kanskje astronautjenter med vektlause kyss.kjelde.

denne bloggposten hos elsa, der ho får lesarane sine til å skriva om sine eigne bloggar, får meg til å bli så himla nysjerrig på kven det er som les her. ofte besøker eg jo bloggar som legg igjen kommentarar men eg veit at det berre er ein pytteliten prosent av de som les, og det gjer meg så fantastisk nyfiken på kven de er. så, no vil eg at de legg igjen ein kommentar der de skriv om dykkar eigne bloggar! så lovar lovar lovar eg å besøka kvar og ein også samla nokon av dei i eit eller to eller tre innlegg her igjen. det syns eg er ein strålande idé.


this blogpost, from elsa, where she makes her readers write about their own blogs, makes me so curious about who reads this blog. i visit the people who comment, but i know a lot of people don’t, and it really makes me amazingly curious about who you are. i want you to leave a comment where you write about your blogs and i promise to visit every single one and make an entry or two or three about them. what a wonderful idea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Min blogg handler om hverdagen med tekopper, strikketøy, fine og kanskje litt såre ting, livet, mine amatør-forsøk på foto og i nå for tiden, en myk liten valp :) Den leses for det meste av venner og familie, men hvis du leser den blir jeg veldig glad og ganske så kry!

 • jeg blogger om ting jeg tenker på og ting jeg gjør og ting jeg vil gjøre. meg meg meg, rett og slett. også poster jeg bilder som jeg tar. jeg holder på og finne min “skrivestil”, så bloggen er litt vimsete og rotete for tiden.

 • For tiden skriver jeg ikke så mye, både fordi jeg ikke har så mye å si, og fordi jeg ikke helt vet hva andre syntes om at jeg blogger. Dag tre på skolen hørte jeg brått noen si “Visste dere at Utter har BLOGG?”. Selvtilitten sank litt.

 • jeg blogger om den fine hverdagen jeg har! også blogger jeg og en del om en stor interesse av meg; tekstiler og klær. Jeg liker å finne gamle klær på loftet og er en stor tilhenger av fretex. Ellers så liker jeg jentene mine, glittereyeliner, friluftsliv og mye annet som gjør hjertet varmt! Jeg er ikke så flink til å ta bra bilder ennå, men jeg lever og lærer og bruker kameraet hvorenn jeg går. Ellers skal jeg snart flytte til England og der skal jeg selfølgelig blogge om min fine hverdag med te på morningen, regntunge dager på cafe og alt det andre de har å tilby over dammen! ps: elsker elsker bloggen din<3

 • yay, i’m a huge follower of yours (& on ig) but have never left a comment. i adore your photography and your feminine take on life. i guess i aim for the same :-)

 • Hei :) På min blogg liker jeg å få utløp for alt jeg tenker og føler på. Det er også polaroids, musikk jeg liker, kjærlighet, klær, litt fra hverdagen, bilder fra tumblr og annet fint. Klem til deg!

 • Jeg har en liten, men forhåpentligvis ganske søt blogg om de fine tingene som kanskje sender litt smil og glede ut i verden. Jeg er så glad i denne delen av bloggverdenen selv, hvor man setter pris på disse gledene. Om det er en ny tekopp med Marie fra Aristokattene på, en ekstra god kake, en dag med de beste episodene av Glee og Gilmore Girls, klær med pastellfarger, rosa karuseller, eller en snill kjæreste som plukker en blomst til deg på vei hjem.

 • Jeg blogger om det som fyller dagene mine, av og til er det stille når jeg er opptatt med alt mulig annet. Men når jeg er flink er den full av foto, bøker, fine filmer og masse hundebilder.. Bloggen hjelper meg med og aldri stoppe og være kreativ, sakte men sikkert blir den mer sånn som jeg ønsker og være, orginal ;)

 • Jeg blogger kanskje om det stikk motsate av deg, så kan nok ikke garantere at den faller i smak. Men jeg blogger allikevel på marteforsberg.no . Innimellom kan det også komme andre ting, som litt dypere innlegg om hva som foregår på innsiden av hodet mitt.

 • Jeg tar for det meste bilder som jeg legger ut på bloggen min. Innimellom skriver jeg litt om hva jeg holder på med. I det siste har det blitt litt lite å skrive om -ikke fordi jeg ikke har noe jeg vil si, men fordi jeg har alt for mye jeg vil si, som jeg aldri får formulert godt nok.

 • hei! min blogg opprettet jeg da jeg ble dumpet og brukte den litt som dagbok for alt jeg tenkte på. den er fremdeles et slags dagbok for meg, men nå er det ikke bare trist lenger, det er også positivt! :) også poster jeg det jeg måtte finne inspirerende og fint! og akkurat nå skriver jeg veldig mye om hva jeg gjorde da jeg reiste jorda rundt tidligere i år.

 • min blogg er gjerne ikke så interessant som alle de andre over meg. skriver mest til de nære menneskene rundt meg som jeg kjenner, og som kjenner meg. en del bilder(natur++), og om hvordan dagene mine er.

 • Følger deg på bloglovin, men er alt for dårlig til å kommentere desverre. Tusen takk for at du lager så himla fine innlegg! Min blogg handler for det meste om mote, og er et sted der jeg får utløp for min overfladiske side. Nesten ikke noe personlig, nesten ikke noe meninger. Bare ting som inspirerer meg eller som bare er fine :)

 • Min blogg er en livsstilsblogg som handler om meg og mitt liv som gift, jazzstudent og vegetarianer. Jeg skriver positive innlegg om hvordan man stresser ned og kan tenke over det fine i livet, samt alvorligere innlegg om dyrerettigheter, vegetarmat og pels.

 • Bloggen min veksler mellom å være et kåseri om fylla, aldeles subjektive artikler om musikk jeg elsker og kjærlighetserklæringer til vennegjengen som er spredd landet rundt. Og siden jeg har en liten forfatter i magen, så legger jeg av og til ut tekster som jeg har skrevet. Da er poenget at de som leser skal få noe å tenke over.

 • hihi, min blogg… det er en fotoblogg som oppdateres alt for lite (fordi dataproblemer og slikt), men ja, det fins jo så mange fotoblogger, men likevel er det faktisk noen som liker bildene mine og derfor fortsetter jeg. Legger lite av privatlivet mitt og andre i bloggen, men fine kommentarer varmer så mye og tilbakemeldinger er fine.

 • jeg kan egentlig ikke forklare hvordan bloggen min er, eller kategorisere den – den er meg, inspirerte ingrid, fotoingrid, glade ingrid, tristeingrid, ingrid med meninger, likegyldigeingrid. alt jeg er og har vært, på en måte. eh, ja. for meg er bloggen viktig for meg, og selvom det er hyggelig med lesere blogger jeg ikke for noen andre enn meg. det er et sted hvor jeg kan putte ned deler av meg når jeg vil og når det passer for meg.

 • Jeg skriver for det meste om meg selv og livet mitt. Bloggen har blitt det stedet jeg kan skrive ned alle tankene mine og beskrive det jeg føler. Jeg har ikke noe bestemt tema og skriver innlegg når jeg føler for det.

 • Jeg skriver om å være nordmann i London! Her har jeg bodd i fem år, og er nå gift med min kjære fra Skottland. Skriver om ting som gjør meg glad, fine ting med London og ting jeg savner i Norge.

 • hei ! Min “bloggkarriere” starta på doroseisann.blogspot.com. men så fann eg ut at bare bilder var min greie, så no er tumblr blitt min platform for å utrykke det eg syns er fint her i verda, og det av det som eg klarar å fange opp med mitt eige kamera. eg er så glad i trær, lys, brune skinnsko, guttar i strikkegensere og bøker og syns bilder seier så myke at det blir nesten bare det. og eg blir så inspirert av deg du gjer med bloggen din, du visar at ein blogg kan vere såå mykje forskjelling ( !) og av kval og action film, at eg kanskje ska prøve på nytt ein gong. time will show, som dei seier i flåklypa. <3

 • Jeg har nettopp starta en blogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt med telefonen min (iphone) og kanskje redigert litt på. Har bare bildet og overskrift, og så kan man lage historier rundt det selv. Bloggen heter “Hverdagsbilder”, og det er akkurat det det er. Ikke mer, ikke mindre.

 • jeg blogger mest om bildene jeg tar, og om hvordan det er å være student på fotofagskolen. men jeg blogger også om fine og dumme ting som skjer, og om hvor bra jeg har det med kjæresten min.

 • Eg skriv tekstar/innlegg om det fine i kvardagen. Forteljer om det eg opplever og det eg tenkjer mykje på. Som å gå turar i regnet for å hoppe i sølepyttane eller å gå med blomsterkjolar og sykle på gammaldagse damesyklar med vin i kurven. Som å høyre på jazz. Lois Armstrong. Miles Davis. Kongane av deira tid. Kongane for alltid.

 • jeg blogger om å ville skrive mer enn alt i verden, vennskap, musikk som får hjernen til å spinne som en karusell, bøker, fotografier, kjærlighet og listerlisterlisterlister. og om livet som skolepike i bergen imens man venter på at livet skal begynne skikkelig. litt om alt i verden, egentlig.

 • jeg blogger om foto og fine ting i hverdagen og litt klær selv om det er litt kleint. jeg skulle ønske livet mitt var like fint som ditt, og tidvis er det heldigvis det.

 • Min blogg er kjempeliten og ukjent og jeg tenker at ingen leser de bortsett fra et par venner. Og så plutselig løper jeg inn i noen fra hjemstedet mitt og så sier de at de har lest masse på bloggen min og er fan. Og så blir jeg paranoid for bloggen min handler egentlig ikke om noenting. Hovedtemaet er giraffer. Resten er fjas. Og jeg redigerer ikke bildene mine så de er stygge. Og jeg har ikke endra på designet på en evighet haha bloggen høres skikkelig stusslig ut. Men jeg liker den lell.

 • bloggen min er meg i form av en nettside. jeg vet ikke om det finnes en annen måte å forklare det på. jeg blogger om alt fra sykkelturer i regnet, loppemarked og pannekakefester, til hjertevondt og mummitrollet.

 • bloggen min heter koffeine, fordi jeg heter ine og er så veldig glad i kaffe. koffeine handler aller mest om små og store gleder. jeg skriver om kaffe, fine ting, frokoster med pannekaker, serier jeg liker, vegetarmat og dyrevern og andre ting jeg brenner for, blogger jeg liker, kjærligheten, fine øyeblikk og andre viktige ting. jeg håper jeg skriver en blogg som er fin til morgenkaffen, som kan være engasjerende og spre glede. og uansett om det lykkes eller ikke, har jeg det veldig fint i forsøket!

 • med min blogg, Sister Disco, vill jag att man ska känna att man aldrig riktigt kan veta vad jag kommer att skriva om eller visa härnäst. för den handlar om sÃ¥ mÃ¥nga olika saker. men det som brukar dyka upp är om veganmat, feminism och övriga politiska ting, grym musik, filmer och vardagsäventyr. och sÃ¥ är jag obotligt kär i 60-talet, förstÃ¥s.

 • bloggen min har i det siste berre vore full av Trondheim og Fadderuke og sånt, men ein kan også finne mykje om Harry Potter, Jane Austen, litteratur generelt og kvardagen min der. Sikkert ikkje noko spesielt, men greitt nok om ein er interessert i livet mitt eller delar ein av interessane mine eller likar humoren min.

 • My name is Malina og det er det bloggen også heter. Jeg har hatt den siden jeg begynnte ved universitet og jeg blogger my om musikk og meg selv, ting jeg gjør eller andre gjør. Jeg liker å vise ting som inspirerer meg og stedene jeg har vært.

 • I’m a copywriter, so my blog is just where I can write about silly, shallow things that I’m interested in. It’s how I get away from what I do everyday at work and it’s just for me. And my mom and my boyfriend’s family, since they are my main readers.

 • jeg blogger om de beste jentene, om regn, om gutter og om det å være uten gutter, om det som er fint og om det som er trist, om musikk og litt om kunst og en sjelden gang om politikk.

 • Jeg skriver, poster musikk, videoer og bilder av ting som inspirerer meg. Bloggen var i bunn og grunn ment å være hemmelig, men for en stund siden avslørte jeg meg. Også skal jeg skal til Paris om tre dager, og jeg vil at familie, venner og andre nysgjerrige skal kunne følge med på hva jeg gjør, og hvordan livet der nede er :)

 • Jeg heter vendela, men blir kallt Della av noen. Jeg blogger om det jeg føler for, liker å ta fotografier og å legge de ut på bloggen. Blogger som regel om ting som tar plass i hverdagen min.

 • Bloggen min forandrer seg litt hele tiden – først var den en skrive-og-tegneblogg, så bestemte den seg for å være litt fotoblogg, før den plutselig hadde masse innlegg om klær. Den reflekterer vel hva jeg til et hvert tidspunkt er mest opptatt av, men handler stort sett alltid om kreativitet :)

 • Bloggen min handler om en økologisk og naturlig livsstil, med oppskrifter på både mat og hjemmelaget hudpleie. Jeg skriver også en del om gjenbruk, og fokuserer på at det trenger ikke være kjedelig å være en bevisst forbruker :)

 • jeg begynte egentlig å blogge for min egen del, for å få vonde ting ut, utrykke meg gjennom musikk, tekst og foto. jeg liker å ta bilder, men jeg er ikke særlig flink. så ble jeg veldig veldig syk, og det er ikke akkurat en fin feel-good blogg. fordi jeg er manisk derpressiv og genrelet syk. men den handler jo også litt om å komme seg gjennom dagen og leve. for det er jo det jeg vil

 • Hei der! Jeg blogger fordi jeg etter en stund som bloggleser fant ut at jeg selv også gjerne ville være med på leken, jeg kjente inni meg at jeg hadde veldig lyst til det, men ikke helt hvorfor. Da visste jeg ikke hvordan min stemme som blogger ville bli. Jeg visste ikke helt hva det skulle handle om heller. Jeg ville og vil heller finne meg selv enn å forsøke å kopiere andre – i alt jeg gjør. Alle er helt unike. Samtidig – jeg blir kjempeinspirert av mange og mye, og det er supert, og man blir alltid påvirket av andre enten man blogger eller ei, tematisk og estetisk. Synes det er fantastisk at man kan dele på den måten, med alle som har lyst. Så – det jeg har skrevet mest om er det som er viktigst for meg, å utforske livet, kjærlighet til livet, seg selv og andre, det som er vanskelig, det som er vakkert, det vakre i det sorgfulle, latter, tårer, dyr, mennesker, mat, historier, bøker, filmer og mat mat mat. Og planter. Det er utrolig gøy å skrive og fotografere og dele, og få en dialog, kommunikasjon med leserene. På en måte er bloggen et sted der jeg deler av mitt overskudd. Og en plass hvor jeg steg for steg tør å ta del i en del av verden, snakker åpent, er ærlig. Min plass – jippi!

 • Skriver om livet som (snart) andreårsstudent på universitet i London, om å flytte sammen med forloveden som har vært min i snart 7 år for første gang, og hvordan det er å være en analog fotograf i en digital verden.

 • Hei! Fint att läsa om allas bloggar! Jag började som elri precis här ovan att blogga för att jag blev inspirerad av alla andra fina bloggar jag läste och ville göra ett försök. Bloggen har funnits ett år och jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad den ska handla om – mest är den ett sätt att visa familjen och vännerna i Sverige vad jag har för mig i Stavanger, men delar också gärna med mig av kläder, konst och musik som gör mig glad. Inga konstigheter.

 • Jeg blogger utelukkende tekster som jeg skriver, som stort sett omhandler kjærligheten og livet. Har ingen stor leserskare, men jeg skriver mest for min egen del, selvom det er utrolig hyggelig når folk liker det jeg skriver. Min største inspirasjonskilde er Linn Strømsborg/strekhjerte!

 • Jeg fikk nettopp eget domene, og det er litt uvant og skummelt… Jeg vet ikke helt enda hvordan jeg skal formulere det jeg vil dele med verden. Men, det kommer etterhvert. Nå bare tar jeg en dag etter en annen.

 • i don’t have a blog but i love yours. i thought you’d like to know about a 20-year-old girl visiting your site everyday in poland. kisses!

 • På grunn av manglende kamera er jeg ikke den bloggeren jeg skulle ønske jeg var. Min blogg er mitt fristed, hvor alt er rosenrødt og alle problemer er ikke-eksisterende. Det er plassen hvor jeg later som om jeg har ubegrenset med midler og at livet ikke er så vanskelig som det av og til kan være.

 • hej! jeg har blogget litt de siste tre årene for å kunne samle alle tankene mine på ett sted. jeg hadde/har få lesere og har skrevet mest for min egen del. jeg liker å legge merke til vakre ting ved det helt hverdagslige, og har notert ned alle de små tingene som sammen kan gjøre en mandag eller en tirsdag til dager som huskes. jeg flyttet nylig fra stavanger til st. hanshaugen, jeg var (og er) livredd, og bestemte meg for å begynne helt på nytt. derfor opprettet jeg en ny blogg, ting som virker, og der skal jeg samle de fineste fotografiene, tankene, skrive om smilene, trikketurene og om tårene som kommer når jeg lengter hjem. jeg skal skrive om de små tingene som det er godt mulig at ingen andre bryr seg videre mye om, men som det er fint å gå tilbake til senere (når jeg har bodd her en stund, og lurer på hvordan alt var når det først begynte).

 • bøker. boller. sukkerspinn. for det meste bøker. en bokblogg nesten kjemisk fri for bokanmeldelser, men med fokus på lesing – det å lese og være et lesende menneske (som er det fineste jeg er).

 • det ingen blogg burde handle om; å ville vera alle andre enn seg sjølv. men plis, ikkje nevn denne i eit innlegg om du av ein eller annan grunn skulle få lyst, for det tør eg ikkje!

 • blogger bilder som for det meste kjæresten min tar, og legger ved mine egne ord. ofte er bildene nok i seg selv. de viser mine hverdagslykker. jeg er selv innom din blogg flere ganger i uken :0. du blogger vidunderlig!

 • Min tumblr er full av ting som inspirerer meg : ballonger, audrey hepburn, makroner, sitater, hender, fint lys, ballett, kaniner, marilyn monroe, sløyfer, blomster, bøker, kart, senger, paris, kattepuser, globuser, bar hud, silkebånd, origiami fugler, rådyr, birgitte bardot, favoritt filmene og favoritt tvseriene.

 • Eg har ein tumblr dedikert til bøker, te, pastellfargar og alt det fine som finst. Kanskje ikkje så veldig orginalt, men eg samlar alt det fantastiske eg finn på ein plass. Eg har ikkje skrive noko sjølv enno, men det kan snart skje:)

 • Jeg blogger ikke. Vet ikke helt hva jeg skulle ha skrevet, tar aldri noe annet enn mobilbilder og er vel egentlig for pysete til å ha blogg :) Men jeg liker veldig godt når du spør leserne dine om å fortelle om noe, kjærligheten, den beste ferien de har hatt, det første barndomsminnet eller noe helt annet, sånn at man kan lese fine tekster fra folk som ikke blogger også. For leserne dine skriver veldig interessant når du først spør dem om det. Jeg liker å sitte og lese gjennom alle kommentarene i slike innlegg :)

 • Jeg er den lateste bloggeren av dem alle, men det hender seg nå en sjelden gang jeg blogger litt om familie eller hobbyer. Ellers er jeg mest innom andre blogger som får meg i godt humør, sånn som denne. Altså er jeg en 3 barnsmamma med altfor få timer i døgnet, som liker alt som er fint og søtt og gjør meg glad:-)

 • Min blogg er vel egentlig en svak etterligning av din. Unnskyld for det, ehe. Men jeg er sinnsykt avhengig av bloggen din, og da jeg ville begynne å blogge igjen, bare ble det sånn.

 • Jeg har ingen blogg, men jeg er en gladsint jente som har blitt så vant med å være nest best. Jeg leser din blogg fordi det får meg til å senke skulderene, og tenke på alt det fine. For en liten stund.

 • bloggen min ser så kjedelig og rar ut, men hvis du bare tør å lese litt mer så ser du at jeg blotter hjertet mitt i den og det er litt skummelt og fint å ha hjertet sitt på internett..

 • eg er gutt, og eg bloggar. blogging er på ein måte der ein kan skrive kva ein vil, nesten i alle fall. eg skriv om min kvardag, om foto, om mat og mykje meir. meg og min blogg i eit nøtteskall.

 • Oioi! Nå kommer du til å få en drøss av kommentarer. Min handler om det meste. Alt som irriterer meg, alt som engasjerer meg. Men i det siste har jeg verken vært så veldig engasjert eller irritert, så den har handlet om me, myself and I. En vakker dag kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake med bedre pisspreik enn på lenge ;) For det er jo det bloggen skal handle om naturligvis: PISSPREIK!

 • Bloggen min inneholder hverdagen min i bildeform, mine meninger og fine ting jeg hører, ser eller tenker på. En gang i blant skriver jeg også om mat, film eller om hvordan det å være hørselshemmet gjør livet annerledes.

 • Bloggen min er vinduskarmen. Jeg har sosial angst og føler meg som et stort hus som ingen tør å gå inn i, bare fordi jeg har hengelås på døra, derfor bruker jeg bloggen til å eksponere meg på den måten jeg ikke alltid klarer i virkeligheten; til å fortelle om ting jeg bryr meg om. Jeg skriver om Snusmumrikker og gelébønner og forglemmegei og Harry Potter og colakorker i ørene og venner med pene håndledd, om manuskriptene jeg skriver og om å være avholds og om å være bifil og om å være redd, og så dedikerer jeg alt sammen til dem som skiller seg ut. Så de kan sitte i vinduskarmen sammen med meg.

 • Mitt tilmålte område på Internett gjør ikke så mye av seg, men det er der nå likevel. Det har vært hjemmet mitt i fem år nå, og brukes som en forlengelse av notatboken jeg alltid har med meg. Det er mye trivielt gnål om å være redd og tom, men også skriverier om bøker, filmer, musikk, samtaler og sånt jeg kommer på. En og annen fiktiv korttekst finnes også i dypet av arkivet. En teksttung blogg, selv om jeg prøver å ha med litt bilder her og der.

 • Bloggen min handler for tiden om livet mitt i Aachen, Tyskland. Jeg har nettopp reist på utveksling, og er for første gang klin aleine i en ny by i et nytt land der de snakker et språk jeg ennå ikke helt har fått dreisen på. Med andre ord rimelig spennende-skummelt.

 • Min blogg handlet mye om meg, mine tanker og varierte like mye som humøret mitt. Akkurat nå har den strandet litt, men jeg vil ikke slette den, for jeg syns den er så fin, og det er en så stor del av meg selv der. Jeg har ikke blogget ordentlig siden februar, men det var vell omtrent da depresjonen begynte å ta knekken på meg. Jeg vil gjerne begynne å blogge igjen, men jeg har ikke konsentrert meg om det akkurat nå, pga. depresjonen min. Det hadde sikkert bare vært sinte, og grå innlegg på bloggen om jeg fortsatte bloggingen, og jeg vil ikke ha en sånn blogg. Jeg vil ha en fargerik blogg, en smilende glad blogg, som inspirerer, motiverer og dufter godt (:

 • bloggen min er søt og liten. den er kjærlighet og alt som er koselig i verden. den er meg, og det er skummelt, internett er til for alle. men den gjør deg glad i hjertet, det tror jeg. og kanskje litt trist også.

 • på bloggen min skriver jeg om hverdagen min som student i frankrike, om hvordan det er å dra til et land alene som 18-åring og bestemme seg for å bli hvertfall en sånn tre års tid, og om billig rødvin og god vegetarmat og hvor de har den beste sushien i frankrike. men i det siste har det vært mest om sommerferie hjemme i oslo. faktisk er jeg nettopp nå på plass tilbake i frankrike, kom i dag.

 • jeg har nettopp laga denne bloggen, men så langt har jeg blogga om ting som gjør meg glad, ting jeg gjør, tv serier. har ikke kommet så langt enda, men regner med at jeg sikkert senere kommer til og blogge litt mer om musikk, haier, filmer jeg liker, lister av ting, osv.

 • Blogger om meg, mitt og mine. Min hverdag i Namsos og tiden frem til mitt eventyr helt alene i store USA! Har fulgt bloggen din i.. Snart to år kanskje? ELSKER DEEN!

 • eg syns det er sjukt vanskeleg å forklara bloggen min, og syns det er sjukt flaut når folk påpeikar at eg gjer det. for, ja, det er ganske sært å blogga sånn typisk ein gong om dagen når det faktisk berre er sånn hundre stk som les den.

 • Jeg blogger om musikk, bøker, hva jeg har gjort, hvor jeg har reist, om neglelakk og om helt tilfeldige ting som jeg kommer på i farta. Og nå har jeg fått meg nygammelt kamera som jeg skal ta mange fine bildet med etter hvert som jeg blir superflink til å ta bilder :)

 • Hei på deg, Mariell! Eg skriv blogg om fine augneblinkar, om kjærleik og om kvardagen. Kvardagen i fine fargar! Om verda var i svart kvitt veit eg ikkje kva eg skulle gjort.

 • Hei Mariell! Jeg har kommentert her før, men kommenterer gjerne igjen. Fotobloggen min er en fotoblogg nettopp fordi jeg liker å fotografere, men ikke er like glad i å skrive. Der deler jeg mest dyr, planter og makro-foto, men i det siste har jeg også vært på fototreff i Oslo og blitt litt flinkere til å jobbe med modeller. Den oppdateres når jeg har noe fint å dele.

 • Jeg blogger om… tja. Det er vanskelig å kategorisere bloggen min. Jeg har hvertfall tema på de fleste innlegga, så det er ingen hverdagsblogg. Innlegga kan handle om dyrs rettigheter, Mummitrollet, verdensrommet, Beatles, disneyfilmer, biblioteket, skogen eller andre fine ting. Og så legger jeg ut mine egne analoge bilder innimellom, fra reiser og av katter og sånt.

 • Foreløbig blogger jeg om alt det fine jeg ser og gjør i hverdagen. Jeg gjør bloggen om til et positivt fristed, hvor jeg kan gå tilbake og se på alt det bra jeg har gjort i livet mitt, og på alle de “vanlige dagene”. Fremover kommer jeg nok mye til å blogge om hverdagen på Norges Kreative Fagskole i Bergen, hvor jeg akkurat har begynt for å studere foto, noe jeg gleder meg noe helt enormt til å komme i gang med. Også blogger jeg om Ylva og Loke, da. <3

 • Jeg skriver ganske mye om Paris, som jeg bodde i forrige høst og er ulykkelig avstandsforelska i fortsatt, også skal jeg begynne å skrive mer og mer om alt det fine som (sikkert) finnes i Oslo, og Westerdals, ettersom jeg akkurat har begynt å studere på tekstlinja der! <3

 • Jeg og besteveninna mi blogger om vidt forskjellige oppfatninger av vidt forskjellige hverdager på hver vår kant av norge. Bloggen er ganske ny, men begge er vi ustanselig opptatt av musikk, foto, gutter, festligheter og klær, så det blir kanskje mer av det siden, men inntil videre er bloggen vår ganske fin.

 • I bloggen min så prøver jeg å få frem små og store gleder. Fine stunder og forhåpentligvis fine bilder. Selv om det noen ganger er skummelt å blogge, og å legge seg selv ut på nett, er det fint å kunne dele det som gjør livet mitt fint.

 • Bloggen min er et sammarbeidsprosjekt mellom meg og bestevennina mi. Vi har aldri bodd på samme sted. Vi bodde i Kristiansand og Gjøvik. I dag flytta vi til Bømlo og Gøteborg. Vi skriver når vi føler for det, og inleggene er ikke lange. De handler oftest om observasjoner og ting vi tenker på.

 • Min blogg består som regel av random tull jeg skraper sammen fra det jeg kaller min hverdag. Ikke noe stort, jeg har ikke header en gang. Men jeg håper den er litt sjarmerende da.

 • Min blogg er oppkalt etter en sang av Kings of Convenience. Den er helt ny, og skal handle kjærlighet i alle former og fasonger, om å være aleine i en fremmed by og om gode bøker. Og om å føle seg som en boat behind.

 • jeg har en blogg, jeg også (kaller den sjelden “blogg” da, føler ikke jeg er helt der enda). siden min, heller. det er et sted der jeg deler, bare deler, fint og ikkefulltsåfint, livet liksom. på spesiell og/eller generell basis.

 • Jeg blogger mest for min egen del, for å huske hva jeg har gjort på, de dagene jeg blogger. Hvor jeg har vært i livet på det tidspunktet. Nesten som en dagbok på nett. Men ikke helt da. Den virkelige, hemmelige, dagboken ligger under favorittgenseren min i kommoden, med finfint bokomslag i skinn med et stort utskjært tre over hele omslaget. Jeg fant forresten ut for en stund siden at jeg bare skal blogge for meg nå, ikke fordi andre sier, “nå har du ikke oppdatert på en stund, er det ikke på tide”, eller for at det er “så kult”, men jeg skal blogge for meg, og fra meg, med hjertet. PS: Du er tøff, forresten. Det er fint å ha noen å se opp til. :)

 • Bloggen min heter Maestro, adressen er minmaestro.blogg.no. Startet for bare noen dager sider, så jeg er ennå ganske fersk i bloggverdenen. Jeg skriver om alt fra mote til politikk! :)

 • Bloggen min handler om bildene jeg tar, fine sanger jeg fant der og der, om ting som gjør meg glad og (lite) om min hverdag. Jeg prøver ikke å skape den beste bloggen i verden, jeg bare prøver å vise den jeg er, så om 5, 10 år kan jeg ta en titt på hvordan jeg hadde det og leve det på nytt.

 • Bloggen min er en fotoblogg/ inspirasjonsblogg som innholder kun mine egne bilder. Jeg tar bilder av mote, interiør, reiser og generelt ting som inspirerer meg og som jeg synes er fint. Jeg har lite tekst, og den er på engelsk. :-)

 • Jeg har en bitteliten blogg som egentlig ikke handler om så veldig mye, men med mål om å holde fokuset på det positive. Noen glimt av hverdag, litt kjæresteprat, litt verden, litt musikk, litt kunst, og litt av ting folk er nødt til å smile av. Mye er for min skyld, for å minne meg selv på å tenke på det fine, og så er det fint å få dele litt med andre også. :)

 • Det var en god idè :) Jeg blogger om hverdagsliv, baking, drømmer, interiør, inspirasjon, kreativitet og min store lidenskap – fotografi. Jeg elsker å dele inspirasjon og tanker på bloggen og det ville vært meg en ære om du ville lese mer om akkurat meg og mitt liv :)

 • Eg skriv om alt det er tenkjer på, og postar eigne bilete som viser kordan eg har det. Aller helst ynkjer eg at lesarane skal få ein god følelse inni seg, men nokon gongar er ikkje alt godt og då må eg vri det vonde til noko godt. Bloggen er veldig personlig, men likevel open for alles tanker. Håpar eg. Eg liker det som er fint og godt og herleg, og eg håper bloggen min klarar og uttrykke det. For livet er jo fint og godt og herleg.

 • Eg bloggar om meiningslause ting, og har nesten ikkje lesarar i det heile teke. I tillegg skriv eg på bokmål, fordi eg tenkte eg “måtte” gjere det då eg byrja å blogge for tre år sidan. Syndtristleit.

 • jeg var skikkelig flink til å blogge før, men nå er ikke bloggen min representativ for meg lenger. du kan godt se på den likevel da. jeg regner med at du egentlig vil bli kjent med oss, og jeg kan fortelle deg at jeg er 17, svært politisk engasjert, og begynner å bli flink til å snakke nå. før ble jeg nervøs av å snakke i engelsktimen og i forrige uke guida jeg 50 russiske studenter i en stavkirke. alle vennene mine er fine, særlig anne marte som har lest bloggen din siden hun fant den og har vært frelst siden. det var hun som fikk meg til å lese den. i dag tenker jeg oppned, og er omtrent på bølgelengde med verden. et par hakk over, kanskje. og nå er det høst, og den klare lufta på høsten er den beste i verden.

 • Hej finaste Mariell! Min blogg känner du ju redan till, och jag läser och tittar på fina bilder här hos dig vareviga dag. Jag bloggar om sådant som jag tycker sätter guldkant på min vardag. Bland annat katter, kärlek, frukost, porslin och vintageklänningar. Sådant som jag tycker är fint helt enkelt. En dagbok full av fina minnen att se tillbaka på när livet inte är lika rosigt. Puss!

 • Jeg blogger fordi ingen jeg kjenner vet at jeg gjør det. På den måten får jeg utløp for ting jeg ikke riktig vet hvem jeg skal dele det med, samtidig som jeg får utrykke meg både på den ene og andre måten.

 • Bloggen min har ikkje heilt funne seg sjølv enda, trur eg. Men akkurat no er den mest bilder, med litt tekst, som viser korleis min verden ser ut.

 • jeg har laget meg blogg fordi jeg flytter til Paris, og syns det er en fin måte å dele hva jeg opplever med de hjemme. ps. hjartemagasinet er med på lasset, tusen takk for et herlig magasin!

 • Jeg skriver om livet som student i oslo, kjærlighet og fine ting. prøver å bli flinkere å ta bilder, men det hjelper godt med scanner til de analoge bildene. Jeg ser du har mange blogger å velge mellom, men håpet du vil titte innom min ;) Din blogg er nydelig!

 • hei, du kjære, vakre mariell! jeg har nå vært ivrig leser hos deg i kun et par uker og skulle ønske jeg oppdaget deg for år siden! du har allerede reddet en del gråe regnværsdager for å si det sånn… jeg er da en femten år gammel jente i fra hjertet av halden, hvor jeg er født og oppvokst. elsker paris av hele mitt hjerte og mer enn det, lever for og holdes i live av musikk og har nettopp startet opp en halvbra, helt grei blogg(den skal bli bedre, men har akkuratt kommet i gang.) håper den er vært en titt! du er forresten super, jeg beundrer motet og stilsansen din, og måtte du holde det gående i hundre år til! <3 -susannah

 • Sitrende er ein blog som handlar om fløyelslyset om morgonen, om forgjengelegheit, brosteinståke, haustmorkne blad, tyllskjørt, lidenskap, vintervår, jordbærlengsle, sancerreaugneblunk, grenselandskap, sitronmuffins, hundeleik, perleband, poesi, bleikrosedans, hattehurra, mintgrøne kjøkkentimar, Prins Baldur, lynghonningte, melissnø, skøyrheit, nyansar, loppemarkedskattar, draumar, vårsol, tekoppar, gråsoner, silkeband, eventyrskogar, kontrastane som gjev farge til verda, franske syltetøyglas, chablisaftnar, frost, blomekjolar, vintagefunn, valpeauge, ballettsko, kragebein, fregner, syngande hav, gamle solparaplyar, hatteesker, fotografi, kvardagsmagi, forundring, ordkjærleik, blonder, stilla, sprudlevinlatter, peppermyntete, okse, og om det vakre.

 • Jeg blogger om livet mitt, mote og kultur. Jeg blogger fordi jeg liker å skrive og begynte å savne det veldig etter at jeg hadde skrevet ferdig masteroppgaven min og begynte å jobbe. Jeg blogger fordi det er kreativt og fordi jeg kan ta bilder av og dele alle de tingene jeg synes er fine og håpe at noen andre synes de er fine også…

 • jeg gjorde noen ganger et forsøk på blogg, men det funka aldri. ikke tok jeg bilder, og ikke hadde jeg noe jeg ville dele for alle på nettet. så jeg har twitter. fordi da kan man bare si mye uten mening.

 • jeg og bestevenninnen min blogger sporadisk om alt. jeg skriver om bøker, gutter, trening og hun om fester, øl og thaimat. men sammen blogger vi om mat, dansing, klær og oslo.

 • Det er virkelig en hyggelig måte å gjøre stas på leserne sine på – å oppfordre dem til å gi litt av seg selv og kanskje gi noen av dem litt ekstra oppmerksomhet i retur. Elsa setter mange gode eksempler!

 • bloggen min er litt udefinert, den skulle vere litt politisk, men endte opp med å bli veldig fri og flytande i staden, og eg vil eigentlig jobbe for å få den endå meir fri og flytande. eg har aldri holdt så mykje på med bilder, så eg prøver å teikne i staden, men det er først og fremst ord eg fokuserer på. eg vil prøve å skrive meir kreative tekstar og dikt, og å skrive om livet utan at det blir for oppsumerande. Ellers er eg opptatt av bøker, kunst og kulturformidling. Og rosa. Og økologisk mat/altmulig og fairtrade. Og godhet. Dessutan lev eg på inspirasjon, så eg håper å kunne gi noko av det.

 • Eg har en blogg der eg stort sett skrive om meg. Det e vel det alle gjere. Og so skrive eg litt om Thor Hushovd. om sommaren. Skrive på bokmål, men etter å ha lest bloggen din vurdera eg STERKT å bytte te dialekt =) Kom innom, kos deg, les om mobilvirus. Anbefalast. =P

 • min kjære venn hanne og jeg har bloggen ekstremt bra utrolig fint og vi drømmer om at leserne våre skal få lyst til å klatre i trær eller gå ut og danse en av dansene fra danseføljetongen vår etter at de har tittet innom bloggen.

 • nei, hva skal jeg si. jeg skriver om det jeg vil, om ting jeg liker. utdrag fra bøker, sanger, i går la jeg ut et dikt jeg liker godt. også legger jeg ut bildene jeg tar. Dette virker så standard, men jeg liker å tro jeg ikke er helt det.

 • Eg bloggar om interiør, sitatar og andre ting som eg synast er det finaste i heile verda. Elles så bloggar eg om ting som eg finn på nettet som eg synast at dei som leser bloggen burde få med seg.

 • Jeg skriver mest om det som allerede har skjedd, litt småtekster her og der, men det blir for det meste bilder og hendelser og dokumentasjon for meg selv videre i livet. :)

 • jeg blogger om bildene mine, som er tatt med et gammelt originalt zeiss ikon, diana f+, polaroid land kamera *i headeren* eller vanlig speilrefleks. jeg prøver meg fram med redigering litt innimellom, og viser noen ganger fram bilder som jeg elsker, tatt av andre, da for eksempel fra weheartit eller flickr. blir litt harry potter også, siden det er noe av det jeg liker best i hele verden. hvaler dukker også opp, siden det er mitt absolutte favorittdyr. også litt film.

 • hej hej. hos mig hittar man små ögonblick från mitt liv; en klänning, en godsak, ibland en utflykt, lite fix, trix och små tips. välkommen på en titt! :)

 • Eg skreiv ein kommentar, men eg ser den ikkje kom med…Eg blogga vertfall om litt av kvart. Litt kvardag, litt foto, litt kle, litt sminke og masse anna kos. Eg lika å tenke på at bloggen min er som mitt eige magasin, berre eit litt anna eit. :-)

 • heiogheioghei. håper dette ikke er for sent, jeg har ikke hatt internett på en stund og så så jeg ikke innlegget og så tenkte jeg å så fint hvis mariell kan se bloggen min. akkurat nå har jeg ikke skrevet noe på lenge, fordi jeg har hatt så vanskelig for å skrive etter 22. juli. men forhåpentligvis vil det ta seg opp igjen snart. jeg skriver om alt jeg syns er fint. korte tekster og sånt. legger ut fine bilder og linker og videoer som inspirerer meg. og i det siste har jeg hatt et lite segment der jeg anmelder ting jeg tidligere har skrevet. jeg vet at det ikke er så veldig originalt bloggkonsept i seg selv, men jeg liker å tro at jeg har noe å tilføre verden. jeg gir tross alt ganske mye av meg selv. klem

 • Jeg blogger om livet som universitetsentusiast og japanskstudent, og snart snart snart om å være på utveksling i Tokyo og bo i Yokohama og alt det innebærer av fantastiske eventyr.

 • jeg tar bilder. av alt, av blomster, av smykker, av mennesker, av mat. og så redigerer jeg de og legger de ut. om det har skjedd noe spennende kan det hende jeg skriver det også <3

 • Jeg har bare tumblr-blogg, og tanken med den var å utvikle kreativiteten. Endte jo opp med at jeg for det meste reblogger ting. Veldigveldigveldig mye Harry Potter (men det vil jeg snart lage en helt egen blogg for), bilder av fine folk, morsomme ting, og også interiør. Ja, og så har jeg sånne dager da jeg bare skriver en masse ting der.

 • dette er tredje gang jeg prøver svare her. jeg har en veldig liten blogg, men jeg er veldig glad i den. jeg skriver om ting jeg liker, kjærlighet, hverdager og kreativitet, men også litt om savn og det å bo kjempelangt unna den du er gladest i.

 • Jeg er ikke akkurat en ivrig blogger. Jeg legger ut noen bilder i ny og ne – mest for meg selv egentlig. Har fulgt bloggen din en god stund nå – bare fordi den er så søt =)

 • Min blogg begynte jeg å skrive fordi alle andre gjorde det.. men så gikk jeg på medier og kommunikasjon og fant ut av det magiske med å fotografere. Så nå har jeg fotografert og lagt ut bilder i 2 år. Bilder som får meg te å få sommerfugler i magen, og smile når jeg poster dem.

 • jeg har fulgt bloggen din en stund, men har ikke lagt den til på bloglovin før jeg opprettet meg en bruker der. har alltid vært så sjarmert over måten du skriver på, at du bruker dialekt. syns det gjør tekstene dine mye mer personlig og artig å lese. min egen blogg, den har vært litt overalt men har endt opp der som jeg har den nå. jeg studerer foto og skriver litt om det, litt om hverdagslige ting og poster bilder som jeg selv har tatt. flytter over til london om to ukers tid så da blir det nok mye om ting som oppleves der. :3

 • bloggen min bruker eg som ein stad der eg kan legge ut bildene mine, og til å skrive om den vesle kvardagen min; om sånt som gjer meg glad og sånt som er fint.

 • Jeg opprettet bloggen min for å kunne oppdatere de der hjemme på hvordan jeg hadde det på folkehøgskole på den andre siden av landet. Jeg liker egentlig ikke bloggen ettersom den er full av kjedelig tekst og dårlig, dokumenterende snapshotsbilder. Likevell har jeg litt vanskelig for å slette “dagboken” min fra det beste året i mitt liv, så jeg fortsetter å blogge, og håper den snart er proppfull av fine bilder, inspirasjon og koselige hverdagsting, slik som bloggene jeg selv leser er.

 • jeg blogger om alt fint og ikke fullt så fint i min hverdag. i’m an introvert, så jeg blir sliten etter en lang skoledag blandt mange folk. liker å filosofere over ting, og det kommer til å bli en del av bloggen. har nesten akkurat starta bloggen på blogspot, kommer nok til å fylle den opp med inspirasjon og flickr-bilder (og egne bilder).

 • bloggen min handlar om livet. og om foto og fine mennesker, men også litt om det vonde. og så skriv eg tekstar og dikt og legg ut bilder. liksom min heilt eigen plass der eg kan skrive og legge ut kva eg vil. eit rom der eg kan heilt vere meg sjølv :)

 • Eg likar å blogge om glade ting, søte ting og ting som gjer at ein ikkje tenkjer så trist. Eg elskar å ta bilete, sjølv om eg har ein lang veg før eg er skikkeleg flink. Og eg treng eit betre kamera tykkjer eg. Eg prøvar meg på nynorsk for eg syns det er så himla fint. Bloggen er framleis under arbeid, den er ganske ny.

 • Jeg har akkurat laget en ny blogg, fordi jeg skal flytte til England om to uker. Så den har jeg tenkt til å fylle med historier og bilder derifra!

 • Hej :) Jag har bloggat lite här och där. På tjusiga ställen som svenska glamour.se (som tyvärr inte finns längre) och tv4. Då bloggade jag mest om bröllop, tyll, pappers-tranor, pom-poms och om hur jag hittade min perfekta vintage bröllopsfestklänning. Nu har jag en egen blogg som i grunden också handlar om bröllop men som nu har fått blomma ut i mycket annat fint som rör mitt hjärta. <3

 • jeg har skrevet litt av og på i ganske mange år, har vært av et års tid, men er nå tilbake med en blogg dedikert til min allerkjæreste bestevenn som knuste hjertet mitt for noen uker siden ved å flytte 50 mil unna. Så da skriver vi blogg til hverandre om livet, hvordan det føles å begynne på nytt, hvordan det er å reise sin vei og hvordan det er å være den som blir igjen.

 • Jeg liker egentlig best å lese fine blogger som din, men skriver selv en om livet mitt etter jeg flyttet til Frankrike, noe jeg gjorde ikke bare for å oppleve kultur, men å leve den!

 • For å være ærlig er det en helt utrolig latterlig blogg hvor jeg snakker om hvor mye jeg hater verden… men for å være ærlig elsker jeg den og. Sarkasme og ironi er en god venn.

 • Dette er kanskje for seint, men jeg heter Pernille og bloggen min er hvor jeg skriver tanker, legger ut bilder og musikk og sånt som inspirerer meg, så jeg ikke skal glemme det. Snart flytter jeg til London og da kommer bloggen min til å handle om det.

 • kanskje litt sent, men har ikke lest blogger på lenge siden jeg har dratt på utveksling i Argentina, så har hatt mye å gjøre. men nå begynener ting å falles på plass og jeg får blandt annet tid til å lese blogger igjen, elsker din! det er for øvrig det jeg blogger om, mitt utvekslingår i argentina:)

 • Hei, det er lenge siden du la ut dette innlegget, men hadde så utrolig lyst til å kommentere for det om. Har hatt en liten periode der jeg ikke har lest noen blogger og satt igjenn med litt over 200 innlegg som jeg ikke hadde lest. Som regel husker jeg faktisk ikke å legge igjen kommentarer for jeg er for opptatt med å lese og smile. Smile og lese. Min blogg er forøvrig bare en boble der jeg kan få ut de få historiene og ordene mine som samler seg opp i hodet. =) Synes bloggen din er utrolig innspirerende og smiler nesten alltid når jeg leser den =)