enda ei liste.

mat:
beste matrett? pasta carbonara om det er skikkelig bra, svære salatar og thailandsk mat. mmm. men om eg fekk berre éin sak så får det bli lam. åh elskar lam.
beste dessert? creme brulée, makronar fra pierre hermé eller sebastien bruno eller kva som helst med jordbær. etter frankrike har eg blitt heilt tertegal óg. åh gud bringebærtertene dei har på liebling er til å dø for.
beste drikk? hylleblomstsaft, pink lemonade og alt som er kaldt og på boks eller glasflaske.
verste drikk & matrett? likar ikkje brus med så mykje kolsyre, ristar alltid flaska før eg drikk. også hatar eg gin&tonic. mat: kjip restemat! amen til å laga berre akkurat nok mat.
beste alkoholdrikk? champagne, mojito highball, meksikansk øl og fransk cider.
smør på brødskiva? nei, aldri aldri. eg spiste ikkje brødmat før eg var gammal nok til å sei at eg ikkje likte smør.
smågodt eller ferdige posar? smågodt!!!
beste suppe? min eigen rød karri-suppe. sjukt god. og bestemor sin lapskaus.
favorittis? alt som smakar polkagris, mint, lakris eller med kakedeig.

 

 

shopping:
kor mykje shoppar du for kvar månad? det varierar veldig, men kanskje tusen kroner? ofte mindre, nesten aldri meir.
har du fleire sko enn klede? eg har to par sko! så nei.
favorittplagg? kjole. ingen spesiell, berre kjole.
favorittfarge på klede? lilla og blå.
favorittfrisyre? tupert sekstitalskrøll.
beste mønster? store roser og egentlig alt med blomar på, men óg prikkar.
beste accessoir? sløyfer og smil.
underklede? eg har eit veldig omfattande undertøysregime. før har eg sverga til kaketruser og billige tshirt-bhar, men no er det femtitalsbhar og truser i bra kvalitet. og bra strømpebukser, går i ull heile året rundt.
verste plagg? bukse. dør om eg må gå med bukse. hadde takka nei til ein jobb med bukse uansett.

wild blackberry & honey yogurt

jobb & utdanning:
jobbar eller studerer du? eg jobbar for meg sjølv, det er supert.
kva vil du bli? eg vil bli hustru, mamma, redaktør, fotograf, akkurat passe rik.
trivst du med jobben/utdanningen din? ja!!! så så så mykje.
er løna viktigast? absolutt ikkje, da hadde eg fått meg ein day job.

generelt:
har du barn? nei, men eg vil ha fire. og eg vil ha dei no.
er utrohet okei? nei, på ingen måte. men a4-forholdet er ikkje det det ein gong var, og utrohet er ikkje lenger utrohet heller. det kjem heilt an på paret.
elskar du nokon? ja, fleire personar.
betyr familie mykje for deg? familie betyr så himla mykje for meg. tidligare i livet mitt har eg følt meg distansert fra familie, men dei siste åra har me vore gjennom nokon skikkelig vanskelige ting og eg innser berre meir og meir kor fantastiske dei er. eg har ein sterk og stolt mamma som har ofra så innmari mykje for at eg skal ha det fint og ein pappa som får meg til å le så eg dett av stolen og som alltid køyrer, hentar, kjøper, fiksar, triksar. foreldrene mine er fantastiske menneske og dei beste foreldrene ein kan ønska seg. dei har gjort meg så utrulig sterk og har latt meg vera meg sjølv sjølv om dei ikkje alltid har vore enig med meg. eg hadde aldri vore så sjølvstendig og følt at eg kunne klara absolutt alt eg vil om det ikkje hadde vore for dei. og eg er så heldig som har funne meg ein kjæreste som er som heile familien min samla i éin person.
kvar reiser du helst på ferie? eg reiser helst i europa, men det er nok berre for at eg ikkje har vore nokon annan plass. eg skal til new york neste år, det blir heilt sjukt fantastisk. men sjølvsagt er det jo paris.
beste klima? typ atten grader, sol men skyer. orkar ikkje varmare enn det, da vil eg berre vera inne. og likar ikkje blå himmel og sterk sol for da er det så vanskelig å ta fine bilder.
heimefest eller gå ut? heimefest 9 av 10 gongar.


yet another list. google translate, if you dare!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *