pumpkin scones & a new heart.

paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.paris.

laurdag i paris. sara kom med frukost på døra også dansa me litt rundt og jobba litt og eg fekk endelig ete ei appelsin. så laga haleigh graskarscones, sjukt godt. med kremost på toppen. <3 også såg me på alt me hadde instagramma dei siste døgna, ganske mange fine bilder.

så reiste me på tatoveringssjappa og haleigh fekk seg eit hjarte på armen. så drakk me ein masse vin og hadde middagsselskap også gjekk me ut til ein draculabar med christophe og sofia også snubla me heim og åt to forskjellige typar popcorn og drakk den siste flaska vin og me fekk to timar søvn før toget gjekk.

kvar gong eg er i paris får eg både meir og mindre lyst til å bu der. det er magisk. magisk magisk magisk. og det er vondt å reisa derfra.

translation:
saturday in paris. sara came with breakfast baguettes under her arm and then we danced around and worked a little and i finally got to eat an orange. then haleigh made pumpkin scones with cream cheese on top. <3 so good! and then we looked at all the things we had instagrammed lately, a lot of lovely things.

then we went to a tattoo shop and haleigh got herself a heart. we drank a lot of wine and had a little dinner party and then we went to a dracula bar with chris and sofia and tumbled into the apartment. kentaro made two different kinds of popcorn and we drank the last bottle of wine and we had two hours of sleep before the train.

every time i’m in paris i want both more and less to live there. it’s magical. magical magical magical. and it really hurts to leave.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *