picnic.

picnic.

i går kom det ei piknikkorg med posten. den er i perfekt modell med luker sånn at ein kan ha vinflasker og baguettar hengande ut. jostein såg det som sin sjangse til å overraska meg og gjekk på tesco og fylte den med alt som er bra og eg måtte ligga i senga og venta og venta og venta og vips. kjærestar som overraskar, altså.

picnic.

eg fekk bæra den til parken, på armen som i ein film og følte meg så fin.

picnic.

me fekk ein venn, men han hadde eigen mat.

picnic.

kvitvin i krystallglas.

picnic.

brie og melon.

picnic.

jostein med den finaste sløyfa eg veit om.

picnic.

eg er litt skeptisk til ost enda, så me var forsiktige.

picnic.

han hadde kjøpt port salut som gjer at eg saknar paris hysterisk mykje.

picnic.

og denne med tranebær som var fantastisk god.

picnic.

me sat i sola og berre drakk hausten rundt oss.

picnic.

og eg var så forelska og glad at eg holdt på å sprekka.

picnic.

og dessuten fin i min nye cardigan frå acne. den passar til alle kjolar eg eig og er så mjuk og fantastisk midjekort.

picnic.

perfekt med min nye femtitalsbrosje óg.

picnic.

og det var det fantastisk fine onsdagseventyret. snipp snapp snute.


yesterday this picnic basket came in the mail, and j saw it as his chance to surprise me. he told me to stay in bed while he went to tesco and filled it with all kinds of great things. cheese and wine and crackers. i was completely taken by surprise and hit by a wave of happy and couldn’t stop smiling, especially in my new cardigan from acne that completes my every outfit and suits all my dresses perfectly. <3 a wonderful adventure in the middle of the week, doesn’t get better than that.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *