last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

last week.

sist veke var eg på alle slags mulige spennande eventyr, på store varehus og fine butikkar og på marknad og på vintageshopping. også åt me masse bra mat, som egg på rista brød, japansk takeaway og fine greier som eg har eksperimentert med og kjem til å legga ut oppskrifter på etter kvart. sånn var mi forrige veke. denne veka har eg og jostein ein masse å gjera, spesielt sidan han startar på skulen ei veke frå i dag! aj karamba.


this was my last week. department stores and lovely shops, markets and vintage shopping. we ate a lot of great food, eggs on toast, japanese takeaway and some great stuff i’ve been experimenting with and will post recipes of some time later. that was my last week. this week we have a whole lot of experiencing to do, as j is starting school just a week from now! yikes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *