what do you call beautiful? a tree. you’ll look like a tree.

funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face. funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.funny face.

i går tok eg bussen til sogn og fjordane. det beste eg veit når eg køyrer buss er, etter å eta bringebærpai fra liebling(som eg óg gjorde), å sjå film! så eg såg vidunderlige funny face. om ein hadde spurt meg kva som var den perfekte filmen ville eg ha sagt new york + paris + fred astaire + audrey hepburn + ballongar + blomster + givenchy +  lysekroner + technicolor + richard avedon som special visual consultant. så perfekt at det er funny face, da. dør av givenchy-kjolane og av dansande fred astaire og at audrey hepburn er så rar og fin samtidig som ingen andre i verda klarar. åh! må sjå den ein gong til, straks.

ps: no er eg forresten i sogn og fjordane, skal bu her i to månadar. i lærdal! bur i eit vidunderlig hus med han der fine, med markblomster og pastellhåndkle. de får sjå alt snart! dei som ventar på magasin: dei kjem snart, berre hold ut(dei har ikkje nok konvoluttar på post-i-butikk i lærdal, berre. litt trist men óg ganske fint(at de bestiller så mange at det ikkje er nok konvoluttar, meinar eg)).


yesterday i took the bus for six hours. my favorite activity on a bus, after eating raspberry tarts from liebling, is watching movies. so i did. funny face! if you asked me what the perfect movie would be, i would say: new york + paris + fred astaire + audrey hepburn + balloons + flowers + givenchy + chandeliers + technicolor + richard avedon as the special visual consultant. which is funny face! how convenient. i love love love the givenchy dresses and fred astaire dancing and audrey hepburn, the only person in the world to pull of the kind of quirky she is. have to go watch it again, brb.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *