can’t forget.it(aly).

finaste haleigh er med i eit prosjekt der sju personar vart inviterte til sør-italia av the board of tourism for å reisa rundt og filma og no konkurrerar dei om å vinna flest views på youtube. filmen ho har laga er så himla fin og gir meg tårene i augene og lyst til å reisa reisa reisa. del den med vennene dine, ikkje berre for views og sånt kjedelig, men fordi den er så inspirerande og vakker.

from the film

translation:
lovely haleigh got invited from the board of tourism in southern italy as one of seven people, to make their own films and compete on youtube for the most views. the one she has made is so beautiful, it makes me tear up and want to travel travel travel. please share it with your friends, not just for the views and those dreary things, but because it’s inspiring and beautiful.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *