about that tingle, about london, about me?

med ny blogg og det heile tenkte eg at min tur til paris var eit perfekt tidspunkt å ta ei spørsmålsrunde på. eg har fått ein masse nye lesarar og de spør om mange ting i kommentarfeltet. eg elskar elskar elskar å svara på det de lurer på. og no kan de spørja om så mykje de berre vil. fram til måndag, ein to tre gå!

translation:
with my new blog and all i thought my trip to paris was a perfect time to do a Q&A. i have a lot of new readers and you ask me a lot of things in the comments. i love love love to answer your questions, and now is the time to ask me anything you want. until monday! ready set go!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Kunne du kanskje laget et innlegg om kropp, slankepress, spiseforstyrrelser og dine meninger rundt dette, og hva slags forhold du har til det og til din egen kropp? Hvordan idealene var før vs nå, hva er bedre med kroppssynet vi har i dag vs før? Vise til noen bilder osv. Noe i den duren? Hadde vært spennende å lese dine meninger rundt dette temaet, som opptar meg ganske mye.

 • 1. lurer på det samme som vilde, hun første!

  – hva var din favorittbok da du var ca. 15 – 16 år?
  – hva synes du at du er flink til?
  – skriver du fortsatt kvitteringshistorier, og er det mulighet for å få lest noen? eventuelt noen gamle? de var ihvertfall utrolig fine!

 • Jobber du som fotograf på heltid? Hva er det beste du vet i hele verden? Kunne du kanskje lagd et innlegg om hva du har i vesken din? Du er så inspirerende på alle måter.

  • når vil dere få barn? hva er ditt nummer en-habegjær akkurat nå? hvor går din neste reise? snakker du britisk eller amerikanskt engelsk? hvordan ser din første time ut om morgnen? er du eller jostein sjalu? hvordan takler dere det? hvor mye vann drikker du?

 • jeg lurer også på dette med kroppsfiksering. hvordan klarer man å si til seg selv at man er en begjærbar babe når man ikke er syltynn. eller enda bedre, FØLE seg som det??

 • Først må jeg bare si at jeg har lest bloggen din i over et halvt år nå og synes du er kjempeinspirerende! Fine bilder og du skriver så bra.

  Jeg lurer på om du vil dele med oss hvor du får inspirasjonen i fra både til bilder du knipser og til hva du skriver om?

 • -Favoritt sang?
  -Hvilken høytid liker du best?
  -Fineste boken du vet om?
  -Var det vanskelig å flytte fra Norge og til London?
  -Du virker så positiv hele tiden, har du noen tips?

  Du har en fantastisk fin blogg, du skriver bra og tar fantastisk inspirerende bilder :)

 • Hvilket område/kvartal liker du best i Paris?
  Er du flink til å rydde og vaske jevnlig?
  Har du lest “To Kill a Mockingbird” av Harper Lee, og i så fall, hva synest du om den?
  Bruker du noen gang såkalte “slække-klær”, og hva har du på deg da?

 • *Når startet du å blogge/hvor lenge har du blogget?
  *Hvordan startet du å blogge, og kan du lage et innlegg om blogghistorien din fra begynnelse frem til i dag?

 • vet du noen bra bøker som handler om folk som er forelsket?
  hvis du skulle gitt et råd til deg selv som 16-åring, hva ville det vært?
  hva tenker du om dyrevern (testing av kosmetikk, kjøttindustrien, pelsoppdrett osv)?
  hva er det beste man kan gjøre hvis man sitter hjemme og er trist og ikke har noen å ringe til?
  hvordan ble du kjent med alle de fine folkene du kjenner?
  hva gleder du deg mest til med julen?
  hvordan føles det egentlig når du får stygge kommentarer på bloggen?
  hvilke kaker vil du ha i bryllupet ditt?

 • First I must say I am utterly impressed by how you can spread joy around you. Every time I enter your blog I am blown away of how smiley it gets me. You are a big inspiration, so keep up the good work!

  My question:
  What is your fairytale wedding? I see you are getting married soon, care to reveal any of your plans? :) (yes, I am a girl, and because of that a hopeless romantic, which is why I love reading about weddings)

  Congratulations with your 7 year anniversary btw! You two seem absolutely perfect for each other! :)

 • du mariell, jeg er så usikker! jeg tror jeg har valgt helt feil studie på universitetet og vet at du også avbrøt studiet ditt på fotoskolen. hvordan var det med studielånet etc.? avsluttet du etter første eller andre semester?

 • Jeg vet jo at du liker å reise og da ville jeg gjerne vite det her:
  Om du kunne gå på en reise verden rund og besøke fem forskjellige land du aldri har vært i før, hvilke ville det være? Og kanskje også hvorfor?

 • Vil du noen gang lage en såkalt “videoblogg” av noe som helst slag? Hadde vært flott å høre deg og se deg snakke osv. Om hva som helst. Har fulg bloggen din utrolig lenge, så derfor hadde det vært litt spennende. Som å møte noen man egentlig kjenner litt for første gang. Haha :-)

 • har du mange lesere som heter sigrid? det virker sånn. når smilte du sist av en av leserne dine og hva gjøre/skrev/sa den leseren da?

 • Hei!
  Vis gjerne masse bilder av leiligheten deres! har så lyst til å se den. Også lurte jeg på hvor dyrt det er å bo i london, hva man bør få meg seg når man først er der (ikke de vanlige turistatraksjonene, men alt det andre fine)

 • Hva er det du jobber med? Noe mer enn å være redaktør for det magasinet? (som forresten virker veldig bra! kan man fortsatt bestille det herfra: http://www.hjartesmil.com/buy.html ??) Kan du fortelle litt om hvordan du gjorde det på videregående, hva du har gjort siden og hvordan du har kommet dit du er i dag? :) Leste bloggen din først når du begynte å skrive med de andre her, men den er veldig bra! Så jeg får bare beklage hvis jeg spør om ting du har skrevet om tidligere :P

 • først må eg berre få skryte litt, for bloggen din er den finaste eg veit om i heileheile verda. du tar så nydelige bilder, skriv så herlige tekstar og du er så fryktelig fin! hjartesmil kurerer gruff, fylleangst, deppa-dagar og ka det skulle vere.<3

  all skamlaus beundring til side, så lurer eg på om du har noken gode kjærleikstips! korleis klare å tørre og sånn? og så lurer eg på om du har prøvd kaffi med chili? (sånn som i "chocolat")… det prøvde eg hin dagen, var kjempegodt. ja, og så syns eg alltid det er stas når du lager spelelister på spotify. og kjem med kvardagstips, filmtips, fine bilder m.m. :) du er flink!

 • Eg lurar på om du har tips til rimelige stadar å bu om ein er to venninner som skal på helgetur til Paris? Og så har eg eit stort ønske om at du skal lage eit reiseinnlegg med reisetips, land, byar, språk og dine drømmereisar.

 • Har du råd om julegåver som er fine, men likevel økonomiske? (for oss fattige studentar). og gode bøker, gjerne engelske? :)

 • 1. Hvor får du idéer til bloggen din og bildene dine?
  2. Hvor mange mail og brev får du fra leserene dine?
  3. Hvor mye tid bruker du på bloggen hver dag?
  4. Hva synes du om alle bloggerne som hermer dine idéer og din måte å skrive på?