my new friend alexa.

mulberry alexa.

mulberry alexa.

for eit par veker sidan fekk denne veska endelig bli min. når ein går og har lyst på noko så lenge så er det nesten som om ein konstant ser gjennom briller som er heilt feil. ein blir skjelven og rar når ein ser det ein vil ha og plutselig så berre demrar det og plutselig var ho mi. finaste flottaste mulberry alexa. i mjukt lær og perfekt lillafarge, med plass til kamera og solbriller og hemlisar.


a couple of weeks ago this bag was finally mine. when you covet something for so long it’s almost like constantly seeing through the wrong glasses. you get shaky and weird when you’re around the object you want and all of the sudden it happens and she was mine. the prettiest most beautiful mulberry alexa. in soft leather and the perfect purple, it fits my camera, my sunglasses and my secrets.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *