rosa.

min laurdag er fryktelig rosa.

pink.pink.pink.pink.pink.pink.pink.pink.

 i går kom lula i posten, det mest vidunderlige magasinet som finst og ein av mine største inspirasjonskjelder. denne gongen med mia wasikowska og brooke shields og megafine bilder.

pink.pink.

 og i natt satt eg oppe og laga sånne her papirblomsterbomber som me skal dekorera med i bryllupet som kjem neste helg(ikkje mitt, altså)! og under dei åt me ein stor arabisk frukost i dag med familien til han der fine. tenk at me har vårt eige hus. eg er himla oppteken for tida, med masse forskjellige prosjekt som gjer meg glad men som tydeligvis gir meg feber men sånn er det! håpar de har fine laurdagar.


my saturday is all about the pink. yesterday lula arrived in the mail and i LOVE it!!! it’s so beautiful. and i spent some time last night making these paper flower decorations for the wedding next weekend(not mine!).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *