you’re welcome, thank you ever so.

i dag får de ein blomst for de er den finaste buketten eg nokon gong har sett. eg har hatt ein fabelaktig laurdag til no og akkurat no ligg eg på magen i senga og les gjennom 179 kommentarar frå dette innlegget. så mange fine bloggar de har. gler meg sånn til å sjå gjennom kvar og ein. tenk å ha så mange forskjellige blomar i buketten. det mest fantastiske kollektivet eg har sett. suss!

 

 


today i present you with a flower, because you’re the most beautiful bouquet i have ever seen. i’ve had such a wonderful saturday until now and now i’m in bed reading through your comments on this entry. 179 comments about your blogs! can’t wait to see each and every one. so many different flowers. <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *