giveaway: let’s talk about bags.

nica bags.

nica bags.

nica bags.

nica bags.

nica bags.

eg veit ikkje om de hugsar det, men i august møtte eg finaste nica, som er veskedesigner. ho snakka litt om vesker og eg snakka litt om blogg og vips fann me ut at det hadde vore gøy i gi vekk noko på bloggen. nica sine vesker blir solgt mange plassar, og er på veg inn i den norske marknaden no. på topshop på oxford circus har ho sin heilt eigen vegg! veskene er skikkelig søte og har ein million lommer ein kan putta ting i, og mange av dei har lure triks som til dømes spegel på innsida, så ein kan ta på leppestift på bussen.

eg og nica gir vekk ein fin liten sekk og ei svart mellomstor veske. i dei får ein plass til speilreflekskamera og bok samtidig(det er sant, eg har prøvd det på begge to), pluss andre småsaker i dei andre lommene. alt som du må gjera er å skriva eitt ord eller to eller ei heil setning om kva du vil putta i veska eller sekken(og spesifisera kva for ein av dei to) og kvar du vil ta den med. konkurransen går til torsdag klokka tolv, så seier eg kven vinnaren er då! heia heia kom igjen.

STOPP! konkurransen er over.


i don’t know if you remember, but in august i met the lovely nica, a bag designer. she talked bags and i talked blog and all of the sudden it seemed like a wonderful idea to do a giveaway! nica’s bags are sold lots of places, and she has her own wall at topshop oxford circus! the bags are very cute and they have a million pockets to put things in. some of them have neat tricks like mirrors on the inside so you can put your lipstick on on the bus.

we’re giving away a cute little backpack and a black middle sized bag that fits a dslr and a book! it’s true, i checked!, plus other things in the other pockets. everything you need to do is to write a word or even a whole sentence about what you want to put in the bag or backpack(and specify which), and where you want to take it. you’re free to leave your words until thursday at noon, and then i’ll tell you who!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • i vesken min vil jeg ha ipoden, mobilen, sitrondrops, ray-bans, tre lipglosser i forskjellige farger, en glitterneglelakk, en hårstrikk og lusespenner, husnøklene, lommeboken, en bok med små tanker, og en svart kulepenn.

 • I den svarte veska hadde eg nok lagt notatboka mi, fordi eg held på med ei novelle, moleskine-planleggaren min og den finaste fyllepennen. So ville eg putta nokon marianne-drops i alle lommene, for dei er eg so glad i.

 • Jeg ønsker meg den nederste vesken. Den skal få være med overalt; på jobb, butikken, på bussen, på sykehuset, på trilletur. Og den skal fylles med alt man tror man ikke får bruk for, men så får man bruk for det allikevel :)

 • Eg ville tatt vaska med meg til Spania neste år(skal vera utvekslingsstudent) og putta speilrefleksen min og ordboka mi oppi den! Sånn at eg alltid kan ha dei viktigaste tinga i nærleiken!

 • jeg ville tatt med meg sekken på tur. får sånn roadtrip av slike sekker, med ei flaske farris, ei lommebok, en supergod bok og pilotbriller nedi ville jeg tatt den med rundt om kring og overalt. Det hadde blitt reisesekken min ser jeg, så den ville blitt med til Kina, Paris, London, Hellas, Spania og Oslo.

 • Jeg ønsker meg den første. Oppi den vil jeg putte min mini-pc (jeg er sikker på at det er plass) Jeg skal ta med veska på skolen, på lesesalen. Jeg føler at det er en perfekt skoleveske, som jeg har lett etter lenge. Kanskje jeg får plass til en boks med salat og helt sikkert skriveblokka mi. En penn. Jeg skal ta med veska i kantina og vise den frem. Jeg er sikker på at den har lommer til mobiltelefonen, øretelefonene med cupcakes på og den lille pengeboka mi. Og siden jeg får plass til mini pc-en min, kan jeg ta med veska til parken og skrive. Skrive oppgaver, hjemmeksamen og søte mail til kjæresten min.

 • I en så nydelig sort veske ville jeg puttet skisseblokk, blyanter og tusjer pluss noe godt å spise på. Så skulle jeg gått i Botanisk Hage og funnet en bortgjemt bekk hvor jeg kan tegne hele dagen!

 • Jeg ville putta oppi en flaske med såpebobler, en mini-flaske champagne, mobil, kamera, lommebok, leppestift, notatbok, lilla penn, en mini-giraffe og en appelsin. Jeg vil ta den med overalt, men helst til Venezia på kjærestetur.

 • Viss eg hadde hatt den fine veska skulle eg hatt oppi den fine, fine boka eg les akkurat no,og dagboka mi så kunne eg ha skreve ned tankane mine som det er så vanskelig å få styr på. Og boka for å koble av, sjølvsagt.

 • Jeg vil fylle vesk med speilrefleksen og boka mi, slik at jeg kan sitte i en benk og lese og ta bilder. Samtidig vil jeg også opp gjennom årene fylle veska med minner, gode minner om folk og ting og steder! :)

 • i den svarte veska ville jeg ha puttet solbriller, kamera, skjerf, votter, sjokolade, mobil og pengboka. og i de små lommene ville jeg ha lagt små ting som jeg alltid klarer å miste (men forhåpentligvis ikke i denne veska siden den har så smarte lommer), sånn som hårkliper, strikk, øredobber og småpenger. herregud, den var fin! hvis jeg ikke vinner, skal jeg definitivt dra å se på den veggen i når jeg er i london neste gang!!

 • Eg ønskjer meg den svarte sjønne veska, den kan bli med meg til London og Rhodos i sumar. I den har eg plass til kamera, ei bok, leppepomade, lommeboka mi med sløyfe på, IPod, blyantar, og mangen andre ting er treng for å tilbringe dagen i ein storby som London. Små drops skulle eg alltid ha fått neri, små gleder. Eg trur at eg og denne væska kunne fått gode minnar saman.

 • den flotte svarte veska ville eg alltid hatt over skuldra. den skulle vore fylt til randen av skriveboka mi, kameraet mitt, pennar i duse fargar og hårstrikk. den raude leppestiften min skulle vore godt gjømd inne i eit tørkepapir i ei av innerlommene. i tillegg skulle eg ha sett av ei lomme til å spara saman småpengar, slik at eg alltid skulle hatt litt ekstra dersom eg fekk lyst på ein orkidé eller ein spontan iskrem. saman skulle vi kunna reist verda rundt, berre vi to.

 • I den svarte vesken vill jeg putte minner. Også vil jeg ta ham med til Romania i Desember for å se på slott.

 • I den sorte veska ville jeg putta en av mine ynglingsbøker, kanskje en av Johan Harstad eller Arne Lygre, og satt meg på toget til Gøteborg. For hver side jeg skal snu hadde jeg kommet litt nærmere min kjære pojke som skal bo der for å studere mens jeg skal bo her for å studere.

 • hvis den brune, skjønne vesken ble min, ville jeg puttet en leppestift, en notatbok med mikke mus på, bringebærsukkertøy, speil, gode tanker, noen små mynter, hårstrikk og litt lommerusk.

 • jeg ville putta en hel haug med filmruller oppi og en bok. kameraet ville få henge over skulderen og dingle sammen med den fine veska mens jeg utforsker alle kriker og kroker av Berlin.

 • Hadde eg hatt den sorte veska med det nydelige mønsteret hadde eg smilt hele dagen. åhh så nydelig den var! med alle de små rommene hadde det vel endelig blitt smålig orden i alt en ungpike skal ha med seg ut av døra, men viktigst av alt: kamera og musikken min. Lenge leve alene-turer i skogen!

 • Eg ville brukt den svarte veska når eg skal til smasken. Der ville eg hatt ei tjukk bok som gjer at eg ser smart ut på bussen, alle dei rare kremane mine eg bruker heile tida, tre leppestiftar, ei svart blondetruse, allergimedisinene mine og fire heimelaga lappar me kan dele framføre tv-en og Fringe (som er serien vår).

 • jeg ville ha bært med meg notatboken min, pluss penn og en inspirerende skjønnlitterær bok, kanskje the elegance of the hedgehog siden den er så koselig og fin, og litt trist. kanskje ville jeg ha tatt med meg en termos med kakao og gått på en liten tur med min bedre halvdel, hvis det var plass. til slikt passer kanskje ryggsekken best.

 • Eg ville ha putta speilrefleksen min oppi den svarte veska, saman med ein raud leppestift, mobiltelefon,og lomme boka mi. Så ville eg tatt den med meg i Oslos gater, å rusla rundt som verdens gladaste jente og tatt bilder av alt det fine rundt meg.

 • oisann! jeg postet før jeg ble ferdig! men jeg glemte det viktigste: jeg ville selvfølgelig hatt et bilde av min storesøster som sitter blant stjernene, og et lykkekjede som jeg fikk av henne.

 • Jeg ville tatt med meg sekken på eventyr rundt i hele verden. I den ville jeg hatt kameraet mitt og en skriveblokk til å skrive tanker og historier på. Resten av lommene i sekken ville blitt fylt med ting jeg samler på reise :) Jeg har lett lenge etter en passe stor sekk å ha med meg rundt (liker sekker bedre enn vesker) og denne ser helt perfekt ut!

 • Eg ville ha sprada rund med veska over skuldra og matchande halvhøge Doc Martens støvlettar, og smilt frå øyra til øyra! Inni veska ville eg ha lagt alle dei små sakene som trengs gjennom dagen. Til dømes min nå snart tre år gammle iPod, som har gitt meg så mykje glede gjennom musikken! Sminke hadde også fått plass, men mest, og best, av alt ville det vert plass til kosten min! Den som gjer at håret mitt tar seg bra ut gjennom heile dagen, til og med i helga! Det å ha ei fantastisk veske, ein fantastisk iPod og ein fantastisk kost ville gjort kvardagen heilt fantastisk! :>

 • eg ville gjerne hatt den minste svarte veska. I ho skulle eg ha hatt mine nye lypsylar frå burts bees, favorittnotatblokka mi, blyant med viskeler, myntar til å kjøpe byens beste kaffi med og sjølvsagt kameraet mtt slik eg kan ta bilder av alle plassane veska får vere med til.

 • I den svarte veska hadde eg putta den kvadratiske, vesle gule notatboka som det står HANS inni med store bokstavar, ei flaske vatn, hybelnøklar, kjemitabellsamlinga, småpengar og sedlar, kanskje eit par strømpebukser. Aller helst ein psykolog.

 • I sekken ville det vært en liten rosa bok med plass til å skrive alle rarefinehyggeligetriste tanker, en penn å skrive med, mobilen min, kanskje litt penger til en god is, pepsi max, speilrefleksen min så jeg kan fange verden rundt meg og titte på de fine øyeblikkene igjen og igjen, tannbørste så man alltid er foreberedt til en koselig overnatting, og til slutt litt sminke i tilfelle jeg får dårlig tid til bussen om morgenen når jeg skal på skolen for å lære å bli førskolelærer :)

 • i den svarte veska ville jeg lagt prikkeboka mi, som er full av fine ord: fine kommentarer fra fine folk, fine sitater i bøker og fine tanker som jeg aldri får sagt høyt fordi de er så veldigveldig fine. Så ville jeg putta oppi den søte termosen min. Ingenting er så trygt som en fin termos.

 • eg vil gjerne putte musikk og små søte skolebøker oppi veska! Eg vil ta den med meg på skuleturar til bergen for å sjå på teater! (sida eg går på drama på firda, tihi)

 • Jeg skulle ønske at jeg vant den fine vesken med lille vackert for. Jeg ville puttet min fine lilla almanakk med dikte skrevet på. Alltid hatt bilde av kjæresten min og det fine bilde av bestemor og bestefar når de var unge.Fordi jeg savner dem kjempe masse. Den fine nye røde leppestiften min, ipoden og fargestiftene mine.

 • I veska ville jeg putta tyggis, rustne spiker, ipod, mobil og kanskje litt penger. Og nøkler så jeg kommer meg hjem til slutt.

 • Jeg skulle ønske jeg kunne eie sekken. Den ville stolt bært speiltreflekskameraet mitt (Trulte), lommeboken min med polkadotter på, den fine grønne iPoden min,mobil, leppestift, speil, nøklene mine, og ukjent antall hårnåler med sløyfer på.

 • sekken… akkurat en sånn jeg har drømt om å gå med på tur i skogen. en perfekt sekk på ryggen som inneholder min følgesvenn canon eos 7d, en pakke mariekjeks og minirefleksskjermen min jeg alltid slår kjæresten min med når vi tuller. perfeksjon.

 • i veska vil eg ha den raude alpelua mi, fordi eg alltid må den med overalt når det begynner å bli kaldt i lufta. ingen haust eller vinter utan den raude alpelua mi, basta bom. også ja, aller helst i den svarte veska.

 • I veska legger jeg Den gamle mannen og havet, som jeg bare kan lese på fine steder. Så reiser jeg rundt i byen med Oslo Sporveier og finner fine plasser å lese på, mens jeg samtidig håper i hemmelighet at en bra en oppdager meg og Hemmingway og tar oss med på eventyr. (også er det kanskje plass til 85% kakao mørk sjokolade, en leppestift og et engangskamera også)

 • ville gjerne lagt skolebøker og diverse viktige student-ting i den svarte, mellomstore veska! det er vanskelig å finne vesker med god plass, denne var utrolig nydelig?

 • jeg ønsker meg den svarte, superduperkjempefine første veska! oppi den ville jeg hatt ipod, den nye plommeleppestiften min fra makeupstore, et håndspeil, mobilen min, kameraet mitt, en bok å lese eller en notatbok å skrive eller tegne i eller presse blomster og høstblader i, mobilen – så jeg alltid kunne fått tak i fine folk og sånne småting som gjør hverdagen ekstra fin! som god tyggis, f.eks., eller bringebærdrops. også måtte jeg jo hatt den sorte lommeboka mi som matcher! også kunne jeg brukt den når jeg reiser til oslo for å besøke mamma og pappa, eller til paris bare for å føle meg skikkelig heldig og liksomfransk – og da kunne jeg hatt passet mitt og kameraet og kanskje parisguiden fra hjartemagasinet og ordbok og ååh, så fint det hadde vært å ha en sånn skikkelig fin veske som dét! det er så lenge sida jeg har kjøpt meg en ny, fin veske!

 • I den veska vil eg ha alle dei fine tinga eg skal gi til kjæresten min når eg møter han for første gang på kjempelenge. Han er i militæret, så eg har spart om noken fine greier :)

 • i vesken ville jeg ha puttet en bok og notatboken min og litt skjerf og lue og votter for dette er min første norge-vinter på to år (og min første oslovinter noensinne) og jeg tror jeg kommer til å være kald kald kald. så kommer jeg til å ta den med på kollektivtransporten som jeg er så glad i, på loppemarkedrunder, på fuktige kvelder på studentpuben og på utforskningsturer rundt omkring i og utenfor byen. den vesken så forresten helt perfekt ut, drømmevesken!

 • jeg ville hatt den øverste, svarte, fine veska. oppi den ville jeg stappet oppi en fin skrivebok, noen gode blyanter og et vannmelon-viskelær. kreativiteten kan plutselig krype inn over kroppen, så jeg får frysninger og gåsehud oppover armene og ryggen. da er det perfekt med en slik veske, hvor jeg kan oppbevare ting jeg plutselig kan trenge. jordbærtyggis, øretelefoner, småpenger og fine perlesmykker er noe jeg også ville fylt denne herlige veska med. og kanskje en fin bok jeg kan lese til forskjellige tider? ja.

 • Jeg har mest lyst på den svarte. Oppi den skal jeg putte Ruby Woo, en flaske rødvin, og en rosa iphone full av festmusikk, og ta den med meg på surpriseparty og julefester!:)

 • jeg ønsker meg den fine sorte, da kan jeg ta med meg tegneboka mi og the wind-up bird chronicle når jeg reiser til københavn for å gå på folkehøyskole.

 • Om eg hadde hatt ei slik svart veske ville eg fyllt den opp med gode minner. Tatt den med på cafe, på kino, på helgetur, på busstur, til stranda, til biblioteket, på museum, til parken – over alt. I den skulle eg putta alle polaroidfoto, alle høstlauv, alle kinobillettar, alle kvitteringar, alle små hemmelege lappar med hjarter og vene ord på, alle caféskribleri og alle serviettar med telefonnummera til kjekke og mystiske gutar som eg kanskje aldri får sjå att. DET trur eg veska hadde likt!

 • I den fine vesken med ananas og øyenstikkere på ville jeg tatt med meg mange, mange ting. Det fine kameraet mitt, lommeboken min med blomster, musikken min, tusjer i alle slags farger, det lille svarte rosespeilet mitt og masse annet tull vi jenter går å bærer på(:

 • Jeg ville puttet lydopptakeren min, et headset, en avocado, en liten pakke knekkebrød, salt, pepper, en solrik med jorbærsmak, moleskine-boka mi og en helt vanlig kulepenn i sekken. Så skulle jeg stått og sett på meg selv i speilet en stund og vært fornøyd med at jeg endelig hadde funnet en ryggsekk som ikke er stygg. (For det er de aller fleste ryggsekker, bortsett fra denne). Etter at jeg hadde vært ferdig med å se på meg selv i speilet med sekk skulle jeg gått inn og gitt samboeren min et kjempesmask midt på truten. Så ville jeg spasert ned til radioen jeg jobber i. På veien skulle jeg svingt innom kiropraktoren min, stukket hodet inn døra og rop “Hahah! Nå går jeg endelig med sekk! Ikke noe mer gneldring om at veske ikke er bra for ryggen og skuldrene!”, og så skulle jeg gått til studioet og laget tidenes beste sending.

 • Så fine! Oppi vil jeg ha ei bok, kindelen min, telefon, rød leppestift, juicy fruit og en paraply! Den skal få være med på buss, tog, trikk og sykkeltur rundt i Oslo :)

 • i den brune sekken putter jeg boken min (den jeg leser for øyeblikket, det er viktig å ha med bok og derfor kommer det først; føler meg ensom uten på trikken her i Montpellier). også en pose med nøtter/tørket frukt/matpakke, for jeg er matintolerant og da er det alltid lurt å ha med seg litt for sikkerhetsskyld. og i den lille lommen på toppen der er det plass til iFjone, fransk mobil, trikkekort og leppepomade (nødvendigheter). i den litt større lommen der nede er det plass til lommebok (en sånn i skinn, det ønsker jeg meg også, vurderer å gi det i gave til meg selv hvis jeg står på prøvene vi har denne uken), solbrilleetui og brilleetui med respektive briller oppi. og er det en spesiell dag putter jeg kanskje en flaske (eller en halvflaske) med finvin, juice eller saft oppi sekken, også får den kanskje selskap av en rull med chevre (familial-størrelsen) og et grønt eple. og så er det kanskje fullt (sekkene mine blir ofte litt fulle), men så er det heldig at jeg ikke har speilrefleks (enda) for kompaktkameraet mitt får plass oppi det tilogmed selv om jeg har puttet alle de andre tingene oppi. og så drar sekken og jeg på magiske eventyr her i Sør-Frankrike! hurra.

 • Åh, fine! I veska ville jeg hatt med meg alt jeg trenger når jeg skal ut på tur, blant annet headset og mobiltelefonen slik at jeg kan se på glee på t-banen :)

 • I den fine, brune sekken ville jeg puttet Lonely Planets guide til Hawaii, pass, penger og alle nødvendighetene som penn, papir, lepomade, solbriller osv. Sekken skulle vært min håndbagasje på den lange flyturen til paradiset midt i Stillehavet :)

 • den svarte væska skulle innehaldt Nintendo DS med det nyaste pokemonspelet, så eg kunne slå ihjel dødtid på ferjer etc. For ikkje å snakke om 4-linses kameraet mitt frå Japan, kven veit kva ein plutselig skal ta bileet av? Der er selvfølgelig og plass til pingvinsteinar eg finn, som eg skal gje til kjærasten.

 • Eg kunne tenkt meg den mellomstore svarte veska som hadde flotte detaljar, til å speilreflekskameraet i (Kameraveska som eg har no eg ikkje minst stygg, men den er også veldig øydelagd) og lommeboka mi som er ganske tjukk etter alle minnene eg tar vare på der. Veska hadde eg brukt når eg reise inn til byn for å sitte på kafé i fleire timar og berre prate og le i lag med vener. Eg liker alltid å ha med kamera, bok, moleskin og vottar når eg går ut av huset, men ender alltid opp med fleire vesker.

 • Den lille, søte svarte vesken ville jeg ha valgt. Oppi den ville jeg puttet speilreflekskamera, en flaske med pellegrino, en knæsj rød leppestift fra Lancôme, muleum (boken), almanakken min,en søt rosa blyant, ipoden min, tyggis og en pakke med makroner pakket i en fin boks som jeg skulle ha overrasket min beste venn med. Så skulle jeg tatt med både vesken og venninnen min til nærmeste park og gått en lang, deilig trasketur i solskinn og omringet av vakre høstfarger! :-)

 • Den øverste veska var nydelig! Jeg ville hatt favorittleppestiften min i den, et brodert lommetørkle og et bilde av min elskede. Og en god bok. :)

 • eg vil ha veska. då skal eg putte speilreflekskameraet og dagboka mi oppi henne (for det har du lova at det er plass til) og eit par undertøysskift i smålommene. forhåpentlegvis har den plass til litt mat óg. så gjer eg som eg gjorde sist gong, men denne gongen med veske i staden for skulesekk: sett meg på bussen med akkurat nok pengar til heimoverturen, sovnar, og vaknar ti timar seinare, i Oslo. dei einaste som veit at eg er der er dei to beste venninnene mine, og for ei lita stund skal livet vera verdt å leva.

 • Jeg vil ha med meg veska ut på livet. Den skal få være med å springe igjennom regnet for å rekke toget og redde meg når nesten ikke har mer kirsebærrødt på leppene. Og når jeg skal hjem til mormor og vise den jakka eg fant på ein liten brukthandel på Hamar, som eg vet hun vil elske, og den nye veska som har så fine små blomsterdetaljer som jeg vet hun vil elske enda mer. Men aller viktigst er det at den har plass til den svarte blokka mi. Den liker jeg å ha med meg overalt sånn at jeg kan tegne hvorsomhelst! Jeg håper også at den kan ha plass til både speilreflekset og det lille undervanns engangskameraet mitt, sånn at jeg kan ta bilder når som helst også.

 • i den sorte lille veska ville jeg stappa kameraet mitt oppi og reist jorda rundt, tatt bilder av fine sko, briller med neser under og skuldre (for de er de fineste). Og selvfølgelig den sorte tusjen med fin bok, til små tegninger og notater.

 • i den svarte veska legger jeg en notatbok, kulepenn (alltid kulepenn), engangskamera, lesebok (f.eks. you against me, fordi det er den jeg leser nå), tyggi, solbriller (og lommebok). da har jeg det meste jeg trenger for å dra på busstur. buss er best.

 • I den svarte veska vil jeg ha med meg Diana (F+) sånn at jeg kan fotografere høsten og de fine jeg deler den med. Den får gjerne også plass til både blitzen og fisheyelinsa, sånn at de også får være med. Midt i november skal jeg levere særemnet mitt i norsk, så fram til da ville “Herman” og “Amatøren” av Lars Saabye Christensen også være med overalt. Etter det tar jeg med meg “Buzz Aldrin – hvor ble det av deg i alt mylderet?”! Veska skal få være med på festligheter i høst, hjem til familiejul i fineste mørke Nord-Norge og på studietur til Malaga i februar. Vi kommer til å få det så fint!!

 • Jeg kunne tenkt meg å puttet speilrefleksen min, ei bok og øreplugger nedi veska, og reist på besøk til han jeg er så himla forelska i. Jeg ville tatt bilder av han mens han sov, og ønsket jeg kunne vært der lengre enn til søndag. På søndag ville jeg pakket kofferten og veska, og reist hjemover, forhåpentlig litt mer sikker på at han fortsatt er glad i meg, og at avstanden ikke spiller noen rolle.

 • Jeg ville hatt den lille sekken, og i den ville jeg hatt den fine nye midori notatboka mi,yndlingspenna mi, usb brikken min som er formet som en katt,leppepomaden min og notatboken min til skolearbeid. Så ville jeg tatt den med meg på sykkeltur i det fine høstværet til skolen hvor jeg nettopp begynte å studere igjen,men denne gangen er det noe jeg virkelig elsker og brenner for!

 • I den første veska vil jeg ha med den sorte moleskine’n min, mobilen min, penalet mitt, den andre sorte moleskine’n min (som er til å tegne og male i) når jeg sitter på St. Stephen’s Green og tegner fugler og mennesker som går forbi. Eller ser på verdens mest forelska par.

 • For fire uker og én dag siden flyttet jeg til England for å studere foto. Jeg har lett langt og lenge etter en sekk som kunne holde kameraet og skisseboka og penalet mitt, men jeg har enda ikke funnet den. Men nå gir du bort en sekk med dragonflies (jeg syntes det engelske navnet er så mye finere enn det norske) og ananaser (min yndlingsfrukt!) og det hadde vært så bra å han en sånn en.

 • I den svarte veska ville jeg nok tatt med speilrefleksen (fantastisk at den får plass!), penger og mobil, Amelie fra Montmartre, Pride and Predjustice (begge to på film altså) og satt meg på første fly til Bodø. Der skulle jeg møtt en av verdens aller beste jenter, og vi skulle hatt fire fantastiske dager og ledd og pratet og sett på film og ikke tenkt på at jeg måtte dra igjen før øyeblikket kommer og vi vinker til hverandre mens jeg går inn på flyet igjen.

 • Den svarte vesken ville jeg ha puttet bøker, vannflaske, nøtter og mobiltelefon. Også skulle den få være med overalt for jeg trenger virkelig en ny veske å elske.

 • Jeg ønsker meg den svarte veska. I den vil jeg putte den rødeste leppestiften i verden, en liten ipod med små rosa diamanter og den nyeste boka om Jarle Klepp, som er arrogant og har en fakkel på hodet. Og kanskje i en liten lomme kan jeg ha den hemmelige boka som jeg skriver fine ting til meg selv i, fordi da blir veska et snilt sted med engang.

 • i den sorte veska ville jeg hatt alt det man pleier å ha i ei veske, som mobil, penger og iPod. men siden man får plass til speilrefleksen, så ville jeg såklart tatt med det og. og et engangskamera, for det er så koselig med slike bilder. og tilslutt ville jeg hatt en fin bok og en fin penn, slik at jeg kan skrive ned fine ord eller tenge fine ting på bussen til og fra skolen.

 • Jeg fantaserte nettopp om å ta på meg det nye, røde skjørtet mitt. Det er så fint til ei slik svart veske skjønner du. Jeg skulle tatt med skjørtet og veska ned til Marinen her i Trondheim på luftetur. De skulle fått vært med å sett Nidarosdomen, lekende barn og forelska studenter. I veska skulle jeg hatt med meg solbriller til de siste høstsolstrålene, ei trist bok med lykkelig slutt og en liten termos med varm kakao.

 • den altfor fine sekken ville jeg brukt dag inn og ut under mitt utvekslingsår i sveits nå. jeg ville puttet en plate med nydelig sveitsisk sjokolade fra lindt. spiller ingen rolle hvilken, alle er ut-av-kroppen-fantastiske. og en porsjon birchermüesli, for det er den beste (og mest sveitsiske) måten jeg kan starte dagen på. min smaragdgrønne alpelue som var mitt første vintagekjøp i sveits + en knallrød leppestift fra rimmel må jeg ikke glemme. dagboken min laget av resirkulert tre som jeg lar alle jeg møter dekorere etter deres smak. og kanskje skolebøkene ville vært kjekt? og sekken ville vært med på alle opplevelsene mine, både de fine og triste. sånn er det når man er 17 og alene for første gang. men derfor har vi jo luxemburgerli (makroner her i sveits) og sveitsisk sjokolade, eller hva?

 • i den aldeles vakre vesken skal jeg ha en notatblokk og en penn, et kamera, tyggispakke og en rosa pengebok. kanskje kan det hende jeg putter nedi en lip gloss òg.

 • den lilla svarta väskan skulle jag slänga över axeln varje dag och gå till jobbet. Och förutom kameran (en lite sliten Nikon) och boken (förmodligen nån fantasy-bok, kanske av Jim Butcher…) skulle jag vilja stoppa ner nycklarna till en lägenhet jag och min pojke vill köpa. Det hade varit fint. Annars tror jag också väskan hade fungerat fint att fylla med pass, pengar och piljetter till hemstaden Göteborg som jag längtar efter nu!

 • Hei! Jeg likte den lille mørke best, akkurat passe tøff og søt på en gang. Med meg skal jeg ha akkurat det jeg føler for der og da, for eksempel mobilen, nøklene og kamera, kanskje lommebok (synes det er litt deilig å ikke ha med penger noen ganger), busskortet så jeg kan dra hvor jeg vil (eller kanskje nøkkelen til sykkelen i stedet), og lua til kjæresten min fordi han alltid blir for varm på hodet til slutt og da er det greit med kjæresteveske en kan putte den i. Jeg synes det virker som en fin veske å ta med gjennom hverdagen, eller til å ha med seg i kofferten på langtur. Altmuligveske!

 • i den sorte veska ville jeg putta rød lipgloss, en som ikke sitter ordentlig på leppene, som definitivt bør byttes ut. jeg ville hatt notatboka mi, som jeg skriver i for tiden. som terapi. jeg ville hatt ei frode gryttenbok, helst bikubesong, for den er den fineste boka i verden. jeg ville hatt min blå marimekko lommebok, som akkurat har plass til litt kort, litt penger, litt jenteting. og så ville jeg hatt med engangskameraet som jeg fortiden fyller med bilder av høstløv. den sorte vesken var skikkelig skikkelig fin, og jeg lover jeg skal behandle den bra.

 • i den nydelige vesle sekken ville eg ha putta ei skrivebok, eit kamera, pengar, pass og ikkje så veldig mykje meir, og reist til india. diwali-festivalen der nede er noko eg alltid har hatt lyst oppleve, og eg ser verkelig føre meg ståande der. midt blant tusenar av indarar, stirrande på eit vedunderlig hav av lys, med ein søt augestikkar-sekk på ryggen. Men alt dette er kanskje langt inn i framtida. det eg VEIT eg hadde brukt sekken til, er å reise, saman med dei aller beste vennar som fins på denne planeten, til kent neste sumar. då skal me feira tre 18 års dagar med fantestrekar og sprell, og viss det er ein ting som hadde gleda meg endå meir då, enn sjølve turen, hadde det våre denne sekken. for i den kunne eg samla minner i til han sprakk. og endå så full av minner han var, trur eg at eg kunne dradd han med til india. når den tid kjem.

 • Åhh, i den svarte veska skulle jeg hatt en notatbok med drømmer. Jeg skulle hatt et kart (lurt når man ikke har rettningssans). En rosa og en knallrød leppestift. Litt drops og sjokolade. Kamera og nøkler. Kanskje litt blider av fine mennesker. Og litt penger i mammas gamle pengebok fra 70-tallet.

 • I den lille søte veska ville eg putta nøklar, pengar og ei pakke god te. Då skulle eg reist ut å besøkt venner og bekjente og fått mange kompliment! :)

 • Jeg vil putte en bok i veska. “Sent i November” av Tove Jansson, og kanskje “SVK” av Roald Dahl, hvis det er plass til den óg. Så skulle jeg tatt med meg veska på en buss og rømt vekk fra skole, pensum og eksamen. Hjem til mamma og pappa, med snø ute og peis inne. Til en forlenget juleferie, som er så lang at jeg rekker å savne byen før du reiser tilbake til den.

 • I den fantastisk søte veska så skal eg putte leppestift, nyklar, eit bilete tå verdas finaste kjæraste, lykke-firkløvaren min, ei penn, ei rosa lommebok og kanskje ei sudoku-blokk.

 • i sekken ville jeg ha puttet: speilreflekskameraet mitt, slik at jeg kunne fryse minner og øyeblikk. lille my-notatboken min, der jeg noterer fine rare og vonde hendelser og ting/mennesker jeg observerer rundt omkring. et engangskamera, fordi jeg alltid går rundt med engangskamera. rød leppestift, samme grunn som den forrige. og til slutt, frimerker og konvolutter, fordi jeg er av typen som plutselig finner ut at jeg vil skrive brev på bussen eller på en serviett på kafé og da er det lurt å være forberedt.

 • I sekken skal jeg putte notatblokken min, så jeg kan notere alt som er vakkert og ting som gjør meg glad. Jeg skal ta med sjokolade med 86% kakao(fordi noen sier det er sunt, og jeg elsker sjokolade, og det egentlig ikke spiller noen rolle om det er sunt eller ikke), en leppestift som minner meg på at livet er rosenrødt, og små søte lapper som får meg til å smile på de mest upassende steder.

 • I den søteste sekken jeg har sett på lenge, ville jeg ha lagt min speilrefleks, dagbok, et par ullsokker, et lommeur og bilder av mamma, pappa, mine to småbrødre, kjæresten min og kattepusen min. Så skulle jeg gått i skog og mark til jeg hadde funnet den mest harmoniske plassen på jord. Der skulle jeg vært helt til lommeuret hadde fortalt meg at det var på tide å gå hjem igjen. Så hadde jeg gått hjem med pene bilder, kloke ord, oppklarnet hode, et smil om munnen, og med verdens søteste sekk på ryggen!

 • i den første veska ville i tatt med ipoden min som i aldri drar uten, og kanskje kunsthistorieboka hvis det e plass (den e ganske tjukk), og veska ville vært med me på veien fram og tilbake fra skolen, og kanskje også på toget inn til Oslo.

 • i veska ville jeg tatt med meg ei sort penn sånn at jeg kunne ha tegnet i notatboka mi med ugle på (som selfølgelig hadde fått sin plass i veska), en korallfarget eller lysrosa leppestift, kanskje en rød hvis jeg hadde følt meg ekstra dristig den dagen, ei mateske med et eple eller yoghurt i tilfelle jeg hadde blitt småsulten, ei søt bok (eller hjartemagasinet), lånekort til biblioteket og ipoden min. og så klart speilrefleks, siden det er plass til det.

 • Jeg kommer til å putte masse fine noter i veska/sekken (helst sekken :) ) Og de notene skal jeg ta med meg mange fine steder og synge så pent jeg kan for alle som vil høre på. I tillegg vil jeg alltid ha med meg en bok, som jeg skal lese på bussen og når jeg venter på å få synge et sted og alle andre steder jeg ikke kan synge høyt. Og så skal jeg putte oppi fine lysegrønne ørepropper, så jeg kan høre på nydelig musikk når jeg leser. Og i en liten lomme skal jeg ha mange forskjellige teposer med kjempedeilig lukt og smak, for det må jeg alltid ha med meg. Jeg kommer til å ta den med overalt, til den blir gammel og slitt, og når den er så gammel at jeg ikke kan bære den med meg mer, så skal jeg henge den opp på veggen til pynt, for å minne meg på alle de fine dagene jeg har hatt sammen med den. :)

 • i vesken min vil jeg ha ipoden, mobilen, sitrondrops, ray-bans, tre lipglosser i forskjellige farger, en glitterneglelakk, en hårstrikk og lusespenner, husnøklene, lommeboken, en bok med små tanker, og en svart kulepenn.

 • I den svarte veska hadde Jeg hatt boka jeg leser for øyeblikket, engangskamera, nøkler og lommebok, smertestillende og håndkrem! Og sjokolade! Den skulle vært med overalt den, men spesielt på toget, så jeg kan ha den på fanget mens jeg leser bøker og ser sofistikert og voksen ut!

 • Jeg ønsker meg den øverste! Jeg har ingen svart veske. Jeg vil bruke den til lange lørdager inne i London sentrum hvor det blir for lite å ta med seg skulderveska mi, og for stort å ta med skoleveska. Jeg vil ha akkurat plass til lommebok, kamera, en tykk bok til å lese på bussen og for eksempel en pære eller sjokolade. Håper jeg vinner!

 • I den svarte veska ville eg ha putta oppi den boka eg les akkurat då, saman med ei mellomstor grå skrive- og teiknebok med kvite blomar på. I den boka er det plass til teikningar, biletar, ord og setningar av ting eg vil hugsa på, ting som inspirerar meg og ting eg likar og som er fine.Saman med det ville eg hatt ein eventyrsjokolade (det er alltid fint å ha), leppepomaden og min lekre lyseblå pengebok (som nesten er som ei bok, fordi han er så stor). Eg er også veldig glad i vesker – spesielt dei som er noko for seg sjølv, eller som har ei anna historie før ho vert mi.

 • Den svarte vesken ville jeg tatt meg med til jobb og til psyokologen og på tur når jeg ikke trenger alle skolebøkene, som når man er på kafé eller på jobb.

 • Jeg vil putte en termos med kaffe eller rooibush te i sekken og mørk sjokolade og matpakke med blue stilton cheese, og gå på oppdagelsesferd bort fra havet, opp bakkene og inn i skogen sammen med Julia. Og så kan vi kaste høstblader i været og snakke om teater og hjemlengsel og vakker walisisk natur langt fra Norge og Sverige, og føle oss litt hjemme likevel.

 • ryggsekken. jeg liker aller best ryggsekker. jeg vil ha den med meg over alt og fylle den med opplevelser. som språkreise til frankrike neste sommer? i lommene vil jeg ha med alt jeg trenger og mer enn det, sånne småting som jeg glemmer og elsker å finne igjen. lykke.

 • I den svarte fiiiineste veska hadde ej fått plass til alt ej trenge kvar einaste dag =o) Røyk, mobil, lighter, lommebok, Lypsyl, nøkla, et lite speil, kriseneglefil, reservebriller, linsevæske og linseetiu i tilfelle krise, ei penn og nokke å skrive på, mobillader, lommekniv og alt anna som man aldri veit når man får behov for, men som man veit én gang kommer til å bli nyttig <3 Sånn som når ej kunne redde en venn i nød med en liten innepakket plasttannpirker fra Steakhouse som hadde overvintra i veska *Glede*

 • I vesken ville jeg puttet en bok som jeg har gledet meg til å lese, leppepomade med melonsmak og en knall rød leppestift, en liten gullfarget pengepung med paljetter på, en liten boks med hjemmelaget, sunt godteri jeg kan kose meg med sammen med boken, og et par praktiske ting som mobil og miljøvennlig vannflaske (og en kjærlighet på pinne, det er jo veldig praktisk). Vesken ville jeg tatt med meg overalt og hvor som helst, enkelt og greit :-)

 • I den fine svarte veska vil jeg ha lommeboken min, bilnøkler, mobiltelefon, rød leppestift, insulin, rosebud, noe sukkerholdig mot lavt blodsukker, ray bans, briller, og Frisk, fordi man vet aldri hvem man møter.

 • I den fantastiske sekken vil jeg putte alt jeg trenger når jeg skal på eventyr. En blokk med tegneark og tegnestifter, notatboka mi for tanker og notatboka mi for juleidéer (det er lov å planlegge nå syns jeg). Også vil jeg ha med meg postkort og kulepenn, for det å skrive kort er noe av det fineste i hele verden syns jeg. Også frimerker i en av de små lommene da, så jeg kan gå med den på ryggen og poste dem!

 • Jeg ville hatt med en tynn pocket bok med novellesamlinger, fordi det er perfekt til t-banen. Og nøtter fordi det er godt. også ville jeg hatt med en gave til Bibliotek og samfunn læreren (jeg studerer for å bli bibliotekar) ,fordi han er den beste forelseren man kan tenke seg! helt sant!

 • I den svarte veska ville jeg puttet ett par knehøye strømper for å pynte meg opp hvis jeg plutselig skal spontantfeste hos en fin en. Jeg vil ha vesken full med engangskameraer og MAC lebestift slik at jeg kan være fin og full og ta bilder på steder. Jeg ville gjerne hatt vesken rundt meg mens jeg og kjæresten gikk turer og kysset og klemte og det ville hvert et fint bilde.

 • I den perfekte, svarte vesken vil jeg putte røde skinnhansker, hippiesolbriller og leppestift, for deretter å ta den med ut og danse sammen med verdens fineste filosofistudent, som forhåpentligvis blir min i morgen. Etterpå skal jeg, han og vesken gå rundt Sognsvann og feste høstløvet på minnebrikken i speilreflekskameraet.

 • I sekken ville eg putta alle minnen eg tek med meg i livet. Bilder, notat bok og kamera. Eg vil at sekken skal bli ein draumesekk, en sekk eg kan opna å berre leva livet saman med. Nydeleg sekk!

 • jeg ville hatt den svarte. fordi den er så fin til den blå kjolen og skinnjakka. og det er de jeg skal bruke når jeg møter C om noen uker. og da må jeg ha med notatbok så jeg kan skrive ut sommerfuglene i magen så de ikke flyr ut av munnen på meg med en gang de møtes, og den har sikkert plass til bjørneboe og den rosa lebestiften fra berlin som han sa han likte. og kanskje får jeg låne leica igjen, og da skal jeg bare legge det neddi for å kjenne hvordan det føles å ha det mens jeg tar hånda hans mens jeg sier; jeg liker deg litt jeg.

 • Den svarte veska ville jeg tatt med meg ut på eventyr når jeg i vår skal til Vietnam å studere. Oppi må jeg ha en bok, kanskje Murakami eller kanskje en Harry Potter eller Lars Saabye Christensen. En lommebok som kan fylles opp med utenlandske penger, og små minner, som bussbilletter og inngangspass. I de små lommene vil jeg ha den røde leppestiften min og noen hårklemmer, så jeg alltid kan pynte meg hvis jeg føler for det. Og en liten eventyrsjokolade som jeg ikke kan spise, men bare ha der som “et lite stykke Norge”

 • I den svarte veska ville eg ha putta ein sutt til sonen min i kvar lommene på framsida, og oppi ville eg ha putta kamera, pengepung, notatbok, almanakk, sjokolade og eit eple. Og vatn.

 • I den koselige finfine sekken ville jeg puttet tegneblokka mi med silkeomslag fra kina nettopp fordi det er på typiske sekketurer man finner de fineste motivene. (alver som bare er der i fantasien bak et nydelig tre eller en så alt for fin kjole for eksempel) Jeg ville også hatt med min fine rosarøde lebestift, fordi den kan klistre på smilet mitt når som helst med bare et lite stryk. og sportsteipen selvfølgelig, den har vært fast inventar siden i vår, og bekagelig nok så ender jeg nesten alltid opp med å bruke den…. klumsete, klossete føtter altså!

 • sekken vil jeg ta med meg til Tanzania. der vil jeg fylle den opp med små ting som jeg skal ta vare på for alltid og som vil minne meg om turen. jeg skal også fylle den med ting jeg skal gi til de menneskene jeg er glad i. for alle fortjener en liten del av afrika.

 • Jeg ønsker meg den lille sekken, for i den får jeg akkurat plass til et manus til teaterstykket jeg er med i og andre ting som gir litt hverdagsmagi. HVis det fremdeles er plass, blir speilrefleksen også med. Ipoden, lommeboka og lipsyl ville hatt fast plass i den, i tillegg til to-tre penner og skriveblokk, for det finnes alltid ting som må ned på papiret. Den ser helt perfekt ut til dager da jeg må rett videre på øving etter skolen og ikke har tid til å dra hjem, for i de små lommene er det plass til litt mat eller snacks som kan holde energien oppe.

 • Jeg ville putta en termos med kaffe eller rooibush te i sekken og mørk sjokolade og matpakke med blue stilton cheese, og gått på oppdagelsesferd bort fra havet, opp bakkene, og inn i skogen sammen med Julia. Så kunne vi kasta høstblader i været og snakka om teater og hjemlengsel og vakker walisisk natur langt borte fra Norge og Sverige, og føle oss litt hjemme allikevel.

 • i veska ville jeg brukt til å frakte kameraet mitt, moleskinen min, mp3-spilleren min, boka jeg holder på med, og kanskje en banan eller sjokolade. jeg ville tatt den med overalt: på skolen, til byen, til venner, på ferier. den skal få være med hele tiden.

 • I den svarte mellomstore veska ville jeg tatt med meg kameraet, mobilen, den røde leppestiften, en notatbok og et par fine hansker i tilfelle været skulle bli litt for kaldt. Jeg ville tatt den med meg en tur til byen og vist den stolt frem til alle de fine mennneskene der. Jeg ville brukt kameraet til å ta fine høstbilder i kalde fine Tronsdheim, gått steder jeg ikke har vært før, nyte livet, og synet av den fine nye veska hengende over skulderen. Det ville blitt en perfekt søndags formiddag!

 • I den svarte vesken ville jeg tatt med meg et av de mindre strikketøyene jeg holder på med, mobil og ipod med fin musikk, glassneglefil og negleforsterker (prøver å få fine negler), lypsyl av et slag og rød leppestift, halsdrops og tyggis, paraply, smertestillende tabletter, pocketbok til å lese i, liten notatbok til å skrive og tegne i, og selvsagt busskort, nøkler og lommebok. Da tror jeg at jeg har fått med meg det viktigste av hva jeg trenger. Mange lommer er supert, også med speil da – hurra!

 • I den nye fine svarte ville jeg putta speilrefleks og bok akkurat som deg og et par briller (må jo kunne lese i boka også). Har fått et brukt speilreflekskamera av pappaen min og jeg er ikke noe flink til å ta det med meg rundt om kring. Og da blir jeg jo heller ikke flinkere til å ta bilder. I de små lommene ville jeg hatt ipod, busskort, husnøkler, lebestift og lypsyl. Og kanskje en liten bergene nøtt :)

 • I den svarte veska ville jeg lagt flybilletten min hjem til Norge til jul. Jeg studerer i England, og jeg har det helt fantastisk her, men jeg savner Norge. Jeg savner kjæresten. Jeg savner familien. Jeg savner venner. Så. Flybilletten hjem til norsk jul.

 • I augnestikkarsekken skulle eg ha putta ei notabok til å skriva opp rare ting eg ser, samtalar eg høyrer på bussen og tankar som berre sit fast eit sekund. I tillegg skulle eg hatt ein stor pakke sjokoladeflarn og ein knallraud leppestift.

 • Da jeg så den svarte veska fikk jeg et lite sug i magen fordi overskriften sa ?giveaway?! Så fin! Også dobbel glidelås, tenk det. Det er praktisk, for da blir det vanskeligere for slemme folk å rappe iPhonen ut av veska neste gang jeg ute og danser. Vesken skulle fått bli med ut på så mange byturer den ville, og den skulle fått passet (godt) på min nåværende gamle sony ericsson, husnøkler med pingvin på, jordbærlommebok, studentkort, lakrisdrops fra Søstrene Grene (som alltid er en hit for fysne mennesker på vei hjem fra byen), litt sminke, tyggis og parfyme i tilfelle eventyr, og ca 200 kroner i cash.

 • i min veske ville jeg plassert speilrefleksen, lommeboka, bilder av mine nærmeste venner, busskort til å reise hvor enn jeg vil, votter for kalde hender og eventuelt såpebobler til å blåse når jeg måtte ønske det!

 • I den svarte vesken ville jeg puttet en flaske rosévin og to plastglass. Deretter ville jeg tatt på meg verdens fineste kjole og høyhelte sko, krøllet håret og tatt på meg kåpen min. Så hadde jeg tatt på meg verdens rødeste lebestift (selvom det betyr at kjæresten min også får verdens rødeste ansikt), og så hadde vi gått på tur i en fin park og sittet på grønnmalte benker. Mobilen ligger hjemme såklart, den trenger vi ikke…

 • i den svarte veska vil eg ha bilete av han eg elskar, men som har knust hjarte mitt +ein knallraud leppestift eg kan ta på for å prøva å overbevisa meg sjølv og alle dei andre om at eg eg uberørt og har det fint, når alt egentlig berre er vondt.

 • Åh, så fine! Eg ville fylt veska med Kompani Orheim, ein boks med yogurtnøtter, Lille My-nøkkelknippet mitt, Diana-kameratet, The xx på iPoden, og ein termos med kakao og kanskje litt Baileys. Så ville eg tatt T-bana til Sognsvann med ein eg er glad i. Eg ville sett på den fine hausten og hundar eg har lyst på, og tatt veska med på ferden. Den svarte veska har eg aller mest lyst på :)

 • I veska skal jeg legge den fineste notatboka mi. Der skal jeg skrive tekster om kjærligheten jeg måtte forlate i Berlin for bare dager siden. I tillegg skal jeg legge favorittsjokoladen min i de forskjellige smålommene, slik at når jeg sitter på bussen og tenker på ham, har jeg små overraskelser å trøste meg med.

 • I den svarte veska ville jeg putte lilla leppestift, bøker om kjærlighet og ungdom, en planlegger, strikketøy, loggbok og alt annet fint. Litt teaterutstyr, smykker og en klokke som ikke går. Blank neglelakk i tilfelle strømpebuksa ryker, og en melkerull, for alle tilfellers skyld.

 • I den sorte veska ville jeg putta mac´en min, og vært SÅ stolt når jeg kom tuslende inn på høgskolen. I ei lita lomme vil jeg gjemme yndlingsglossen min fra smashbox. Og så en liten sjokoladebit, som litt ekstra eksamensmotivasjon! Veldig flott giveaway, og utrolig morsomt å se hva alle ville putta i veska eller sekken sin :)

 • i den fine, svarte vesken ville jeg puttet tegneblokken min, blyant, viskelær og norsk melkesjokolade, hvorpå jeg ville gått ut for å tegne broer i bristol sammen med mine nye, engelske studiervenner. <3

 • Jeg ønsker meg den sorte veska. I den skal jeg ha i de nye pennene mine jeg skal kjøpe denne uka og blokka mi fordi jeg har så lyst til å begynne å tegne igjen. Oppi skal også det gamle konica-kameraet mitt jeg fikk av en fyr på finn.no, iphone, leppestift, hansker, nøkler, neglfil og kinobilletter. Jeg skal ta med veska ut på tur på Deicmanske fordi jeg elsker å se på bøker og for å feire at jeg endelig fikk et nytt sted å bo.

 • I den brune veska mi ville jeg ha pakket ned min yndlings leppestift med en farge som får meg til å tenke på sol og sommer. Jeg skulle også ha hatt et kryssordblad ettersom det er noe jeg elsker å slå i hjel tiden med eller bare for kosen skyld når jeg sitter meg ned og drikker en herlig kopp kaffe mens jeg ser på alle menneskene som traver forbi. Jeg må alltid ha drikke tilgjengelig så vannflaska må også oppi veska. Ellers så må jeg så klart ha nødvendige ting som mobil , lommebok og bussrute. Men tingen med vesker er at etterhvert som du bruker de fyller de seg opp helt av seg og til slutt finner du aldri det du skal ha når du romstrerer i den. En dames veske er og skal være et mysterium :)

 • Den svarte veska hadde vært perfekt til praksisen i journalistikk. Akkurat passe stor til å fylle den med viktige ting som skriveblokk, penn, minnepenn, eit inspirerendes blad, pressekortet og ikkje minst kamera! :)

 • Den sekken ville vært med meg når jeg flytter til Spania til høsten. Den ville vært fylt av minner og ting som kanskje hadde gjort flyttingen litt mindre skummel.

 • I veska ville jeg putta mobilen, nøklene, ei bok, ibux, läkerol salmiak, og pengboka mi. Jeg ville tatt den med meg ut på shopping etter nytt klesstativ fordi klærne mine for øyeblikket tørker i 45 graders vinkel etter at den ene foten knakk.

 • ååh, når jeg så sekken, var det første jeg så for meg at jeg hadde med meg fineste valpen som snart er min, på fjelltur. I det store rommet finner vi et fint, mykt teppe som valpetassen kan ligge på når vi kommer på toppen, og kameraet mitt og linsene som jeg aldri, aldri får plass til samtidig i kameraveska jeg har. I den øverste lommen ligger søte, hjemmelagede godbiter til min lille bestevenn, og i lommen under ligger en vannflaske i tilfelle han blir tørst. Og når lillegull blir trøtt og sliten skal jeg ta kameraet rundt halsen og bak på ryggen, sekken på magen og han nedi med hodet stikkende opp slik at han kan nyte naturen sammen med meg. Vesken skal også bli med meg når jeg begynner på universitet halve landet unna neste høst og savner mamma og pappa og søsken og tantebarn og verdens beste bestefar, og inni den minste lommen skal det være fine lapper som mamma alltid skriver før jeg drar bort på lange turer slik at jeg aldri blir trist og ensom. Sekken minner meg om Flåklypa, som minner meg om familie, jul og bare mye kos. Det hjelper på når man har hjemlengsel.

 • Eg blei forelska med ein gong eg såg den fine brune veska. Så no sit eg her og skal dele med dykk kva eg pleier og ha i veska mi. For er det noko eg alltid har med meg når eg går ut døra, så er dei ei veske. Eg følar meg nestan heilt naken utan.

 • Sekken var fin! I den vil eg ha; kanskje strikketøy, dagboka og penn, nøkler og pengar, ein lipsyl og ein lebestift og bilde av forloveden min. JO, også kanskje rustne spiker. Dette vil eg ta med meg til Rauland da eg skal på attføringssenteret der i ein måned for å kanskje bli frisk frå M.E. Etter det, blir den med på alle andre eismalle turar.

 • Ååh, jeg vil så gjerne ha den svarte veska! Den skulle fått blitt med til København i desember (weekend-tur som jeg fikk av kjæresten min til bursdagen <3)og skulle inneholdt milelange lister med julegaveforslag til alle jeg kjenner. Den skulle også få blitt med mange turer til Høgskolen i Lillehammer, der jeg studerer. Tipper den vil synes at det er veldig koselig der, det synes iallefall jeg!

 • Veldig fine begge to! <3 I den lille sekken ville jeg puttet kameraet mitt, en liten notisbok og favorittpennen min. Alt jeg trenger for å være kreativ og lagre minner. Fint!

 • jeg ville tatt med den svarte veska på min tur til india i februar. dette er en tur jeg alltid har drømt om og vil derfor fylle den med kameraet mitt og en dagbok, så jeg kan huske alt fra min drømmetur så lenge jeg lever. :)

 • Jeg falt helt for den svarte veska. Den passer helt perfekt å bruke på skolen, særlig når det er plass til litt skolebøker også. Jeg har ingen vesker som er mellomstore. Enten må jeg bruke en bitteliten, som ikke får plass til noen skoleting, eller så må jeg ha en stor, stygg sekk bare for å få med meg en bok hjem. Det er ganske slitsomt når jeg bare trenger en eller to bøker. Veska er akkurat sånn jeg har lyst på og i den ville jeg hatt skolebøker når jeg har lekser og speilrefleksen min når jeg er ute på bytur med kjæresten min. Kameraveska jeg har nå er det bare plass til kamera og ikke noe annet. Den veska hadde passet perfekt til meg og jeg ville blitt veldig glad for å få den. Jeg har ikke råd til ny veske nå, siden jeg skal flytte hjemmefra for første gang. Den veska hadde hjulpet meg masse!!

 • I den sorte veska ville jeg lagt harpiks, penn og min fine moleskine, og et kamera selvfølgelig. Kanskje Diana. Og så ville jeg tatt den med meg når jeg og Celloen min skal ut og spille igjen. Snart skal vi spille sammen i bryllup, da skulle den selvfølgelig få lov å være med!

 • i den brune sekken med de søte insektene og fruktene på ville jeg puttet husnøkler, skolebøker, matpakken, termosen min og en fin liten vannflaske. jeg ville også tatt med meg en fin lebestift jeg kunne tatt på når det trengs, og svampebob penalet mitt, og alle de tingene jeg trenger for en skole dag. Også ville jeg brukt den når jeg skulle på turer til nye steder. da ville jeg puttet kamera, kart, og en liten ord og reisebok oppi, og solbriller, og solkrem :)

 • I den svarte veska ville jeg tatt med meg min kjære kindle, med mange gode bøker på lager. Jeg burde også ta med meg en pensumbok, men det er jeg ikke alltid like flink til. Også må jeg ha med musikk :)

 • åh! den bruna sekken är nåt av det finaste jag sett på länge. min fina men ack så slitna fjällräven sekk sjunger på sista refrängen. opassligt nog har jag precis börjat på journalist utbildning och släppar dagligen på macen min och ett ton med pensum. skulle vara lyckligaste flickan i skolan, och dessutom kunna få plats med termos och matpakke rätt i sekken(nu är det för fullt :() men heja på dig. för du är fin. och bloggen med. keep it up! :)klemz

 • Eg vil leggja ein del av kjærleiken til meg og kjærasten oppi veska. Ta han med meg over alt og samla det fantastiske livet eg har med han!

 • I den brune sekken ville jeg puttet leppestiften min, min søte moleskine og busskortet mitt i ytterlommene slik at de er lett tilgjengelige hele tiden. ellers ville jeg ha tatt med det jeg aldri går uten: kamera, lommebok og telefonen min. og kanskje litt snop i tilfelle det kommer nødstilfeller.

 • Jeg ville hatt med meg sekken på tur med den nye valpen min. I sekken ville jeg hatt mitt kamera(for et hvert øyeblikk må dokumenteres når våte labber utforsker verden). En termos med kakao og hundegodis til kompisen. Til sist jeg ha med et lilla hjemmestrikket sitteunderlag jeg som mor har strikket til meg. Koseturer er det beste som fins.

 • lett! siste boka av george r.r martin a a song of ice and fire. trenger ikke noe annet enn den øverste veska og boka nedi den :) kanskje husnøkler bør bli med.. er faktisk litt lei av å “bryte” meg inn i min egen leilighet.

 • I vesken skal jeg putte telefonen min, kamera og solbriller når jeg går tur i parken. Jeg skal putte et penal og en notatblokk i den når jeg skal på forelesning, når jeg sitter på toget skal jeg ha strikketøyet mitt i den og når jeg skal på shopping skal jeg selvfølgelig ha lommeboken min i den :)

 • I den svarte hadde jeg putta ei flaske vin og dratt og besøkt besteveninna som jeg nesten ikke ser lenger etter at vi flytta fra hverandre. Fremdeles i samme by. At det går an. Tror jeg må ta det besøket fort som fy om jeg ikke vinner veska også!

 • I den svarte veska ville jeg nok hatt lovsamlingen, kaffetermos, matpakka, moleskine-almanakken og en penn. Jeg har akkurat begynt på juss i Bergen og er så innmari forelska blitt i både byen, studiet og han med de fine krøllene. Så den veska ville blitt med på litt av et eventyr!

 • Jeg ville fylt sekken med speilreflekscameraet mitt og en god bok. I de små lommene ville jeg pakket med meg bringebærdrops og god te. Skulle tatt dette med meg på hytta for å bare slappe av og kose meg.

 • Den svarte veska er jo kjempe fin! Jeg skulle putta speilrefleksen med utstyr, en gjennomtenkt matpakke, mobilen, en pakke tyggis, lommeboka og busskortet mitt. Satt meg på bussen og bare brukt en hel dag på å reise rundt med bussen å ta bilder av folk og natur.

 • Den øverste vesken passer perfekt som en særdeles elegant legeveske, når jeg drar på besøk til pasientene mine. I den vil jeg ha stetoskopet mitt, legevakthåndboken, lommelykt og i sidelommene sprøyter og medisiner.

 • Dersom eg fekk ta med meg den lille svarte med dei herlege blomane på, ville eg ha teke den med til den walisiske barbeintvåren i Bute park i vakraste Cardiff, min hjarteby. I den skulle det vere fransk eksamenslesing som eg ikkje ville ha teke ut, ei glasflaske med mormor si heimelaga ripssaft, ei tegneblokk med ark som skulle bli papirbåtar med hemmelege beskjedar i på dammen ved elva med alle andungane i, ein hjarteven som skulla site like ved, og mitt fantastiske Diana Mini hjartekamera så eg aldri skulla gløyma det.

 • Begge var kjempefine, men jeg må gå for det mest praktiske; ryggsekken. Jeg ville tatt min kjære under armen, fyllt sekken med kvikk lunsj og speilreflekskamera, og gått på fjelltur<3

 • Jeg falt langflat for den vakre, sorte lille saken og i den ville jeg ha puttet en rød lebestift, et lite lommespeil, friske pastiller, bankkortholder og iphonen min, samt forhåpninger og glede i det jeg drar ut på date med en kjekk, lovende ung mann, som gir meg sommerfugler ut i fingerspissene :).

 • Sekken vil jeg henge på rullestolen min, i den vil jeg putte håp og drømmer, glede og pågangsmot. Som kan bli med meg på universitetet og på alle lege og sykehusbesøkene.

 • Amazing! I’d love to have that black bag cause this is what I need: I bag that is not massive yet large enough to contain my beloved DSLR which I hate to carry around in it’s camera bag. It’s just too much weight.

 • Den svarte veska kunne inneholdt Holgaen og Moleskinen, med ipoden og resten av livet i dei andre lommene. Litt fordi ein blir glad av å sjå på innsida av veska også, ikkje berre utanpå.

 • Jeg ville puttet lypsylen min oppi den svarte vesken. Først og fremst. Fordi leppene min brenner og matlysten forsvinner når leppene ikke får fukt. Den andre tingen er en sjokolade. Aller helst stratos. Mest for kosen sin skyld, men også fordi man bare lever en gang:) Heia livet! Og meg og vesken, vi skal på jobb:)

 • eg ville hatt den svarte veskå, og i den ville eg hatt mitt analoge zenit kamera, som har fått navnet Luna fordi eg elske månen. i tillegg sko eg hatt dei små bildene av familien min sånn at eg har de med meg overalt + min lille lykkestein (som då e ein plastikk runding med ein kvit engel inni). veskå sko fått lov te å værra med på alle mine utflukter, små som store. den sko tilogmed fått bli med te Haugesund for å feira jul med mitt fyste tantebarn :)

 • jeg ville gjerne hatt den svarte veska! den var helt nydelig! jeg ville tatt den med meg overalt! jeg hadde tatt med meg speilrefleksen + en notatbok + en vakker bok. da hadde jeg hatt alt jeg trengte til å ta portretter, tegne og lese. Det skal ikke mer til for å skape magi i hverdagen :)

 • I väskan, den första bruna, så skulle jag har så många skolböcker jag bara får plats med. Den skulle få följa med mig till föreläsningssalar, mysiga seminarierum och till min favoritläsesal, den med bokhyllor från golv till tak och stora kristallkronor i. Den läsesalen som det är helt knäpp tyst i. Ibland, särskilt på regniga onsdagar skulle jag göra plats för lite hembakat fika att muntra upp dem i min studiegrupp med.

 • Hmm.. :) Ja takk begge deler. Fetteren min har blitt pappa til en nydelig liten jente. Jeg har lenge hatt lyst til å male en aquarell til henne med trekkfugler mot himmelen og et klokt sitat. Jeg kan rulle sammen aquarellen, knyte den med et tynt lysegult sløyfbånd og putte den ned i sekken og gi sekken i julepressang. Men sekken er lit stor til en liten baby, men hun kan ha den i mange år. :D

 • Hmm.. :) Ja takk begge deler. Fetteren min har blitt pappa til en nydelig liten jente. Jeg har lenge hatt lyst til å male en aquarell til henne med trekkfugler mot himmelen og et klokt sitat. Jeg kan rulle sammen aquarellen, knyte den med et tynt lysegult sløyfbånd og putte den ned i sekken og gi sekken i julepressang. Men sekken er lit stor til en liten baby, men da kan hun ha den i mange år

 • Den svarte veska med lilla fôr er den fineste veska jeg har sett! Hvis den ble min skulle den ha fått vært med meg overalt; i fine selskaper, til New York, Toscana og til mitt yndlingssted på jord – øya Stromboli som ligger på Sicilia. Der skulle den ha fått ligge på stranda i egen solseng (med paraply selvsagt, sånn at den ikke ble solbrent). Om kvelden skulle den ha fått sove i senga mi. Den skulle ha fått være med på spennende fotoopdrag og vært fyllt med kamera, fine visittkort og kort med egne bilder som jeg kan gi til folk jeg møter på min vei. Og karameller. Fint innpakket.

 • Jeg likte ryggsekken: Kakao på termosen og soppboka i sekken. Med bikkja i den ene hånda, kurv i den andre hadde jeg gått på sopptur og nytt livet på en vakker høstdag.

 • I den nydelige, brune sekken ville jeg puttet alle skolebøkene mine, penal og matboks fra kardemommeby og brukt den som skolesekk. En slik sekk har jeg sett etter lenge! I en av de hemmelige lommene ville jeg puttet leppestiften min fra body shop og i en annen ville jeg puttet teposer så jeg har til lunsj hver dag.

 • Den brune vesken ville jeg tatt med på trikken på vei til UiO, ut på byen, spesielt kanskje på Revolver, på lørdagshandletur på Grünerløkka, til Australia i februar og til utallige andre små og store turer i og utenfor Oslo. I den ville jeg puttet alt jeg trenger: mobil, leppestift, nøkler, ipod og lommebok, samt puttet kameraet mitt også oppi og en liten notsiblokk og penn. På ekstra fine og spesielle kvelder ville jeg også puttet en god flaske vin og sjokolade oppi.

 • Den brune vesken ville jeg tatt med meg på trikken på vei til UiO, på byen, kanskje spesielt på Revolver og på lørdagshandleturer på Grünerløkka, til Australia i februar og uttallige andre små og store turer i og utenfor Oslo. I alle dens små og store lommer ville jeg puttet alt jeg trenger: mobil, ipod, nøkler, lommebok og den rosa leppestiften min samt kameraet mitt, en liten notisblokk og penn. På ekstra fine og spesielle kvelder ville jeg også puttet en god flaske vin og sjokolade oppi.

 • I den brune sekken vil eg putte alle bøkene mine. Eg skal skrive bacheloroppgave nå i høst, og eg treng ein stor og sterk sekk som kan holde på bøkene mine og pc`en min samtidig. Hvis det skulle vere plass til enda meir ville eg hatt handlenettet mitt, yndlingsboka mi norwegian wood, ein termos med te og ei stor matboks fylt med muffins. Så skal eg sykla med sekken på ryggen og gå med skjørt og vere skikkelig damete og femtitalls-sporty hele høsten :)

 • i den brune sekken ville jeg ha hatt dagens pensumbok, mitt gule penal og en liten vannflaske. i de hemmelige lommene ville jeg ha hatt lypsyl fordi vinteren dreper leppene mine. den brune sekken vil jeg ha, fordi jeg går på BI og på BI er det “ikke lov” å gå med sekk, der skal man ha designervesker. jeg er kulturstudent, og jeg vil gå med sekk!

 • Jeg har lenge sett etter en veske der jeg kan få plass til pappas gamle analoge kamera, min favorittbok “Wuthering Heights” som jeg bare må lese flere ganger, i tillegg til telefon og andre nødvendigheter. Den brunsorte var kjempefin, og super størrelse! Jeg kommer absolutt til å se på veggen til Nica på TopShop når jeg kommer til London til våren, mye fint.

 • Hvis sekken hadde blitt med på langhelgen til roma hadde den rommet det analoge kameraet mitt, is-, pizza-, pasta-, og kaffepenger og kanskje kondomer i tilfelle jeg treffer en italiensk gutt med mørke krøller.

 • oioioi, om jeg hadde hatt den svarte fine, så veldig fine veska, ville jeg puttet det jeg alltid har med meg. en bok, en notatbok og noen tusjer, drikkeflaske, kanskje litt mat (jeg blir veldig sint når jeg er sulten, så nødproviant er greit)og om det virkelig er plass til kameraet så gjerne det og! + alle sånne andre småting en trenger.

 • Jeg ville puttet et par fine truser, lommebok, lebestift og mascara i en veske. Og dratt ut. Gått på en flyplass og bestilt en billett til New York. Og bare klare meg derfra. Få jobb på en cafè, bo på et rom sammen med tre andre personer. Skaffe meg kjæreste. Gå på auditions. Bli skuespiller. Alt starter i det små.

 • i den brune veska ville eg hatt med meg fiolinane av jan roar leikvoll – ei heilt fantastisk bok på nynorsk, notatboka mi med ugler på, ein svart kulepenn med tynn tupp, tyggis, iPod, mobil og lommebok, og ikkje minst mange gode tankar, og mange gode opplevingar som veska blir full av etterkvart som me opplever dei.

 • I den brun-sorte vakre vesken vil jeg ha: den eldgamle 30GB iPoden som jeg nekter å bytte ut før den dør – for den har passet på all favorittmusikken min i 6 år nå! Telefonen skal få bo der, slik at alle menneskene jeg er glad i kan få tak i meg, og jeg kan ringe dem når jeg trenger å høre en kjærlig stemme. Jeg skal ha en bok oppi der – det kan være hvilken som helst; en klassiker eller en om vampyrer, jeg liker begge deler. Lipgloss må jeg ha i en lomme, slik at jeg har kysseklare lepper når jeg kommer hjem til Sjørøveren. Og nøklene skal få ligge trygt i en av frontlommene – da kommer jeg nemlig inn til der Sjørøveren er også, og da skal vi kose oss :)

 • Jeg ville brukt den brune sekken til å passe på skolearbeidet mitt. Researchen jeg jobber med hadde passet perfekt nedi, og den ranselen hadde passet perfekt på min rygg mens jeg sykler til skolen. :P

 • Jeg har lyst til å putte den spanske lommeordboka mi, et par varme ullsokker og litt sjokolade i sekken. Sånn at jeg kan ta den med meg til skolen på den fine folkehøgskolen jeg går på. Der jeg lever på studielån som ikke er nok til et år på folkehøgskole og sekken min ble ødelagt forrige uke.

 • Den svarte veska er fin å ha notearka sine i! Eg ynskjer meg den! Den skal være med meg heile tida på folkehøgskulen :)

 • i vesken vil jeg gjerne ha plass til litteratur og en liten skrivebok jeg kan skrive observasjoner i! vesken vil jeg selvfølgelig ta med på så mange eventyr at den får rynker av alle inntrykkene.

 • Jeg har alltid ønsket meg en ordentlig sekk jeg kan ha med på skolen! Nå bruker jeg bare en veske jeg blir helt skjev i ryggen av. Og utvalget av søte og fine sekker er svært begrenset der jeg bor. Jeg ville hatt den brune sekken, nederst på bildet. Der skulle jeg hatt psykologi, biologi og kjemibøkene mine (spørs hvilke fag jeg har den dagen), litt sminke, det ene rundstykket jeg pleier å ha med på skolen hver dag, lommeboken min, og den lille datamaskinen vi har fått på skolen. Det ser ut som det er plass til det. Jeg hadde blitt utrolig glad og rett i ryggen igjen om jeg hadde vunnet den sekken. <3

 • I veska ville jeg hatt en liten termos med kaffe og to små kopper. Så kunne jeg delt med den fine kollegaen min i lunsjen.

 • I den svarte ville jeg hatt kameraet så jeg kunne tatt fine bilder av fine minner, notisboka mi, lommebok med bilde av min søster, iPod full med fin musikk, rosa leppestift og små drops.

 • I veska(som er den fineste jeg har sett på lenge!) vil jeg putte pengboka mi, ei flaske vann og julegavekjøplista mi og dra ut på julegaveshopping! Det er det beste jeg vet, og det hadde ikke gjort saken noe værre å ha ei så fin veske over skulderen! Veska(ja, for jeg ønsker meg den svarte veska)skal også få bli med på forelesning, det ser nemlig ut som den har perfekt størelse til notatbok og penal + litt ekstra. Akkurat som det skal være.

 • Eg vil putte kamera, telefon, vassflaska og noko sandwichknekkebrød i sekken. Sette meg meg i min froskegrøne bil og reise til Sogndal får å møte ei herleg “hjartesmilmor” på kafè. Og det skal eg ein gong, med eller utan sekk.

 • Eg vil fylle den svarte med bilete av finfine personar som eg er glad i, dei tre p-ane (pass, p(b)illett og pengar) og reise verda rundt. Eg trur den kunne vore ein god følgesvenn på skuleåret mitt i Tyskland til neste år. Berre meg og veska med eit mål – å ha det finaste og kulaste året nokon gong!

 • jeg skal til london på lørdag og hvis jeg vinner kan jeg jo hente den da! og da kan jeg ha kameraet mitt (for man må jo ta bilder når man er på tur) og makroner fra laduree oppi den fine vesken! og alle vennnene mine kaller meg for nica, så da har jeg jo på en måte en veske med navnet mitt på! ååh, så perfekt.

 • I den øverste vesken ville jeg ha puttet min fantastiske kindle og en boks makrell i tomat (lunch!). Så skulle vi ha dratt på sykkeltur fra den ene enden av byen til den andre, med mange fine stopp der man kunne lese et kapittel av den tullete historical romance boken man holder på med. På vei hjem ville jeg ha kjøpt en bukett med roser som akkurat stikker opp av vesken. Mmmdeilig dag =)

 • Jeg ønsker meg den øverste vesken. Hvis jeg vinner den, skal jeg stappe oppi noen rene truser og lommeboka mi, og ta toget til han jeg elsker med en gang for å vise den. Han kommer til å synes den er kjempefin, jeg savner han sånn.

 • I sekken (den fine nederste som ser litt ut som høsten lukter) ville jeg puttet zeniten, en gjeng med epler fra hagen, gode tykke ullvanter (hjemmestrikkede!), kvikklunsj og en liten termos med te på. Så ville jeg tatt toget, grytidlig om morgenen, ut i det vakre jærlandskapet og fotografert disen som stiger opp fra tjernen i grålysningen.

 • I den fantastisk søte ananasveska ville jeg putta noe som minner meg om lillesøsteren min, som jeg har savna så utrolig mye, hver eneste dag, helt siden jeg flytta 50 mil bort for å studere hvordan mennesker tenker og føler … <,3

 • oppi sekken ville jeg hatt mitt lommespeil som det står kjærleik på, en rød leppestift, min kjære speilrefleks, opera mints, min tre år gamle iPhone, en liten pose med tørkede roseblader fra i sommer (fordi det bringer lykke) og min gamle notisbok som jeg kan sette meg ned i parken med og skrive om de fine høstfargene som er ute nå.

 • I veska ville jeg alltid hatt minst én leppestift i en fin farge, neglelakk, håndkrem, moleskine, musikken min, teposer, et fint skjerf og selvfølgelig et bilde av verdens beste venninne som nå er i et land langt, langt vekk. Jeg skulle også hatt et kamera i den, sånn at jeg kan gå rundt og ta bilder av fine ting eller mennesker jeg ser på tur gjennom en liten hemmelig skog, på vei til en venninnes hus eller bare på vei til skolen.

 • I den svarte vesken ville jeg hatt skolebøker, ipod, lommebok,mobil, dagbok, lommespeil, nøkler og postkort til fine folk. Jeg skulle tatt den med på universitetet, på cafe med venninner og på flyet hjem til jul :)

 • Jeg ville brukt den øverste veska til å sanke minner i. Kvitteringer og kastanjer, små setninger og lange netter, høst og vinter, tusjer og kyss, han og meg. Når våren kommer skal jeg tømme den utover gulvet og smile.

 • Den mørkebrune veska hadde vært perfekt for spillejobb. Det hender jo man ikke reiser rett hjem, men tar et par glass en annen plass. I den ville jeg hatt mikrofon (+ kanskje kabel), tekstboka, ekstra plekter til gitaristen, leppepomade, mitt lille sminkekit, flats (sko), parfyme, ekstra strømpebukse, telefon, pengepung, nøkler, et par penner og kleenex.

 • Eg ville tatt den svarte veska med meg på besøk til hybelsyster. Oppi skulle eg ha lagt busspengar og saras nøkkel, som eg kunne lese to, fire, sju kapittel i før eg var framme, alt etter korleis det såg ut utanfor bussvindauget. Bak boka skulle eg ha gøymt ein dvd, kanskje ein disneyfilm, og bringebærdrops, heimebaka sjokoladekake og ei flaske eventyrbrus. Når eg kom fram, skulle vi setje oss side om side i sofaen og flyge meir enn ti år tilbake i tid, til då vi hadde lille my-strykemerkjer på dongeribukseknea fordi vi hadde snubla medan vi leika sisten på grusen.

 • i veska ville eg putta livet mitt og teke den med på eit skranglete propellfly frå widerøe, flyet tek meg med heim til mamma. det er alt for lenge sidan sist eg var heime.

 • Jeg ville puttet min anatomibok og skalpell i den svarte vesken når jeg drar på barneavdelingen hver uke i Ungarn for å gjøre et ellers veldig kjipt liv bedre, jeg kunne sikkert fått plass til fargeblyanter hver uke også.

 • den sorte veska er til mitt fine olympus-hybridkamera, sammen med den rødmønstrete notatboka mi med franske verb og spontantegninger. en femitlapp til =OSLO er selvfølgelig en selvfølge. pluss kanskje et headset hvis ånden kommer over meg. aller helst skulle jeg hatt en forståelsesfull og fin kjekkas oppi der.

 • I den fine sorte veska hadde jeg nok lagt den nye notatboken min som har nydelige små sommerfugler på, ipoden min som spiller alle mine favoritt coldplay sanger, den fine lilla lommeboka mi,rosebud leppomade og favoritt boken min,”the five people you meet in heaven” (-:

 • jeg ville latt den første vesken bli med meg på språkreise til Frankrike som jeg skal på neste år sammen med kamera og ei reiseordbok med fine franske ord i.

 • Hei. Hvis jeg hadde blitt den heldige vinneren i denne konkurransen ville jeg valgt den svarte, lille, søte veska. I den ville jeg puttet mobiltelefonen min, lommeboka mi, husnøkkel, håndkrem og en bok, og jeg ville hatt den med meg hit og dit, fram og tilbake. Til byen, på en liten fest eller en tur ut på byen, på butikken og da jeg drar på besøk. Jeg ville også hatt den med meg ut på reise. Hilsen fra Tonje.

 • I den sorte veska ville jeg ha putta en dæsj tålmodighet, litt forståelse, mengder med utholdenhet, mange underfundige tanker og en stooooor pose operamints. De vil jeg suge på og spise opp, en etter en, mens jeg tenker på hvordan jeg og min eks skal klare å beholde vennskapet mellom oss….etter oss…..som han så innstendig ber meg om å bevare….

 • Eg ville ha putta Gøhril Gabrielsen si fine lilla bok med bille på “Skadedyr” i sekken, og i den eine vesle lomma ville eg ha putta chanel sin Rouge Coco. Så med ein heimalaga skillingsbolle i munnen skulle me tatt turen til ei venninne <3

 • Nydelig design. Jeg ønsker meg virkelig den svarte fine vesken med lilla innside; den var helt fantastisk fin:) I den ville jeg puttet skriveboken min, skrivesaker i alle mulige farger, passet mitt og en flybillett til evigheten. Jeg reiser i desember!

 • Jeg skulle så gjerne vunnet sekken. Da skulle jeg invitert mine beste venner på skitur og fylt sekken stapp full med kvikklunsj og appelsiner som jeg kunne dele når vi stoppet for en hvilepause. Det hadde vært fint!

 • Jeg ville hatt Hemulen-koppen min der, og kanskje en annen kopp som jeg får neste gang jeg gir blod, slik at jeg slapp å kjøpe kaffe i pappkrus på skolen (og når jeg får en kopp til slipper kjæresten også pappkrusforsøpling), og en fin bok med drager i, og til og med fargeblyanter – jeg har funnet ut at lærere blir mye gladere når man leverer ting med farger på, selv på 3vgs.

 • i veska ville jeg ha lagt kindlen min, og minst to papirbøker; himmeløyne og lolita tror jeg. eller villniss. og hobbiten. også ville jeg hatt nød-skrinet mitt, med sprit, saltvann, papirservietter, p-piller, pinex, allergitabletter, lommekniv, pinsett, teposer, småpenger, bind og tamponger.

 • Jeg ville ha fylt den sorte vesken full av lykke, sånn at det kan krible i magen når jeg ser den! For eksempel et kamera til å drømme seg bort med, eller iPoden min med masse lykke for ørene. Eller kanskje noen søtsaker som jeg kunne delt med alle som trengte det! Små gleder i hverdagen <3

 • i den vesle sekken ville eg hatt kamera mitt slik at eg kunne forevige alt det fine. mobilen ville eg ha putta i ei lita lomme, og latt den gøyme seg der saman med den evig fantastiske eos lepomaden min, som alltid er med meg. ipoden ville også fått seg ein ny heim i den fine sekken, og sjølvsagt lommeboka der eg har bilete av alle dei finaste menneska. i tillegg til alt dette skulle eg hatt ei skissebok i miniatyr format med meg, slik at alle tankar og idear ikkje vert gløymd.

 • Leser igjennom alle kommentarene og skal være ærlig. Jeg kommer ikke til å fylle veska med gammelrosa drops-kamera med allslags mumikopper og kaffi og piknikk-tepper.

 • Jeg ville ha fylt den sorte veska med de tingene jeg er glad i. Boka mi om Henrik d.8, brillene mine og mitt gamle og velbrukte analoge kamera. Den ville blitt tatt med rundt omkring i det nye livet mitt som elev ved folkehøgskole, og ville vært min “trygghet” i alt dette usikre, nye og skumle langt hjemmefra.

 • Den brune passer fint til mitt elskede polaroidkamera! fargepenner og notatbok er alltid med. og en paraply med blonder til regndager.

 • Eg ser for meg sekken og meg på ein buss. Ingen av oss veit heilt kor vi er på veg, men vi veit at målet er ei venninne, ei av dei modigaste eg kjenner som har flytta langt langt vekk frå alle venner og kjende, for å følge draumen sin om å bli sølvsmed. I sekken har eg kameraet mitt for å ta vare på minner, ein diskman frå barndommen med ei cdmappe med mange cdar i(for cdar må ein høyre på diskman, det gjev ein ein spesiell følelse), Ringdrotten (Ringenes Herre på nynorsk = elsk) viss der er plass, ei flaske vatn, ein pakke mentos og ein pakke med cashewnøtter, og tenke på at eg er litt modig òg som reiser heilt aleine til sørlandet <3

 • i den øverste veska villa eg brukt dei fremste lommene til å putte dei <3forma lappane mine opp i, dei som eg skriv ting på når eg saknar min kjærast så mykjemykje.(fordi han bor så lang vekke.ao) men også når du veit at den finaste hybelsøstra kjem heim, fyller veggen hennar med fine ord og klare nesten ikkje vente til ho skal legge seg og merkar det. hyl.(og alle andre tusen herlige småting, som fyller opp veska før du veit ordet av det. som du veit) men akkurat no ville det vore kjærleiken, nasespray, halsdrops som smakar honning, lesebriller og ein bonke med lesestoff om miles davis. eg ville ha tatt den med overalt så det nydelige mønsteret kan varme meg i kalde, gråe vinterdagar med konstant forkjølelse.

 • i sekken ville eg ha putta ein termos med verdas beste grønne te, fire ruter med mørk sjokolade, ei god bok og kamera(ten). Måtte bli ein fantastisk dag.

 • Åh, så lyst jeg har til å ta med den svarte veska når jeg skal til Paris om ikke så altfor lenge. I veska vil jeg ha speilreflekskamera (siden du sier det er plass :) og ikke minst Hjartemagasinet fra og om Paris. Og kanskje får jeg plass til noe nytt og fint jeg finner på et av loppemarkedene du anbefaler i magasinet.

 • Jeg vil helt klart ha den sorte. Lekker! I permisjon med en liten bebis drar jeg ikke så langt. Men jeg tar med speilrefleksen og moleskinalmanakken min og går på Arresten, en lokal pub og cafe borti gata. Etter å ha spist lunch tar jeg bilder av min lille Thode som ligger på skinnet ved siden av meg.

 • jeg ville hatt den svarte vesken, og puttet nestekjærlighet i den. jeg hadde gitt den videre til min søte venninne som nettopp hadde bursdag, men enda ikke har fått en gave av meg.

 • i den svarte veska ville jeg hatt passet mitt, penger og telefon og alt sånt, en granolabar, en reiseflaske med chanel mademoiselle, boardingkort, notatbok og one day av david nicholls. så ville jeg tatt med veska til london for å besøke min fine fetter og hans fine kjæreste. :)

 • Æ kjenn at veska kalla på mæ. I den skulle æ hatt me mæ markeringstusja i 7 ulike farga førr å lag fargekoda på alt som treng eller ikke treng system. Og så skulle æ hatt en minne-pinne førr å samle på ting som kanskje skulle dukk opp. Innimellom di der toen skulle d vært en origami love bird til den som måtte se ut til å ha behov førr en liten gave. Me hjerte på vingen. Og Lypsyl original, den blå, må alltid ligg der. Helst to. Så måtte d nok ligg noen fine ord på svart plastteip, type dymo, i ei hemmelig lomme til en hemmelig en. Kanskje d skulle stå “mussmuss.” på den. Mest sannsynlig hadde også Jean-Baptiste fått plass der. Min franske følgesvenn, som kan motta essemess fra kjæresta og telefonsamtala fra franske bankdama. Og forhåpentligvis e d også plass til ordboka (me fargekodelappesystem). Noen ganga måtte d ligg et postkort eller fem der, me tegning i flotte farga i stede førr tekst. Og tusja, så klart, i di samme flotte fargan, sånn at når æ går førbi d magiske treet i Jardin des Plantes, så kan æ skriv ønskeliste og hemmeligheta på en lapp og legg inni treet. Og ja, den der pengboka, full av eurocents og trikkekort og handlelista på rosa post-it.

 • i den världsfina bruna ryggsäcken skulle jag ta med mig en påse med mitt bästa godis (chokladbitar och mintkulor) och min morfars kamera från 1967. de skulle få följa med på mitt första äventyr på egen hand när jag ska till stockholm i november och se på fleet foxes och bo på hotell alldeles själv.

 • I den lille sekken skulle innholdet etter omtrent en uke se slik ut: et strikketøy (votter eller sokker i alpaca, det tar lite plass), et par solbriller (sånn bare i tilfelle), en paraply (fordi den blir nødvendig nårsomhelst i Gøteborg), et handlenett, noen kvitteringer, en leppepomade, en boks sitrondrops fra Paris, en tom smågodtpose, en av de skjønnlitterære pensumbøkene, sammen med kompendiet som oversetter de vanskelige franske ordene til svenske (som jeg av og til heller ikke skjønner, noen spenner, clipsøredobbene jeg tok av etter et par timer fordi jeg ikke har vendt meg helt til sånt ennå, men syntes var så himla fine at etsy ga meg pakke fra meg selv for en stund siden, to penner (forhåpentligvis ingen som lekker), en blyant (forhåpentligvis ikke knekt), en liten rød bok med handlelister og andre ting jeg vil huske, en brødpose med tre matmuffins (så den fineste svensken ikke får blogsockerfall og blir irritert), en gammel kølapp, noen smuler (jeg skal rydde i veska snart, lover), noen noter og en vannflaske (hvis det er en dag som begynner på t, skjerfet mitt (hvis jeg er inne), vanter (hvis jeg har sykla) lommeboka (hvis jeg har husket den) brillene for å se lenger bort (hvis jeg har fått dem ennå), og en leppepomade (hvis den får plass).

 • I den øverste vesken ville jeg lagt de to fine brevene mine, som jeg alltid har med meg for å kunne lese om jeg skulle bli litt trist i denne nye fremmede byen. Jeg ville lagt skriveboken min der, den hvor jeg skriver om alt som er vondt og fint. Den lilla pennen, som jeg bruker til alt. Jeg ville kanskje også fått plass til Dianaen min som jeg alltid har lyst til å ta med, men det er aldri plass og jeg får ikke tatt alle de fine bildene jeg ser på min vei. Jeg ville også hatt en pakke med ginger chews med peppermynte, bare fordi det er så utrolig godt. Så ville jeg tatt med vesken på ekspedisjon rundt i min helt nye by. Vi skulle dratt til steder som heter sånne fine ting som Nøysomheten, Fiolvegen og Sommerlystvegen. Så kunne jeg ta bilder med Diana, lese brevene fra mine vakre der hjemme, og skrive mens jeg tygger ginger chews og tenker at ensomheten ikke er så værst allikevel.

 • Sekken skulle fått henge med i fullfarten fra fly til terminalen og bagasjebånd. For da løper bena fort. Med tannbørste, hårbørste og Anna Gavalda i. Og gompedrops til kjæresten. Rett inn i knuseklemmen skulle sekken fått bli med, klemmen man venter på i en måned av gangen, når verdens fineste bor i Kristiansand og en selv i Trondheim. Den hadde fått bli med inn i mange gjensynsklemmer, og hadde blitt en sånn ting det kribler i magen av å se på, fordi da tenker man ikke på noe annet enn at man snart skal få pakke den igjen. Og en dag kan den romme alle ting en ikke vil holde i hendene, fordi man er opptatt med å leie og klemme og kysse til man sprekker av glede, hver dag.

 • jeg ville puttet i sekken alt det jeg ikke får plass til i min nåværende veske; kamera, pc, mange mange bøker, kortstokk, sukkertøy, min kjære moleskin, sløyfer +++ bare fantasien setter grenser (:

 • i den svarte veska ville eg hatt videokameraet mitt, slik at eg kunne fanga alt det eg ville og spara på det for alltid. eg ville lagt oppi ei fin, lita notisblokk der eg kunne skriva nett det som passa meg der og då. også ville eg hatt ifa-pastiller, fordi dei er dei beste. litt smårusk som er koseleg å finna igjen ville og funne sin plass. og ei pengetaske med blomar på og ein iPod med fin musikk. det ville eg hatt oppi:)

 • I den svarte, helt nydelige veska ville jeg putta den boken jeg leser akkurat nå, lita notatblokk og skrivesaker for å notere inspirernde saker som dukker opp når man vandrer rundt med ei sånn veske. Et lite bilde av mitt tante/gud-barn og ein fantastisk rosa lebestift.

 • I den søte, perfekte veska ville eg ha putta oppi kameraet mitt. Og lommeboka mi. Og Ray-ban brillene mine. Og mobilen min. Så ville eg ha gått rundt i gatene og vore kjempeglad fordi endeleg hadde eg den perfekte veska.

 • eg gløymte å skriva kvar eg ville tatt med meg den svarte:( aller helst skulle ho vore med meg til london, og besøkt harry potter-stadar.

 • Åh, om den sorte veska var mi, ville jeg hatt den med meg overalt. Og oppi ville jeg hatt et futtereal med de fine, trekanta pennene jeg er avhengig av, en notisbok – eller sikkert egentlig to, når jeg tenker meg om – det lille kameraet mitt, lommeboka, en bok (en må alltid ha med en bok, en vet aldri når en plutselig har ti minutter til overs til lesing) – for tida ville det vært How to be a woman av Caitlin Moran, en del lipglosser (de samler seg liksom i sånne vesker), en håndkrem, linsevæske, hårstrikk, noen postkort og frimerker, ipoden sånn i tilfelle jeg skulle ta tog eller buss og ikke ville høre på hva folk snakka om rundt meg, mobiltelefonen, noen spenner i tilfelle håret mitt kollapser i løpet av dagen og jeg bare må få det vekk fra ansiktet, en negellakk, et skjerf og kanskje et eple. Da hadde jeg vært klar for det meste – og dessuten sett fantastisk stylish ut!

 • i den lille svarte vesken ville jeg puttet metrokartet mitt over paris, sånn i tilfelle jeg ikke har så god oversikt som jeg håper. akkurat nå bor jeg her en stund, så jeg hadde nok trengt den mørkerosa leppestiften, nøkler til studenthjemmet, tyggis, to pains au chocolat, et kort jeg kjøpte på en brukthandel (det er gammelt og håndskrevet, og det står “Je t’embrasse toi Louise” med fyllepenn), litt for mange mynter som er verdt mindre enn 1 euro, metrokort til å dra på oppdagelsesferd med, og en gammel mobil med fransk nummer. og så hadde det nok ligget noen gjenglemte fliseklemmer i bunnen.

 • I den svarte vesken ville jeg ikke hatt noe annet enn bankkortet, mobilen og pass. – Så kunne jeg og hun fine tatt å dratt på en flyplass, valgt oss ut en plass vi ville dra og så kunne jeg fylt vesken med småting fra turen vår, hvor vi enn ender opp. En veske som da ville betydd en ny start, og samtidig være full av minner knyttet til hun fine, hun der veldig fine.

 • I den svarte vesken, ville jeg ha tatt med meg mitt analoge kamera (pappas gamle Olympus-OM 10), samt lunsj-matpakke og ferdig skrevne brev og postkort. Så ville jeg ha gått innom postkontoret og postet brevene til mine kjære i Norge, før jeg løper til Knights Park for å rekke forelesninger i fotografi og mørkerom.

 • Den svarte vesken er perfekt-helt perfekt til å vandre i Oslo med en høstettermiddag. Med en trenger man ikke mer en et par solbriller, og de tre byreviderte p-ene (pass av typen trikk, penger og pastiller- jeg liker Salte Bjørner). Og en paraply da, just in case.

 • i den svarte sekken vil jeg legge inn et speilrefleks for at jeg skal kunne fange øyeblikkene. i et av lommene vil jeg gjemme min røde leppestift, som er hemmeligheten til selvtilliten min i disse rå høstdagene. i et annet lomme vil jeg plassere en notatbok som jeg kan skrive ned tanker og ideer som popper opp. gjerne en penn med brunt blekk også. også til slutt må jeg finne en lomme jeg kan skjule små hundrelapper og femtilapper som er til kaffe og annet godt da.

 • Jeg skulle gjerne hatt den sorte veska. Og den skulle jeg ha tatt med så fort jeg gikk ut døra, med lypsyl mobil og visa. Da er man klar for alt :)

 • i den lille sekken ville jeg ha hatt speilreflekskameraet mitt, en pose med favorittgodteriet mitt (lakrisbåter), en kjemperød leppestift og boken jeg leser akkurat nå, så ville jeg reist til færøyene og kjørt buss fra øy til øy sammen med mine fine færøyske venner. Eller så ville jeg ha reist til London og snurra rundt i Nottig Hill, min favorittdel av London, så langt.

 • En drøm hadde vært å hatt den søte Ludvig-liknende sekken. Pentaxen hadde likt seg oppi sekken kan jeg tenke meg. Det hadde vært magisk om filmrullene hadde hatt en egen lomme som de ikke forsvant nedi. Leppomade og leppestift i søte små lommer.. Og tilslutt en eske lackerol. Sekken hadde vært med meg overalt. På vei til skolen mens jeg hører på “Going up the country”, utforskningsturer i Oslos skjulte gater, hengende på stolen på Kaffebrenneriet, på bussturen hjem til mamma og pappa. Hadde lett blitt glad i den!

 • Eg ville putta ein pose nybakte kanelbollar og den fantastiske, lilla hengekøya mi oppi den svarte veska og invitert med meg ei vennine på hengekøyehenging i skogen. For ingenting er betre enn kanelbollar og gode venninner hengande mellom to tre.

 • okei, oppsummert i én setning as requested: den svarte veska skulle blitt det verdige hjemmet til mitt splitter nye, underbare speilreflekskamera, pluss oppholdssted for alskens rariteter som måtte finne sin vei dit under mine oppdagelsesferder gjennom kameralinsa (les: fargerike høstløv, kart over undergrunder, mitt personlige objektivkartotek, morsomme fotografier fra photobootsessions med venninner eller en fin en, tre ønskenøtter fra søndagsturer i parken, vinkorker fra ville høstnetter, lange ullskjerf som går tre ganger rundt halsen og fingervanter som varmer frosne fotohender, runde solbriller for solfylte dager, kjærligheter på pinne og kakesmuler fra bakerier, leppomader med fruktsmak, loppis-skatter og antikvitetsfunn som ligger perfekt i hånda, moleskinebok fra harrods, knallrøde leppestift og historien om pi, hårspenner og pyntekammer, bestefars polaroidkamera, superraskt minnekort, parfymeprøver og lommepenger, fuglefjær som er blitt etterlatt av trekkfuglene, og tilfeldige flyers som jeg blir tildelt på gata (ikke fordi jeg liker dem, men fordi erlend loe har sagt at jeg må ta imot slik at flyers-mannen går tom for flyers og kan gå hjem igjen og da blir både han og jeg glade)).

 • Åå, jeg digger vesker med mange lommer! Og den fine svarte veska der hadde vært perfekt! Jeg har en u/vane med å ta med meg veldig mye dill i veska mi, bare sånn i tilfelle jeg får bruk for det.. Småting som speil, lipgloss, leppepomade, lommebok, nøkler, kleenex, pastiller, migrenetabletter har jeg alltid med meg. Og akkurat nå ville det passet å ha notatboka mi, og den fine boken “I morgen var jeg alltid en løve” også med meg, og jeg skulle gått ut med veska på skuldra, selv om jeg var full av angst, for en liten ting som en ny veske kan gi litt ekstra mot på en helt vanlig dag!

 • I den svarte veska hadde eg nok lagt lommeboka, mobilen, ipoden,boka eg les, hårbørsten, høretelefonane, pennen, tusjen, blyanten,sandkorna, trådane, nålene, syringane (E sydame :), øredobbane, dei svenske pengane, noken av dei norske pengane, en mobillader (til den norske mobilen), en mobillader(til den svenske mobilen), “pepparsprayen” (som eg nok aldri kjem til å finne om eg skulle behøvde den..meeenmen), hårstrikka, sjokoladepapir, bussbillettane, hårnålene, sikkerthetsnålene, kvitteringane og enda meir sjokoladepapir. Med andre ord alt det som veska man elska til slutt enda opp med å innehalde!

 • ps. jeg ville også ha hatt et bilde av min beste venn i sekken, sånn at han kunne oppleve det jeg opplever selv om han er en stjerne på himmelen. jeg ville også ha hatt med meg hjartemagasin #2, fordi det er det fineste magasinet du har laget (så langt (og når london-magasinet kommer, ville jeg ha hatt det i sekken, reist til london og prøvd ut det du skiver om)).

 • Åh, de var nydelige! Jeg ville tatt en av dem med ut i verden og puttet masse utenlandske mynter, kart, reise- og ordbøker og det gamle, trofaste digitalkameraet mitt der :) Og en god bok! Helst Frode Grytten.

 • I veska ville eg putta ei god bok, eller kanskje to, for i det siste har eg vorte hekta på så innmari tynne bøker. Og ei notatbok, bere sånn i tilfelle. Og to svarte pennar, for den eine kan jo gå tom og eg taklar ikkje blå. Og eit eingongskamera. Og termoskoppen som er heilt tett og held på varmen lenge, så eg kan drikke lakriste akkurat når det passar meg. Og koralraud leppestift, også bere sånn i tilfelle. Ja, og ein paraply, for på nordvestlandet kan ein aldri vite, det har eg faktisk begynt å lære meg att.

 • om æ hadde hatt den svarte veska så hadde æ putta øretelefonan mine og pengeboka med busskortet mitt i den, sånn at æ kunne tatt livets busstur hver dag resten av livet, smilanes, med den fine veska henganes på skuldra mens æ høre på koselig morra-radio. litt sånn; verden av, øretelefona på.

 • jeg har lyst på sekken. i den skal det alltid være med meg speilreflekskamera, en fin bok (jeg har alltid med meg en bok. uansett om jeg vet at jeg ikke kommer til å trenge den. det får meg til å føle meg tryggere ute i den store verden) og ørepropper.

 • Åå jeg skulle fylt vesken med Holga’n min, passet mitt, muji tegnebok og penn, min favoritt rosa leppestift og tatt et fly til Paris for å gå på skattejakt på markedet i St. Ouen, skippet nedover Champs Elysé , spist croissanter, makroner og drukket te til den store gullmedaljen :) <3

 • I den brune sekken (eller veska, hvis den er stor nok) ville jeg hatt mine flamencosko sammen med en vakker, gul rosett til å ha i håret. Så ville jeg tatt bussen til byen for å danse flamenco, og for en stund glemme alt av køer, jobbmailer, matpakker, leksehjelp og klesvask. Så ville jeg tatt bussen hjem igjen med de deilige rytmene i hodet og et STORT smil.

 • jeg ville fylt den lille sekken med mine tjukke kjemibøker og gode matpakker når jeg skal på lesesalen og lese til eksamen. og ipod med fin musikk, så man orker å sitte litt lenger.

 • Åå, eg vil så gjerne ha den øvste veska! då kan eg til dømes putte oppi nøklane mine som har så mange nøkkelringar at heile verda kan høyre meg når eg kjem, og så den lille mobilen min med snakespel, og lommeboka mi som far seier er alt for stor, men som er nødvendig for alle passfotobileta mine, og så kamera mitt då sjølvsagt, og musikkspelaren min, og så den heimespøta hua mi då, som alltid er med meg i tilfellet håret plutseleg ikkje vil vera venen min, og til slutt matboksen min, som er så himla fresh og grei som gjer meg mat når eg er så svolten.

 • I veska skulle jeg gjerne pakket polaroidkameraet mitt og en lillablomstrete termos med varm kakao for en lang tur på glatte svaberg ved havet i ruskende høstvind med Andrew Bird på øret.

 • I den sorte veska ville jeg ha pakket det lillemor og jeg trenger for en herlig dag på tur:) Elsker bloggen din og kjolene!! Fantastisk!

 • Jeg ville tatt med en bok til å gi bort. En fin pocketbok som jeg har lest og likt og vil gi videre, med en lapp på der det står at det bare er å ta den, værsego. Og så ville jeg hatt mitt vesle Lomo L-CA, en ekstra rull med film, brune solbriller med blomstrete trekk, den fine lommeboka som var så dyr til å være meg at jeg hadde den i en skuff i et år før jeg turte å bruke den, en eske salt lakris, og en pakke Nancy Drew-postkort som jeg har tenkt å sende til mormor. Ett og ett.

 • Vesken ville jeg ha tatt med meg til jamaica og haiti i juleferien. Jeg ville reist med noen små fine julegaver i den som jeg kan gi bort og kommet hjem igjen med mange fine minner i den fine vesken.

 • Jeg vill putta muffinsboka og en flaske vin i den sorte veska og bussa eller toga eller hvasomhelst til Ås, der mine beste befinner seg, og som jeg ikke har sett på lenge, lenge, lenge…og så skulle vi bakt hundrevis av muffins og drikki vin og bare hatt det bra :)

 • Den øverste vesken hadde passet perfekt til å oppevare små deler av livet mitt i. Nøkler, smukken til datteren min, og andre livsnødvendige småting:))

 • Sekken ville jeg ha fylt med bilder av den gamle, fine og trygge bestefaren min som har verdens beste hånd å holde i. Så ville jeg ha reist jorda rundt på egenhånd, men likevel ikke. For i sekken og i hjertet ville bestefar vært med.

 • kameraet mitt, lypsylen, notisblokk, ei penn, to teposer, min urgamle sonytlf, og min lille blomstrepung er det eneste jeg hadde latt få lov til å ligge i den sorte veska, og jeg ville tatt den med hvor enn jeg dro; busstur til farmor som bor over ei times tid unna meg, samt på loppemarked om høsten, kanskje den til og med hadde fått være med på kaffefuglen hvor jeg skal drikke kaffe, smile og le med min beste venninne, eller til dublin når jeg skal studere.

 • jeg ville hatt den brune sekken på ryggen, og passet på at den aldri var helt full. da ville jeg nemlig ha plass til å putte nye ting jeg finner mens jeg går oppi den, og det er minst like viktig som det som allerede er i sekken. men jeg ville jo hatt noe i den fra begynnelsen også. det runde, lilla kameraet mitt, for eksempel. den lille boken karl erik har skrevet, og hovebok. den svarte dagboken min og tre penner, slik at det aldri blir tomt for blekk. og så ville jeg hatt de gamle vottene mine oppi så jeg ikke fryser på hendene, frimerker så jeg alltid har muligheten til å sende et postkort til noen jeg er glad i og et skjerf man både kan ha rundt halsen og sitte på i parken.

 • den svarte veska skal få være med meg på tur overalt! på kjøretur, til paris, på shopping, beitostølen, overnatting hos mormor.akkurat passe størrelse til det viktigste jeg trenger. speilrefleks-kamera, en krim-bok (leser bøkene til mons kallentoft nå), lommebok, rosebud salve, et skjeft (det blåser sånn om dagen!), den lille blå notatboka mi med blomster på og ett eller annet godt, som toblerone!

 • Jeg er vel kanskje for sent ute (klokka tolv for et kvarter siden? eller klokka tolv i natt?)? Har ikke hatt internett på noen dager, og har ikke fått lest bloggen din pga det. Jeg tar sjangsen og prøver forde: Jeg vil ha den første vesken (den mørke). I den skal jeg ha det jeg har i min urgammle (den er over 60 år, og begynner dessverre å bli helt utslitt) nåværende veske. I den har jeg kalender, lommebok, et tynt skjerf (alltid det samme, alltid i vesken), håndkrem, pastiller, sjokolade, tyggis, tamponger, solbriller, lebestift/ leppestift, min morfars gamle kam, hårspenner og strikk, refleks(er. det kan jo hende noen trenger å låne), plaster og “syskrin” fra hoteller og sikkerhetsnåler og paracet og allergitabletter i et gammelt sigarettetui, mentholatum i en bitteliten rund prøveboks, og til slutt, men ikke minst kameraet mitt… eventuelt, av og til, en bok, eller en vannflaske. Godt mulig jeg ikke får plass til alt, men det er lov å håpe, ikke sant? Jeg vil ha med meg vesken overalt hvor jeg ferdes, på trikken, på toget, på fortau, i skogen, i parken, på løkka, på kafe, på konserter, på kino, hjem til mamma, hjem til pappa, til mormor, til svigermor, til svigerbrødre, til venninner, på butikken, til legen, til universitetet, på sykkeltur, på tur, til akerselva, til botanisk hage, til iskalde, iskalde skogstjern-bad, i sol, i regn (dessverre), i vind, i snø, i svett og sykelig varme, i deilig høst med vind og regn… på julegaveshopping. Nå er det forresten 25 min siden klokken var tolv. Synd for meg.

 • Jeg fant nettopp verdens fineste blogg og det er denne bloggen. Jeg må bare si at jeg har bladd igjennom bloggen din for første gang nå og jeg digger den allerede. Jeg elsker når bloggere blogger på nynorsk , det er så fint og spesielt :D

 • Hei Mariell! Jeg lurer så voldsomt på om den svarte veska er til salgs noen plass. Jeg har prøvd å søke opp, men finner ikke! Ville blitt kjempe glad for svar! :)