hello november.

liisa's birthday

i november skal eg:
♥ jobba på mitt superhemmelige prosjekt som eg held på å sprekka av.
♥ vera heilt åleine med jostein og kanskje skaffa eit skikkelig stort bilde til leiligheten.
♥ læra meg å laga ein saus.
♥ reisa til ein plass eg ikkje har vore før.
♥ baka.
♥ skriva meir enn i oktober.

kva har de planar for i november?

 

translation:
in november i will: work on my super secret project. be all alone with jostein and maybe get a really big print for the apartment. learn how to make a sauce. go somewhere new. bake. write more than in october.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • I november skal jeg være et bedre menneske. Jeg skal forkaste alle fordommer og jeg skal slutte helt og holdent med baksnakking. Jeg skal se bort i fra mine egne overfladiske luksusproblemer og heller hjelpe andre med deres problemer. Men din november høres ganske gøyal ut den også!

 • wow, nydelige bilder, som alltid.
  I november skal jeg prøve å få litt fokus tilbake på skolen, jeg skal prøve å få tid til alt jeg må gjøre, og ellers være snill og grei :) Og, ja, så skal jeg gå i tog for å minnes krystallnatten på onsdag.

 • I morgen skal jeg feire bursdag, ha fine folk over på tapas, bobler og kaker.

  Ellers skal jeg prøve å være en flink kjæreste/ansatt/venn/husmor/blogger og fotograf.

 • Åh, nå ble jeg sulten, OG jeg fikk lyst til å kjøpe blomster.

  Min november begynner med siste-liten-skriving av fordypningsoppgave. Videre skal jeg levere oppgaven, juble over og feire dét, og så skal jeg nyte å ha levert, være glad og fornøyd på skolen, spise fine middager og ha gode kvelder med venner. Og ja, så skal jeg glede meg til desember, hurra!

 • Jeg skal
  -Jobbe med et hemmeligprosjekt (som egentlig er en julekalender til min kjærest, regner med at han ikke leser denne bloggen)
  -Lage noe avansert jeg aldri har laget før til middag til mamma og pappa.
  -Se på masse tv-serier
  -jobbe på meny og være superhyggelig mot alle!

 • you should go to blackheath fireworks on saturday as well! i saw you moved to near lewisham/goldsmiths and i’ve lived here all my life and go to blackheath every year!xx

 • Jeg skal gjøre ferdig swimwear prosjektet. Fylle 27 år. Lese The wind-up bird chronicle og kysse kjæresten min så mye jeg kan de få timene vi er sammen hver helg.

 • I november skal eg til parken for å sjå glitrande himmel i anledning bonfire night, drikke mojito og synge høgt på ‘Rocky horror picture show sing-along’, og ellers jobbe med skuleoppgåver og dissertation.

  Kos deg med november!

 • Jeg skal lære meg å si nei.
  Høre på lydbøker.
  Spise masse mandariner.
  Se sesong 2 av Twin Peaks.
  Og når jeg klarer, skal jeg stå på verandaen og kjenne vinden dempe litt på feberdrømmene mine og ta med med til her og nå.
  Det skal bli fint!

 • Jeg skal bli flink i november. Bli flinkere til å være dramastudent, bli flinkere på London, bli enda flinkere til å sende anonyme postkort til kjente og kjære i nord. Ja og så skal jeg få besøk:)

 • Må si jeg elsker bloggen din! Den smilte til hjarte mitt for første gang i sommer da jeg lå fastende på sykehus ( i hele 72 timer) Så jeg fannt ut at jeg måtte finne noe som puttet ett smil på fjeset! De deilige fargene på bloggen din har så god følelse rundt seg! Bloggen din var perfekt å lese på sykesenga dog de deilige bildene av de deilige kakene og andre fristelser var ja akkuratt d, fristende, fortsatte jeg selvfølgelig!

  Jeg ser hvirkelig opp til deg, jeg har alltid sakt at jeg er født i feil tid (med tanke på stil). Jeg er født med feil hårfarge (blond)Når jeg jo såklart skal være en stolt rødtopp Og jeg har alltid hatt en liten feminist i magen (på godt å vondt)! Der har du forklaringen på hvorfor bloggen din er perfekt for meg!

  I November skal jeg lese bloggen din og Linéa’s blogg såklart, blogge litt selv må jeg også gjøre! Ellers skal jeg feire 20 års dagen min med en sjokoladeaften sammen med de flotteste damene jeg vet om! Julebord med flotte kollegaer.. Og Forhåpentligvis åpne ulåste dører, kansje noen låste også, må bare finne nøkkelen!
  Så har vi pliktene som jobb å trening da, stort mer klarer jeg vel ikke si, siden jeg ikke er en spådame.
  Takk for at du er til og har delt det med bloggen din så jeg kan få glede av det! <3
  -TorillMargrethe <3

 • åh, fint! min november:
  miniferiere i london.
  synge.
  leke med 6.klassinger.
  lage juleteater.
  finne den perfekte novemberkjolen.
  gå turer i høstoslo.
  drikke meg full.
  sove lenge og spise popcorn på søndager.

 • Vilken bra novemberplan. Jag undrar om jag också ska skriva en sådan. och du, jag håller också på att spricka av ditt hemliga projekt, av nyfikenhet! :) puss suss!

 • I november skal jeg fylle 18år, dra til polen i en uke og bo hos en person jeg ikke kjenner, prøve å kvitte meg med min angst for å møte nye mennesker, ta førerprøven som jeg gruer meg voldsomt til. Til slutt lese klassiske grøssere fra 1800-tallet til nåtiden. november blir nok den mest spennende måneden jeg har hatt i år, eller på flere år.