er bilder eller videoer, musikk eller tekst. :)

 • Å, nå vil jeg ha suppe og klining. Men nei, det får bli pasta og yoga i stedet, ettersom jeg verken har noe å lage suppe av eller noe å kline med.

 • Jeg ønsker så inderlig å ha en fin person i livet mitt som jeg kan kline med.. En håpløs romantiker, med stor tro på kjærligheten! Selv om hjertet får noen skrammer og blir knust en sjelden gang, så limer man det sammen og håper på det beste.

  Kjærligheten er livets fineste gave =)

 • Å, dette er vondt-fint når man egentlig føler seg litt ensom. Ønsker å oppleve noe lignende bare, alt jeg opplever er overfladisk og platt. En erstatning som etterlater større hull enn det varmer.

 • Dette fekk meg til å sakna kjærasten min som er i Afrika endå meir! Ser verkeleg fram til han kjem tilbake til Noreg, då skal det bli mykje av dette! ;)

 • 1. Du gjør livet finere. Du inspirerer meg. Du er fin. Bloggen din får meg til å ville være fn og gjøre ting og oppdage ting.

  2. Klining på kalde dager er så bra. Kanskje under dyna mens dere liksom ser en film. Jeg og briten min er glade i den slags ja.

  3. Takk sånn generelt for å ha en så fin blogg. Takktakktakk. Jeg vet du liker å holde kortene tett til brystet, men kan du si meg om magasinet om london kommer ut før jul? Jeg skal nemelig ned dit til jul for å feire den med søskenbarna og vil utforske den vakre byen som jeg elsker på mariellmåten (som forøverig er den beste måten)

  Takk igjen. Du er best. Suss

  • takk! <3

   det kjem ikkje noko magasin før jul, av mange grunnar. til våren kjem det forhåpentligvis, så da får du ein grunn til å reise på nytt hurra!

 • Om jeg hadde hatt noen å kline med er jeg sikker på at føttene mine ikke hadde vært iskalde hele tiden. Jeg hadde ikke hatt stive skuldre, men tørre lepper. Så mye bedre.
  I stedet kryper jeg under dyna med en chai latte og store håp.

 • Wow. Min første kommentar på bloggen din skulle egentlig vært:

  Jeg vil vil vil kline med noen og! Møtte en herremann på lørdag som jeg utvekslet blikk med (du vet, sånne blikk som får magen til å kile) mens vi sto utenfor ett utested. To dager senere får jeg han ikke ut av hodet. Sukk.

  Men, siden flesteparten av kommentarene allerede i bunn og grunn har bestått av nogenlunde det samme får min første kommentar til deg bli:

  Hei!

 • det er det skikkelig bra at du gjør, syns jeg. her er det ikke så innmari kaldt, men nå er det sent og jeg er trøtt men må skrive forberedelse til prøve i morgen, og da hjelper det bra mye å lese de varme innleggene dine. takk!

 • ååh, som jeg gleder meg til at verdens fineste kjæreste skal komme hjem fra jobb, så jeg kan nusse han og kjenne på hvor utrolig høyt jeg elsker han!
  Takk for at du har den fineste bloggen jeg vet om, som lyser opp dagen Mariell!