salsa verde & saft + slottsparken & salat

i går var den beste oslodagen eg har hatt kanskje nokon gong. det er magisk å vera her no. eg hadde fem dagar på éin dag i går.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

først gikk eg og jostein på møte med maja og jostein på trattoria popolare. der var det sjukt fint og dei hadde sjukt god mat. fantastisk høge tak og med fine speglar og lamper og sitronar på glas og åh.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

så gjekk me til food story for kaffe og saft. maja fekk ein brownie og me andre fekk heilt lusen service. skal nok aldri gå dit igjen. det er så fælt når det einaste ein klarar å snakka om under eit kafébesøk er kor dårlig servicen er, liksom.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

så trikka me til frogner der eg og jostein møtte fredrik. me gjekk til sebastien bruno og det var eit fantastisk fint gjensyn og eg kjem til å sakna dei sånn i london sjølv om i london finst det pierre hermé. me sat i slottsparken og stakk hovudet inn i leiligheten til christine på veg tilbake heim.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

etter me hadde bytta litt og blogga, enkelte av oss
i alle fall, gjekk me til christine og inger for middag og reunion med finaste oda som eg ikkje har sett sidan eg veit ikkje eingong. me åt kyllingsalat med halloumi og peanøtter og alt som er godt og snakka om kva ein ikkje har lov til å sei høgt ved bordet.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

så gjekk me ut!!! først til fuglen der me drakk drinkar som var så gode at ein grein litt når dei tok slutt. så inn i ein bakgård med kitsch innredning og eldre klientell før me drukna nasane i kvar vår øl på bar babylon.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

oh me oh my.

når me kom heim var frøy der og las høgt frå boka si(<3), eg tok kveldsbildet av fredrik også rulla me i seng og sov så søtt som nesten aldri før.

 

 


?my yesterday in oslo was so absolutely amazingly fantastic, like five days in one. lunch at trattoria popolare, coffee and horrible service at food story(third time in a row, i’m never going there again). dinner at christine’s, halloumi<3 and chicken and peanuts and oh my. then we went out for drinks and beer and conversation about falling in love. when we came home, frøy was there and she read to me from her book.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *