moscow mule.

moscow mule.

ein kan føla seg kul når ein drikk cosmopolitans på ein restaurant i budapest eller med ei flaske kronenbourg i ein park i paris, men dei fleste har sine eigne favorittdrinkar som ein kanskje tilfeldigvis kjem over eller blir introdusert for av venner. eg har ein. som eg har holdt tett til brystet til no. den er kjent mellom mine venner som lærdalsdrinken fordi det er den eg blandar til når folk kjem hit for å ligga på sofaen og le til dei får vondt i magen. her kjem oppskrifta på min favorittdrink, moscow mule:

3 cl vodka
1,5 dl ingefærøl
litt lime
litt sukker
mynteblad

bland alt i eit glas med litt isbitar og eit sugerør og voila! ein bra fredagskveld. eit mesterverk. om ein vil vera mindre pertentlig med blandingsforholda: eg pleier vanligvis å berre ta eit shotteglas vodka, tømma den i eit kjøkenglas og hella ingefærøl over der igjen. hugs: drikk vatn når de drikk vodka. og! aldersgrensa på brennevin er 20 år i norge.

 

innlegget er laga i samarbeid med schweppes: schweppes teamed up with the dutch digital agency red urban, who is responsible for the concept and development of the improve your schweppes appeal experience.


this is my favorite drink, the moscow mule. one ounce vodka, half a cup of ginger ale, fresh lime, sugar, mint. mix in a glass and drink! a great friday night in a glass. sponsored by schweppes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *