like fire.

new hurr.

for eit par dagar sidan tilbrakte eg tre timar på ein økologisk frisørsalong i notting hill. håret mitt var blitt heilt forferdelig, spesielt etter ein avlyst frisørtime i oslo rett før london-avreisa. eg sa it doesn’t have to look natural og pop!

new hurr.

eg følte at eg hadde eit brennande hovud når eg gjekk mot undergrunnen etterpå. heilt fantastisk kjensle. frisøren sa til meg at det såg ut som eg følte meg som meg sjølv igjen og det var absolutt heilt sant.

new hurr.

ps: har nye solbriller óg.

new hurr.

det var det for i dag. no skal eg og det nye håret mitt ut!

 


a couple of days ago i spent three hours at a salon in notting hill. when i left i felt like my head was on fire, an amazing feeling. my lovely hairdresser said that it kindof feels like you’re back in your own skin again when you’ve been to the hairdresser, and i completely agree. now i’m going to take my hair out. ps: new sunglasses too.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *