moscow mule, pom poms & voi voi.

thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.thursday.

i går våkna eg i gamlahuset med fredrik ved sidan meg i senga, etter å ha blitt vogga i søvn av frøy si stemme. dei skal nemlig stå for underholdningen i bryllupet, sjukt fint. me åt pannekaker til frukost også reiste me på antikvitetsshopping og eg kjøpte noko fantastisk fint, pluss brettet på bildet. så bretta me papirblomster og til slutt hadde me laga femti! eg var i papirblomstverda i teltet til klokka seint seint, så kom han der fine tilbake fra oslo, me åt salat som vart ete opp før eg fekk tatt bilder eingong. så drakk me drinkar ved elva og lo til me fekk vondt i magen. åh for ein fantastisk herlig dag. i dag startar tredagarsbryllupet og det er crazy tilstandar her! håpar de har det like fint som meg!

 


yesterday morning i woke up with fredrik in bed with me, after being sung into sleep by frøy the night before. we ate pancakes for breakfast and then we went antiquing. i bought something amazing, i’ll show you later. then we folded paper flowers until we had fifty! after that i was pretty much in paper flower world in the tent until very late. j came back from oslo on the bus and i made a salad(you can’t even see it, we ate it too quickly). we walked to the river where we drank drinks from the same mug and laughed until our stomachs ached. such a wonderful day! today the wedding starts (three days!!!). things are kindof crazy here right now, i hope you’re as happy as i am!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *