a very normal wednesday.

a very normal wednesday.
i går var me så leie livet uten varmtvatn, så jostein planla eventyr og tok meg med til camden. der såg me på klede.

a very normal wednesday.
me mista vegen litt, så me måtte sjå på kartet.

a very normal wednesday.
min fine kjæreste.

a very normal wednesday.
me kom fram til ein butikk der jostein såg på klede og eg snakka med hundane.

a very normal wednesday.
det var to stykk, små søte greier. og eg snakka engelsk til dei og lurte litt på om det var rart.

a very normal wednesday.
så reiste me med tuben til julegata. det er jul i london no. det er så fint.

a very normal wednesday.
så gjekk me på juleavdeling. eg får kjøpa éin ting kvar gong. pluss litt gåver.

a very normal wednesday.
eg blir heilt snurrete i hovudet av å vera der inne. alt glittrar og minnar meg om jul.

a very normal wednesday.
som her.

a very normal wednesday.
hei, her er eg. på badet.

a very normal wednesday.
så reiste me heim og åt panert torsk med ovnsbakte poteter.

a very normal wednesday.
så låg me i senga litt. kyssa og snakka om store viktige ting som kjem til overflata når det blir kaldt ute.

a very normal wednesday.
og eg hadde på meg min nye kjole som er nesten fra mad men. og eg la meg så forelska som nesten nokon gong fordi eg har ein kjæreste som tar hånda mi og får meg ut i kulden sjølv når eg ikkje har lyst.

translation:
on wednesday, j took me out to explore the city. we lost our way but found our way, and i got to pet two sweet dogs. we went to the christmas department and bought some lovely things. it makes my head spin, there are too many sparkles. we went home and ate cod and potatoes, and then we laid in bed and talked about big things and small things. i wore my new dress that makes me feel like mad men. and i fell asleep so in love, because i have a man who takes my hand out into the cold even when i don’t want to.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • det er så dumt at dere ikke har varmtvann, men jeg er glad for at dere drar på eventyr og gjør fine ting i alle fall. og så ville jeg bare si at jeg syns bildene dine er flotte (som jeg alltid sier, nesten), men i tillegg så gjør de seg så godt på denne nye bloggen, de kommer nesten enda mer frem i lyset enn tidligere. hurra!

  • Eg seie da igjen, du er så fin du! Vurdere nesten å boikotta bloggen din i tre veke, sånn akkurat til eg skal til England. Når du skriver om kalde dagar og varme hender blir eg så vanvittig kjærestesjuk. Misunneleg, heiter det vel. Grønt monster som bur under senga. Uansett. Du er så fin og inspirerande. Du gjer meg glad, derfor kan eg aldri boikotta bloggen din sjølv om den framkallar sakn og hjarteblod. Ha ein fin dag!

  • jeg blir så glad av å se bilder av deg, du er så utrolig fin, mariell! jeg kjenner hvor virkelig glad jeg er i bloggen din, jeg setter uendelig stor pris på at du blogger og deler livet ditt. du er til så stor inspirasjon!

  • Hei, jeg elsker bloggen din og jeg elsker London, skal dit nå i februar. Så lurer jeg bare på hvor denne julebutikken/avdelingen er og om de slutter å selge juleting etter hvert eller om de holder på lenge? Hadde vert så fint om jeg kunne stikke innom der og kjøpe herlig julepynt i februar ;)