wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

wednesday.

i går gjekk me tilbake til parken for lunsj. det var nemlig det søtaste lille tea roomet der, som egentlig var ein container med vindauge! me delte ein blt også ein is som hadde eit fantastisk morsomt kjeks. så gjekk me til lewisham og tok toget til covent garden der me brukte resten av dagen på å kjøpa småsaker til leiligheten. og litt til oss sjølve. så sovna me klokka ti på kvelden, heilt uten vilje, men det var perfekt for no har me snudd døgnet gitt!


yesterday we went back to the park to eat lunch in the very sweet tea room, more like a box with windows but oh so charming. we shared a blt and to scoops of ice cream. then we walked to lewisham and took the train to covent garden where we walked around the rest of the day buying things for the apartment(and ourselves). then we fell asleep at ten(!), which was such a success because now my day started like any other normal person.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *