Q & A, one.

kunne du kanskje laget et innlegg om kropp, slankepress, spiseforstyrrelser og dine meninger rundt dette, og hva slags forhold du har til det og til din egen kropp? hvordan idealene var før vs nå, hva er bedre med kroppssynet vi har i dag vs før? vise til noen bilder osv. noe i den duren? hadde vært spennende å lese dine meninger rundt dette temaet, som opptar meg ganske mye.
nei. eg føler av og til at det finst så mange jenter der ute som er berre heilt oppslukt av å lesa om kropp og slankepress og spiseforstyrrelsar alle plassar dei landar, og eg har berre ikkje lyst til å vera ein del av den kulturen. det er ikkje det denne bloggen handlar om, det finst så himla mykje anna om sånt på internett og i verda generelt. eg vil at bloggen min får vera fri frå alt sånt.

tjener du penger på bloggingen? evt. hvordan og hvor mye ?
ja, det gjer eg. korleis og kor mykje er privat.

hva var din favorittbok da du var ca. 15 – 16 år?
the bell jar av sylvia plath. den betyr framleis veldig mykje for meg, og eg har mange gongar vurdert å foreviga den på huden min på nokon måte.

hva synes du at du er flink til?
å fotografera, å skriva og å vera glad i folk.

skriver du fortsatt kvitteringshistorier, og er det mulighet for å få lest noen? eventuelt noen gamle? de var ihvertfall utrolig fine!
nei, desverre, eg finn liksom ikkje inspirasjon til å gjera det lenger. men det finst nokon i arkivet, berre søk litt rundt så finn du nok noko.

jobber du som fotograf på heltid?
nei, men det håpar eg at eg får gjera om nokon år.

Latest additions to my library

hva er det beste du vet i hele verden?
jostein.

kunne du kanskje lagd et innlegg om hva du har i vesken din? du er så inspirerende på alle måter.
ja! og takk!

når vil dere få barn?
me snakkar om å få born typ heile tida. i periodar kvar dag. men det må passa, og me er enda veldig veldig unge. når dei kjem blir det heilt heilt rett.

hva er ditt nummer en-habegjær akkurat nå?
ein boks med makronar frå pierre hermé, ei flaske champagne, ei krølltang som funkar, ein varmtvasstank som funkar(!! fjorten dagar utan), ein assistent, litt meir mot.

hvor går din neste reise?
new york! om alt går som det skal.

snakker du britisk eller amerikanskt engelsk?
britisk i london, amerikansk i paris(med amerikanarane, altså.)

citrus tart

hvordan ser din første time ut om morgnen?
sjekkar mail mens eg kokar tevatn, et frukost framfor nye blogginnlegg også startar eg å jobba ganske umiddelbart.

er du eller jostein sjalu? hvordan takler dere det?
nei, ikkje no. eg pleide å vera litt sjalu og frustrert fordi jostein ikkje var det. no er eg nok verdens mest laidback kjæreste, trur eg.

hvor mye vann drikker du?
eg drikk kanskje tre liter kvar dag.

 

translation:
my A’s to your Q’s. if you have any questions, please ask them in english and i will answer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jag glömde fråga en fråga tidigare! hoppas det är okej att fråga dig nu.

  Jag vet inte om du har så många svenska läsare, men jag är iallafall en av dem. Har du varit i Sverige någonting? Vad tycker du om vårt avlånga land? puss!

 • Det er så utrolig fint at du ikke fokuserer på kropp! Du fokuserer ikke på at man skal være fornøyd med det man har bla bla bla en gang. Når du har kunstbilder av kropper på bloggen er det bare for å vise at kroppen er så vakker at den er kunst i seg selv. Takk for at bloggen din er et fristed fra ubetydelige ting som gjør livet vanskeligere uten grunn.

  • Det hun sa. Jeg skal vedde på at en hel generasjon vil få grå hår i midten av 20-årene fordi de stresser så mye over kropp og slanking og sånt. Flink Mariell :)

 • i nesten et helt år gikk jeg rundt å ble sjalu støtt og stadig. så ble vi bedre kjent, og i dag ga hun meg en klem. mennesker trenger bare å lære seg å kjenne, og stole på andre. en veldig fin følelse.

 • Fint innlegg! Jeg liker godt at du tar standpunkt- i dette tilfellet i forhold til kropp. Det er nok av informasjon og ulike stressede oppfatninger av hvordan kropp skal være og ikke, og verden trenger absolutt ikke enda mer påfyll om saken. Takk. for at du har annet fokus. forresten: drikker selv rundt tre liter vann daglig, ser ikke hvor andreas skepsis kommer fra.. <3

 • jeg må innrømme at jeg gjerne ville lese hva du tenker og mener om kropp, men jeg syns det er bra av deg at du ikke svarer på det (og at du svarer ordentlig på hvorfor du ikke gjør det). jeg skulle ønske det ikke var så mye snakk om det.

 • enig i standpunktet ditt om kropp! er andre steder å lese om det :)
  uansett. ville bare si at jeg liker veldig godt bildene dine for tiden. har jo alltid syntes at du er en fantastisk inspirerende fotograf, men nå i det siste er bildene utrolig vakre, beundrer deg! :)
  men det er en ting jeg lurer på… har du begynt å kjent igjen lesere(som kommenterer)? :)

  • ja! på hjartesmil.com. men det tar litt tid før det kjem, for det er svigermor som sender dei ut(for eg bur i london).

 • Først vil eg berre minne deg på kor viktig du er som inspirasjon, og sei at når eg i ein augneblink føler at eg mistar alt og lurer på om eg tør, om det er nokon vits i, så er det ofte du som dukkar opp og set ein tjukk blyantstrek over heile spørsmålet.

  Og så, sjølv om eg er for sein til spørsmålsrunden, har eg eit spørsmål om London. Viss ein skulle vere i London i nokre dagar heilt åleine, har du nokre tips til kva som er viktig, korleis skal ein overleve, kvar skal ein starte?

 • “eg har berre ikkje lyst til å vera ein del av den kulturen. det er ikkje det denne bloggen handlar om, det finst så himla mykje anna om sånt på internett og i verda generelt. eg vil at bloggen min får vera fri frå alt sånt.”
  DU ER EI GUDINNE MARIELL<3