s.a.r.a.

IMG_0051

denne helga har eg hatt denne personen hos meg. ein av mine aller aller beste personar i heile denne verda. i universet. på planeten. me har ledd og sove lenge og ete scones og leitt etter happy hippos. i dag reiser ho og eg skal ikkje sjå ho på lenge og eg får lyst til å trykka opp dette biletet i ein meter gonger ein meter stort sånn at eg kan sjå det kvar dag og tenka på kor mykje me ler. når ho reiser kjem eg til å knusa til ein liten pøl på bakken også kjem me til å skypa og skriva og veksla dagar og veker og idéar og oppskriftar. timesvis på skype og meterlange mailar. best best best. åh.


this weekend this person has been here. one of my best persons on this earth, in the universe, on the planet. we’ve laughed and slept in and eaten scones and scouted for happy hippos. today she’s leaving and i won’t see her for a long long time and i want to print this picture so so big so i’ll see it every day and think about how much we laugh. tomorrow when she leaves i’ll break unto this tiny little pool on the ground. we’ll skype and write exchange days and weeks and ideas and recipes. hours on skype and meterlong mails. best. best. <3

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *