fantastic frank.

fantastic frank

dette er ei ganske ny trend innanfor meklarbransjen, men ei som eg håpar gror fast og blir til normalen: å styla leilighetar som står tomme, å gi dei sjel. berre kjenn litt på det. kor lyst ein får til å berre sei hei, eg tar den leiligheten, den med rosene. ja, stockholm, ja. ingen problem. og ps: herregud for ein gøy jobb det må vera å styla og fotografera desse leilighetane. eg legg det til på lista over drømmejobbar. har berre tjue.

translation:
this is a relatively new trend within the realtorbusiness, but one i hope will stay for a long time and become norm: to style empty apartments, giving them souls. think about it. how much do you want to just pick up the phone and call and say, hi, i’ll take that apartment. the one with the roses. yes, stockholm, no problem. oh, and an other thing: how much fun does it look like to style and photograph these apartments? i’m adding it to my list of dream jobs. i only have twenty.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *