dagen etter.

the day after.the day after.the day after.the day after.the day after.the day after.the day after.the day after.the day after.0728-16060728-16070728-1609

dagen etter fredrik sin bursdag er alltid som eventyr i seg sjølv. me våkna fyllesjuke, åt pannekaker til frukost, hoppa på ikkje-eksisterande trampoline i hagen. frøy var sur på copper men glad i hengekøye, og sara var like vakker som alltid. altså sånn at ein ikkje trur det. kaija og jonas klina også klemte me kvarandre så hardt så hardt og tenkte at me skulle ønska me kunne spola tilbake og gjera det ein gong til.


the day after fredrik’s birthday is always like fairytales. we woke up hangover, ate pancakes for breakfast, bounced on an imaginary trampoline in the backyard. frøy was mad at copper but happy in the hammock. and sara was as beautiful as always. unbelievably so. kaija and jonas made out and we hugged eachother so so hard and wished we could turn back time and do it all again.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *