vogue og badekar og anker og ebay.

london.

london.

london.

london.

london.

london.

london.

london.

 

dei første små bildene av våre første dagar. me har vore så utslitte og er egentlig framleis det, etter ei lang reise med hundre kilo bagasje og egentlig for mange kolli til at det gjekk an å fysisk bæra dei. men det gjekk på eit vis. i natt har me sove utan dyne eller sengetøy og i dag fekk me ein enorm pakke på døra med så himla masse fint som puter som er som skyer og det finaste sengetøyet eg veit om. me har ingen skjeier men me har smør med anker på og norsk jarlsberg som dei har i butikken her(og er billigare enn heime i norge, hahaha). i dag har me levd på bringebær og posjerte egg. i morgon må me vel kanskje starta på noko seriøs shopping, sjølv om det er så fristande med ein utbygd ebay(har allereie bestilt kleshengarar og klestativ på ebay med gratis levering for å sleppa å reisa på ikea). og i dag har eg lest vogue i badekaret og redigert film. elskar london-livet!

 


the first pictures of our first two days. we’ve been positively exhausted from the travelling yesterday, after carrying one hundred kilos of luggage and almost impossible for two people to carry. we slept without a duvet or sheets last night but got an enormous package on our door today with so much love in it. like pillows that feel cloudy and beautiful sheets. no spoons, but butter with an anchor and norwegian jarlsberg. <3 <3 <3 i guess we’ll have to start doing some serious shopping tomorrow(i just bought a drying rack and clothes hangers on ebay, haha). today i’ve read vogue in the bathtub and edited film, i am in love with my london life!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *