fråga bara, jag berättar vad som helst(om london).

Ottolenghired velvet shoes

eg merkar at de spør meir enn vanlig i kommentarfeltet for tida. og det syns eg er berre fint, eg elskar å svara på alle små og store spørmål. men eg merkar óg at det er spesielt om london og om flyttingen som de er nysjerrige på, så no tenkte eg at dei som treng det skal få spørra om akkurat det som de vil om livet i london, så får eg samla spørsmåla i eitt innlegg! høyres det fint ut? det syns eg. så spør i veg, fram til måndag midnatt også svarar eg som best eg kan om flytting, bagasje, kjærleiken, leiligheten, økonomi, london, livet. ein spørsmålsrunde london edition, heilt enkelt!


i’ve noticed an increase of question marks in my comments the last weeks, which i really love, i love replying to your questions. but i’m also noticing the focus around london and the move, so i thought i’d just let you ask all your questions in the comments here, so i can make a full big entry with all of your questions! so, from now until monday midnight i’ll let you ask and ask and ask about moving, luggage, love, the apartment, economy, london, life.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *