elephants and the romans and my mom and dad.

the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.the rest.

dei siste dagane med foreldrene mine gjorde me sånne turistgreier som å gå på tower of london og på british museum (sistnevnte er forøvrig gratis, eit bra tips!). så møtte me opp mamma som hadde vore på oxford street og kjøpt sko og snakka med framande. me åt bruschetta og fekk opp igjen blodsukkeret som var ved golvet. så gjekk me på italiensk restaurant og pappa lo når han åt maten sin for det var så godt. sånn kan det vera. eg åt lasagne og tiramisu til dessert. åh! og det var den helga. no er me tilbake på kvar vår side av havet, og eg har aldri gleda meg så mykje til å heim til jul. <3

translation:
the last days with my parents. we did a lot of touristy things like the tower of london and the british museum. then we met my mother, who had been shopping at oxford street, with the occasional chit-chat with a stranger. we ate bruschetta while we regained a responsible blood sugar level. then we went to my favorite italian place and my dad laughed when he ate his food because it was so good! i had the lasagna and the tiramisu for dessert. now they’re back on the other side of the ocean and i’ve never wanted christmas more than now. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Så fantastiske bilder. Jeg skal til London snart, så jeg lurer veldig på hvor dere spiste? Det Italienske stedet ser helt fantastisk ut.
  Digger bloggen din, så kunne veldig ønske at du lager en Londonguide. Venninne mine og jeg brukte Hjartesmil magasinet som guide i Paris i sommer, og det fungerte fantastisk bra.
  :)

  • takk! eg gir desverre ikkje ut adresser, berre fordi det er sånt som eg jobbar med og får betaling for, og brukar mange timar på å researche. skal dog sei ifrå neste gong ein får lest londontips frå meg nokon plass. håpar du får det dritbra i london likevel. suss!

 • Åååh, jeg får litt vondt av at jeg går glipp av så mye her inne for tiden, både fordi jeg er kjempetravel og fordi at det fortsatt ikke funker å følge deg med Blogger (nå får jeg kun opp Dead Fleurette sine innlegg, selv om jeg bruker din adresse. Riktig merkelig).
  Uansett så blir jeg litt ekstra glad når jeg stikker innom, for da har det kommet kanskje fire nye innlegg!
  Så fine ting dere gjorde på den siste besøksdagen! Det er positivt med litt historie og noen glassmontere som en del av et slikt opphold – da lærer man litt, og får noen inntrykk å ta med seg hjem, i tillegg til det rent fysiske man kjøper med seg!
  Latterlig god italiensk mat under et dryss av lys og omgitt av fine folk? Ja, takk.
  Fortsatt god søndag, Mariell!

 • jeg òg, jeg gleder meg så mye til jul at jeg holder på å sprekke. men tenk så fint det blir når vi kommer hjem og åpner døren og så er det jul og fint og folkene våre er der og jeg tror jeg kommer til å boble over av lykke bare ved tanken.