polkadot dresses, blueberries & breakfast in bed.

eg likar å ta bilder av skriveborda mine. for når eg ser på dei så hugsar eg akkurat korleis det var på den tida eg hadde akkurat dét bildet som bakgrunn og kan nesten lukta kva type pasta eg føretrakk akkurat då.

desktop.

eg holdt på å dø då eg såg denne kjolen for første gong. det er min drømmekjole. tenk så flaks at eg faktisk fann den på ein vintagebutikk i london berre eit par veker etterpå. nesten, i alle fall.

desktop.

blåbærmjølk til frukost. veldig sommar.

desktop.

på eit tidspunkt i sommar vart eg så forelska i matfotografering og still life. syns dette bildet er perfeksjon.

desktop.

jamie oliver sin sommar-bakgrunn.

desktop.

judy garland. klarar nesten ikkje å høyra om livet hennar før tårene berre renn nedover ansiktet. ho hadde eit så himla trist liv på mange måtar, og var så bestemt på å gjera det ho elska å gjera.

desktop.

denne har eg no. det er frankie magazine som har lagt den ut, og den er så fin.

kva har de som skrivebordsbakgrunn?

translation:
my last six desktops! polkadot dress, blueberry milk for breakfast, the perfect food/still life photo, jamie oliver’s summer theme, judy garland and frankie magazine’s embroidered table cloth background. what are your desktops at the moment?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *